Nutella Biscuits 41,4 gr

75 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutella Biscuits 41,4 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEZAR GROUP Satıcı Ünvanı: WATTAR KUYUMCULUK VE GAYRİMENKUL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800053447300015 Vergi Kimlik Numarası: 8000534473
    Bu ürün SEZAR GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutella biscuits 3 ‘lü - 41,4 gr enfes nutella cikolatasi ve kıtır bisküvisi
Geri Bildirim Ver

Nutella Biscuits 41,4 gr

Her yaş grubun beğendiği ve severek tükettiği Nutella Biscuits 41 - 4 gr, ağızda enfes bir çikolata tadı bırakır. Genellikle çay veya meyve suyu ile tercih edilse de her içeceğin yanına yakışan bir atıştırmalıktır. Bozulmayan çikolata yapısı, uzun süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını devam ettirir. Ayrıca küçük paket ambalaj tasarımı sayesinde zahmetsizce yanınızda taşıyabilirsiniz. Lezzetli tada ve hoş kokuya sahip olan bu bisküvi, farklı aroması ile büyük beğeni toplar. Damakta kalan yoğun tadıyla dikkatleri üzerine çeker. Yoğun çikolatasını bisküvi ile buluşturan bu besin, size her açıdan iştah açtırır. İdeal 41,4 gr ağırlığı ile birçok alana sığdırılabilir. Bu gıdayı, sahip olduğu yoğun çikolatası sayesinde her içeceğin yanında rahatlıkla tüketebilirsiniz.

  • Yoğun çikolata aroması
  • Lezzetli tat
  • Hafif atıştırmalık

Lezzetli Tadı ile Nutella Biscuits 41,4 gr Özellikleri

Lezzetli Tadı ile Nutella Biscuits 41,4 gr Özellikleri

Yoğun çikolata tadıyla ön planda olan Nutella Biscuits, her zaman rahatlıkla tüketilebilen bir atıştırmalık yiyecektir. Farklı lezzetini her bir bisküvide etkili bir şekilde hissettirir. Bol çikolata dolu içeriğe sahip olan bu gıda ürünü, her içeceğin yanında tüketim avantajı sağlar. Bu sayede özellikle çay ve meyve suyu gibi içeceklerin yanında sıklıkla tercih edilir. Çikolata ve sade bisküvi tatlarından hoşlanan kişilerin favori seçeneğidir. Ürün, çeşnisi ile buluştuktan hemen sonra taze haliyle ambalajlanır. Bir pakette ortalama 5-10 adet bisküvi bulunur. Mükemmel çikolatasının lezzeti, hazırlanan gıdada uzun süre tadını kaybetmeden ve herhangi bir bozulma olmadan korunur. Kimyasal ve katkı maddesi içermeyen bu gıda ürünü, sağlık açısından güvenilirdir. Damağınızda bırakan unutulmaz tadıyla yoğun bisküvi rengine sahip olan bu gıdayı sipariş vererek siz de tadabilirsiniz.

Yoğun Çikolata Çeşnili Nutella Biscuits 41,4 gr Yorumları

Yoğun Çikolata Çeşnili Nutella Biscuits 41,4 gr Yorumları

Lezzetli tadıyla kendine özgü olan Nutella markalı atıştırmalık 41,4 gr, küçük paket ambalajı ile ön plana çıkar. Uzun süre boyunca ilk günkü kaliteli çikolata lezzetini sürdürür. Trans yağ ve tatlandırıcı içermemesi ile büyük beğeni alır. Yendiğinde ağızda yoğun bir tat bıraktığı için tekrar yeme arzusu uyandırabilir. Yoğun bisküvi ve çikolata ile buluşan bu yiyecek, krem ve siyah rengini alır. Enfes lezzetiyle içeceklerinizin yanında her zaman kendine yer bulur. Bu lezzet, kimyasal ve katkı maddesi içermediğinden dolayı şişkinlik ve ağrı oluşturmaz. Bu atıştırmalık ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İsterseniz siz de Nutella Biscuits 41 - 4 gr yorumlarını inceleyerek ürünün içeriği ve lezzeti gibi merak ettiğiniz her bilgiye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Müşteri yorumları, bu atıştırmalığın lezzeti hakkında fikir verici olabilir.

Avantajlı Paketi ile Nutella Biscuits 41,4 gr Fiyatı

Avantajlı Paketi ile Nutella Biscuits 41,4 gr Fiyatı

Çikolata lezzeti ile bu bisküvi, her yaş gruptan kişinin damak zevkine hitap edebilir. Ağızda bıraktığı lezzetli tat ve yoğun çikolata hissinden dolayı sıklıkla tüketilir. Süt ve çikolata lezzeti, ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Yuvarlak şeklinde tasarlanması ile dikkatleri üzerine çeker. Bu gıdanın yanında çikolata açısından alternatif tercih etmenize gerek kalmaz. Çünkü bu yiyecek sizi yoğun çikolata açısından memnun etmek için hazırlanır. Yuvarlak bisküvilerin krem ve siyah renkli görünümü, tabaklarınıza güzellik katar. Arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize atıştırmalık tabağı hazırlamak için ideal bir alternatiftir. Yoğun bisküvi ve çikolata kokusu ile büyük beğeni toplar. Nutella Biscuits 41 - 4 gr fiyatı, ürünün lezzetli tadı göz önünde bulundurularak belirlenir. Lezzetli tadıyla dikkat çeken bu eşsiz gıdayı Trendyol aracılığıyla uygun fiyatı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.