Nuxe Huile Prodigieuse Or - Altın Parıltılı Çok Amaçlı Yüz, Vücut, Saçlar Için Kuru Yağ 100 ml

799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
921,95 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
961,33 TL905,29 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
920,54 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nuxe Huile Prodigieuse Or - Altın Parıltılı Çok Amaçlı Yüz, Vücut, Saçlar Için Kuru Yağ 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aloanne Satıcı Ünvanı: APRON34 BEBE GİYİM TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071044906500017 Vergi Kimlik Numarası: 0710449065
    Bu ürün Aloanne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuxe Huile prodigieuse or altın parıltılı yüz saç ve vücut ıçin kuru yağ 100 ml
  • Nuxe huile prodigieuse or altın parıltılı kuru yağ 100 ml ürün adı: Nuxe huile prodigieuse or altın parıltılı kuru yağ 100 ml ürün markası: Nuxe ürün boyutu: 100 ml özet bilgi: Yüz,vücut ve saç için çok amaçlı altın parıltılı kuru yağ. Ürün faydaları: Huile prodigieuse®'ün parıltılı versiyonu, mineral kökenli çok ince parıltılar sayesinde cilt ve saçları keyifli bir dokunuşla besler, yumuşatır ve parlatır. Huile prodigieuse'ü günlük bakım kreminize, fondöteninize ya da makyaj temizleyicinize karıştırarak kullanabilirsiniz. Banyo suyunuza bir miktar huile prodigieuse damlatarak cildinize ekstra bakım keyfi yaşatabilirsiniz. Vücudunuzda düzensiz görünümün olduğu bölgelere huile prodigieus'ü masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Saç uçlarınıza huile prodigieuse or sürerek gün boyu parlak bir görünüme sahip olmanızı sağlayabilirsiniz uygun cilt tipi: Tüm cilt ve saç tipleri kullanım şekli: Parıltılı kuru yağı beslemek, yumuşatmak ve ipeksi bir dokunuş kazandırmak için yüzünüze ve vücudunuza uygulayın. Vücudunuza sürerek dekolte ve bacaklarınızda ışığı yakalayın, saçlarınıza sürerek ışıldamasını sağlayın. Parıltılı bir etki elde etmek için elinizin ayasinda birkaç damla huile prodigieuse® or'u fondöteninizle karıştırın. Yaz yaklaşırken, elinizin ayasinda birkaç damla kuru yağı nuxe body 24 saat nemlendirici vücut sütüyle karistirarak hayalinizdeki bacaklara kavuşun. Huile prodigieuse® or ile bacaklarınıza yukarıdan aşağıya masaj yaparak ışığı yakalayın ve ipek çorap giymişçesine ipeksi bir görünüm sağlayın. Bir damla parıltılı kuru yağ yüzünüze ışıltı ve ışık katar. Ürün bileşimi: Doğal içerikler: > tatli badem yagi > kamelya yagi > hodan yagi > findik yagi > macademia yagi > argan yagi > tsubaki yagi > altin pariltilar ısik etkisi elde etmek için altın parıltılarla zenginleştirilmiş, benzersiz silikonsuz kuru doku. Portakal, manolya ve vanilya esintileri taşıyan, kendine bağlayan efsanevi koku. Coco-Caprylate/caprate, macadamıa ıntegrıfolıa seed oıl, dıcaprylyl ether, caprylıc/caprıc trıglycerıde, prunus amygdalus dulcıs (sweet almond) oıl, corylus avellana (hazel) seed oıl, mıca, camellıa oleıfera seed oıl, parfum/fragrance, sılıca, camellıa japonıca seed oıl, tocopherol, cı 77891/tıtanıum dıoxıde, arganıa spınosa kernel oıl, borago offıcınalıs seed oıl, cı 77491/ıron oxıdes, tocopheryl acetate, helıanthus annuus (sunflower) seed oıl, rosmarınus offıcınalıs (rosemary) leaf extract, polyglyceryl-3 dıısostearate, ascorbıc acıd, solanum lycopersıcum (tomato) fruıt extract, benzyl salıcylate, lınalool, lımonene, cıtronellol, geranıol, benzyl alcohol [n2213/a].

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver