Nutraxin D3 Vitamini 120 Tablet- Vitamin Ve Mineral Takviyesi

158 TL
(1,32 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,50 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
154,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutraxin D3 Vitamini 120 Tablet- Vitamin Ve Mineral Takviyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMŞU ECZANE Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün KOMŞU ECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutraxin Vitamin D3 1000 IU 120 Tablet Nutraxin D3, kemik sağlığını desteklemek ve için özel olarak formüle edilmiş bir takviyedir. İçeriğindeki yüksek kalitede D3 vitamini, kalsiyum emilimini artırır, kemiklerin güçlenmesini destekler ve bağışıklık sistemini aktive eder. D vitamini eksikliği, kemiklerin zayıflamasına ve osteoporoz gibi sorunlara yol açabilir. Nutraxin D3 Vitamin, düzenli kullanıldığında kemik sağlığını koruyarak kırık riskini azaltır ve kemiklerin sağlamlığını destekler. Ürünün Faydaları: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 29960 sayılı Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği'ne Göre
  • - D vitamini normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. - D vitamini normal kas fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur. - D vitamini normal dişlerin korunmasına katkıda bulunur. - D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur - D vitaminin hücre bölünmesinde görevi vardır. - D vitamini normal kan kalsiyum düzeyine katkıda bulunur. Ürünün İçeriği: Ürün 1 Tablet Miktarı %BRD Vitamin D3 (Kolekalsiferol) 1000 IU 500%BRD: Beslenme Referans Değeri Kullanım Şekli Ve Dikkat Edilmesi Gerekenler: - Ürünlerimiz takviye edici gıdalar olup her kişide farklı etkiler gösterebilmektedir. Daha sağlıklı bir bilgi için doktorunuza veya eczacınıza danışmanızı önemle rica ederiz. - 1 Adet Şişe İçerisinde 120 tablet bulunmaktadır. - Şeker, tuz, nişasta, maya, gluten, soya ve mısır gibi potansiyel alerjenleri içermez. Sentetik renklendirici, koruyucu ve tatlandırıcı kullanılmamaktadır. - Yetişkinler için takviye edici gıda olarak günde 1 tabletin bol su ile kullanılması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit D vitamini
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 120'li
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Ek Özellik Vegan
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver