Nuxe Creme Fraiche De Beaute 48h Rich Cream 50ml

480 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nuxe Creme Fraiche De Beaute 48h Rich Cream 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmo Deniz Satıcı Ünvanı: OPTİLİNE TURİZM ORGANİZASYON TAŞIMACILIK MATBAA KIRTASİYE SES VE GÖRÜNTÜ SİS.BİL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644036803200017 Vergi Kimlik Numarası: 6440368032
    Bu ürün Cosmo Deniz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuxe creme fraiche de beaute 48h rich cream ürün markası: Nuxe ürün boyutu: 50 ml özet bilgi: Yoğun nemlendirici etkiye sahip kremdir. Ürün açıklaması: Çevresel etkilere bağlı olarak cildimiz nemini kaybeder ve hassaslaşır. Bitkisel sütler ve yosun özü içeren bakım kremi, uzun süreli yoğun nem sağlamaya yardımcı olur. Hava kirliliğine karşı koruyarak cildi bakım sağlar. Cildin daha canlı görünmesini, gerginliğin azalmasına ve kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı olur. Makyaj öncesi baz olarak kullanılabilir. Paraben içermez. Ürün resmi: Ürün içeriği: Aqua/water, macadamia integrifolia seed oil glycerin, dicaprylyl ether, behenylalcohol, butyrospermum parkii (shea) butter, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, octyldodecenol, parfum/fragrance, xylitylglucoside, glyceryl stearate citrate, dimethicone, silica moringa oil/ hydrogenated moringa oil esters, anhydroxylitol, tocopherol, phenoxyethanol, polyglyceryl-3 stearate, lauryl laurate, sodium stearoyl glutamate, xylitol, ethylhexylglycerin,hydrogenated lecithin, sodium acrylates copolymer, dehydroacetic acid, allantoin, sodium gluconate, lecithin, biosaccharide, gum-1, helianthus annuus(sunflower) seed oil, citric acid, sodium carrageenan, sclerotium gum, glycine, soja(soybean) oil, camellia oleifera seed oil, capryloyl glycine, citrus aurantium dulcis (orange) flower extact, prunus amygdalus duclis(sweet almond) flower extract, cocos nucifera (coconut) oil, prunus amygdalus dulcis(sweet almond) oil, glycine soya (soybean) seed extract, pisum sativum (pea) extract, disodium edta, avena sativa (oat) kernel extact, maris sal/sea salt, camellia, sinensis leaf extract, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) fruit extract, robinia pseudoacacia flower extract, cocos nucifera (coconut) fruit extract, linalool, geraniol, limonene içerir. Kullanım şekli ve önerisi: Sabah ve/veya akşam yüz ve boyun bölgesine uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver