Nuxe Sun Güneş Koruyucu Yüz Kremi Spf 50 50ml

552,29 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
567,25 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
581,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nuxe Sun Güneş Koruyucu Yüz Kremi Spf 50 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozvit Satıcı Ünvanı: KOZVİT SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582094389700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820943897
    Bu ürün Kozvit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuxe Sun Güneş Koruyucu Yüz Kremi Spf 50 50ml Ne İşe Yarar? Olağanüstü bronzluk için güneş ve yaşlanma karşıtı hücresel korumayı sunan Güneş Koruyucu Yüz Kremi Nuxe Sun Güneş Koruyucu Yüz Kremi Spf 50 50ml Nasıl Kullanılır? Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Nuxe Sun Güneş Koruyucu Yüz Kremi Spf 50 50ml İçeriği Nedir? Olağanüstü bronzluk için güneş ve yaşlanma karşıtı hücresel korumayı sunan Güneş Koruyucu Yüz Kremi Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renkli
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
Geri Bildirim Ver

Nuxe Sun Spf 50 50 ml Emulsion

Güneş ışınlarının cilt sağlığına olumsuz etkisi olduğu bilinmektedir. Bu nedenle cildi güneş ışınlarından olumsuz şekilde etkilenmemesi için koruyucu ürünlerin kullanılması oldukça faydalıdır. Bu tür ürünler, genellikle yaz aylarında, güneş ışığının yoğun olduğu dönemlerde kullanılır. Ama bu özellikteki koruyucuları cilde yılın her dönemi uygulamak gerektiği uzmanlar tarafından dile getirilmektedir. Nuxe Sun SPF 50, bu amaçla kullanabileceğiniz en başarılı ürünlerin başında gelmektedir. Yüksek koruma gücüyle öne çıkan bu emülsiyon, özellikle yaz aylarında ortaya çıkabilecek cilt problemlerine karşı son derece etkilidir. Koruyucu yapısının yanında bronzlaştırıcı etkisi de bulunan Nuxe Sun Cream ürününü başta yüz olmak üzere tüm hassas bölgeler için tercih edebilirsiniz.

  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • %79,5 doğal içeriklerden oluşur
  • Yüz, el ve dekolte bölgesinde kullanılabilir

Nuxe Sun Emulsion SPF 50’nin Özellikleri Nelerdir?

Sun Emulsion Spf50 50 ml yorumları

Nuxe Emulsion SPF 50 50 ml hacmindeki sarı renkli bir tüp içinde satışa sunulmuştur. Bu boyuttaki bir şişenin çantalarda kolayca taşınabilir nitelikte olması, bu ürünü yaz tatilleri için oldukça kullanışlı ve pratik kılar. Bu emülsiyonun güneşe çıkmadan önce, cilde eşit şekilde ve bolca uygulanması tavsiye edilmektedir. Yeterli miktarda sürülmemesi hâlinde Nuxe Sun SPF 50 ürünün koruyucu etkisi azalacaktır. Nuxe Sun SPF 50, %79,5 oranında doğal içerikten oluşmaktadır. Dolayısıyla cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken, yapay maddelerin doğabileceği olumsuzluklara neden olmaz. Uygulandığı ciltte gözeneklerin kapanmasına yol açmaz. Cildin her daim nefes almasına izin verir. Tatlı portakal, Tahiti gardenya çiçeği ve hindistan cevizinin karışımıyla elde edilen hoş bir kokuya sahiptir.

Nuxe Sun Emulsion SPF 50 Yeterli Koruma Sağlar mı?

Güneş koruyucu ürünlerin ambalajlarında yazan SPF, ürünün güneşten koruma gücünü ifade eden bir değerdir. SPF 50 özelliğindeki ürünler, güneş ışınlarının yaklaşık %98’ini bloke edebiliyor olması sayesinde yüksek koruma gücüne sahiptir. Dolayısıyla bu değere sahip Nuxe Sun Emulsion ürünün oldukça yeterli bir koruma sağladığı söylenebilir. Nuxe Sun SPF 50 ürününü güneşe çıkarken cildinize sürerek elde ettiğiniz korumanın uzun süreli olması için tekrar uygulanması önemlidir. Özellikle tatilde, yüzme ve kurulanmanın ardından yeniden sürülmesi, koruyucu etkiyi sürekli kılacaktır. Fakat şu unutulmamalıdır ki hiçbir güneş koruyucu %100 koruma sağlamaz. Bu ürün cilde uygulanmış olsa dahi, gün ortasında güneşe çıkmaktan ve uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmaktan kaçınmak gerekir. Nuxe Sun Emulsion SPF 50 yorum olarak da sağladığı yüksek korumayı vurgulayan dönüşler almaktadır.

Nuxe Sun Emulsion SPF 50 Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Nuxe Sun 50 SPF, kurudan karmaya tüm cilt tiplerine uygundur. Yüz, el ve dekolte bölgesi gibi hassas noktalar için uygun olan bu ürün, beyaz ve hassas ciltlerde güneş kaynaklı leke oluşumlarını önler. Koruyucu etkisinin yanında bu ürün, hücresel yaşlanmaya karşı da oldukça etkilidir. Nuxe Sun, bronzlaşmaya yardımcı olma konusunda da oldukça başarılı bir üründür. İçeriğinde su ve güneş çiçekleri bulunduran bu ürün, kusursuz bir bronzlaşma sağlar. Ayrıca cildin doğal bronzlaşma hızı artırır. Kullanımı sonrasında deri yüzeyinde beyaz bir film oluşmasına neden olmaz. Formülündeki aktif bileşenler sayesinde cildin nemlenmesine de ciddi bir katkı sağlar. Nuxe Sun SPF 50 güneş kremini satın almak için en doğru adres, Türkiye’nin lider alışveriş platformu Trendyol’dur. Trendyol bu ürünü kullanıcılarına en uygun fiyatla sunar. Bu platformda dönemsel olarak düzenlenen kampanyaları takip ederek Nuxe Sun SPF 50 ürününe daha da hesaplı şekilde olabilirsiniz.