Genel Markalar Efekt Pedal Seti 4lü Nux Core Bundle

13.149,93 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.241,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.502,29 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.519 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.765,44 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Efekt Pedal Seti 4lü Nux Core Bundle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANTEK Satıcı Ünvanı: MEHMET CAN ILTIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4650965297
    Bu ürün CANTEK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Efekt Pedal Seti 4lü Nux CORE BUNDLE 4 Adet Efekt Pedalı , Taşıma Çantası ve Pedalboard ile Beraber Set Olarak Satılır . PEDALLAR : 1- Time Core 7 Adet Delay Efekti Gerçek Stereo Sinyal İşleme Tone Lock Özelliği ve Tek Tuşla Kayıt-Geri Çağırma Dahili 40 Saniyelik Stereo Loop Machine 32-bit DSP, 24-bit 44.1 kHz Otomatik Stereo-Mono Algılayan Jacklar Gerçek ByPass Özelliği Pil yada Adaptör ile Çalışabilir (Pakete dahil değildir) 2- Drive Core Ayrı Sinyal Güçlendirici Devre Sıcak ve Naturel Overdrive Boost ve Overdrive Mix Özelliği Pil yada Adaptör ile Çalışabilir (Pakete dahil değildir) 3- Mod Core 8 Modülasyon Efekti Gerçek Stereo Sinyal İşleme Tone Lock Özelliği ve Tek Tuşla Kayıt-Geri Çağırma 32-bit DSP, 24-bit 44.1 kHz Giriş-Çıkışları Otomatik Algılama ve Optimum Devreyi Seçme Gerçek ByPass Özelliği Pil yada Adaptör ile Çalışabilir (Pakete dahil değildir) 4- Metal Core İki Adet Metal Ses İki Band Eq 32-bit DSP, 24-bit 44.1 kHz Gerçek ByPass Özelliği Pil yada Adaptör ile Çalışabilir (Pakete dahil değildir)
Geri Bildirim Ver