Nutraxin Gold Collagen 10 Adet 50 ml

409,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399 TL392,94 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
498,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutraxin Gold Collagen 10 Adet 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahall-e Satıcı Ünvanı: ONENAR GLOBAL GIDA TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643079074200001 Vergi Kimlik Numarası: 6430790742
    Bu ürün Mahall-e tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutraxin Gold Collagen 10 Adet 50 ml

Ürün Özellikleri

  • Aroma Curcumin
  • Form Kapsül
  • İçerik C Vitamini
  • Gramaj 100 - 249 gr
  • Özellik Kompleks Kolajen
  • Tip Balık Kolajen
  • Paket İçeriği 1 - 39
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Nutraxin 8680512627814 Gold 10 x 50 ml Balık Kolajeni

Kolajen, cilt sağlığı için son derece önemli bir protein türüdür. Bu madde, deri dokusundaki liflerin yenilenmesini sağlayarak cilde daha canlı ve genç bir görünüm kazandırır. İnsan vücudunun işleyişinin doğal bir sonucu olarak kolajen, belirli bir yaştan sonra daha az salgılanır. Buna bağlı olarak cilt elastikiyetinde azalma meydana gelir ve kırışıklıklar ortaya çıkar. Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeni, bu tür sorunları gidermek için tercih edilebilecek olan son derece etkili bir üründür. Cildinizin doğal fonksiyonlarını devam ettirmesini ve genç görüntüsünü korumasını istiyorsanız Nutraxin balık kolajenini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Bu ürün, toplam 500 ml sıvı balık kolajeni içerir
  • Nutraxin Gold Collagen, kolay emilen deniz kolajeni kullanılarak üretilmiştir
  • Ürünün içeriğinde yapay koruyucular ya da renklendiriciler bulunmaz

Nutraxin Gold Collagen Balık Kolajeni İçeriğinde Neler Var?

Nutraxin Gold Collagen Balık Kolajeni İçeriğinde Neler Var?

Nutraxin Collagen balık kolajeni, 50 ml'lik 10 farklı şişede bulunan, toplam 500 ml ürün içerir. Sıvı formda olan bu üründe, hidrolize deniz kolajeni kullanılmıştır. Bu proteinin en önemli özelliklerinden biri, kolay emilim sağlamasıdır. Her bir şişenin içeriğinde 10 g hidrolize kolajen bulunur. Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeni, cildin ihtiyaçlarını karşılamak üzere L-askorbik asit, hyalüronik asit, L-karnitin, D-biotin, koenzim Q10 ile B5, B6 ve E vitamini içerir. Ayva suyu, çilek aroması, potasyum sorbat, sodyum benzoat, sitrik asit, ve hidrojenize kastor yağı ise bu ürünün formülünde yer alan diğer bileşenlerdir. Nutraxin balık collagen; şeker, nişasta, süt ürünleri, mısır, soya, tuz, maya ve gluten içermez. Bu, söz konusu ürünün alerjik reaksiyon meydana getirme ihtimalini bir hayli azaltır.

Nutraxin Gold Balık Kolajeni Kimler Nasıl Kullanmalıdır?

Nutraxin Gold Balık Kolajeni Kimler Nasıl Kullanmalıdır?

Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeni, yetişkinlere özel olarak geliştirilmiş bir üründür. Çocuklar tarafından kullanılması tavsiye edilmez. Günde en fazla bir şişe, yani 50 ml alınması gerekir. Bu tarz ürünler genellikle lezzetli olmadıkları için kolay bir biçimde tüketilemez. Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeni ise çilek aroması sayesinde çok daha lezzetli bir hâle getirilmiştir. Bu ürün, her yetişkin tarafından oldukça kolay bir biçimde tüketilebilir. Bu ürünün sıvı formda olması ise tablet ya da kapsül tarzı takviye edici gıdaları yutarken zorlanan kişilerin beğenisini kazanmıştır. Tüm bunların ışığında Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeninin daha sağlıklı ve genç bir görünüme sahip olmak isteyen bireyler tarafından tercih edilebileceği söylenebilir.

Nutraxin Gold Collagen Balık Kolajeni Güvenilir mi?

Nutraxin Gold Collagen Balık Kolajeni Güvenilir mi?

Sağlıkla doğrudan ilgisi olan ürünlerin güvenilir bir içeriğe sahip olması gerekir. Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeni, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Ürünün içeriğinde hiçbir yapay renklendirici ya da koruyucu madde bulunmaz. Marka, TSE tarafından verilen Güvenli Üretim Sertifikası'nı almaya hak kazanmıştır. Ürün, GMP ve Intertek sertifikalarına da sahiptir. Bu belgeler, Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeninin güvenle kullanılabileceğinin birer göstergesidir. Bu noktada söz konusu ürünün ilaç olmadığının unutulmaması önem arz eder. Bu ürün, herhangi bir hastalığın tedavisi için tercih edilmemelidir. Dilerseniz siz de Nutraxin Gold Collagen 10 x 50 ml balık kolajeni yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi artıracak olan bu ürünü Trendyol üzerinden oldukça kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.