Nutrich Creamy Beyaz Çikolatalı Doğal Fıstık Ezmesi 350 Gr

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutrich Creamy Beyaz Çikolatalı Doğal Fıstık Ezmesi 350 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aloprotein Satıcı Ünvanı: ÖMER KARAKOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1039170528600001 Vergi Kimlik Numarası: 5150537365
    Bu ürün Aloprotein tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutrich Creamy Beyaz Çikolatalı Doğal Fıstık Ezmesi 350 Gr Nedir? Nutrich üreticisinin beyaz çikolatalı fıstık ezmesi ürünüdür. Koruyucu ve gluten içermemektedir. Pürüzsüz, sürülebilir bir kıvama sahiptir. İlave şeker içermemektedir. Tüm şeker kaynağı beyaz çikolatadır. Yoğun aktivite dönemlerinizde açlığınızın bastırılmasına destek olabilir. Nutrich fıstık ezmesi ürünleri domuz yağı içermemektedir. Nutrich Creamy Beyaz Çikolatalı Doğal Fıstık Ezmesi 350 Gr'nin öne çıkan yönleri - Enfes beyaz çikolata lezzeti - İlave şeker içermemesi - Sürülebilir form Günlük Değer Besin Değerleri 33 Gramda Enerji 211kcal Protein 1,6gr Yağ 15,84gr Doymuş Yağ 3,3gr Karbonhidrat 6,6g Şeker 4,29gr Lif 4gr Tuz 0,033gr Besin Değerleri 100 Gramda Enerji 640kcal Protein 4,9gr Yağ 48gr Doymuş Yağ 10gr Karbonhidrat 20gr Şeker 13gr Lif 12gr Tuz 0,1mg Günlük Değerler Saptanamamıştır
Geri Bildirim Ver