Genel Markalar Ny-130 Full Otomatik Kuluçka Makinası ( Yeni Tasarım)

7.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ny-130 Full Otomatik Kuluçka Makinası ( Yeni Tasarım)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ny ticaret ithalat pazarlama Satıcı Ünvanı: NECMETTİN YUMUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2934814531000011 Vergi Kimlik Numarası: 9840136313
    Bu ürün ny ticaret ithalat pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NY-130 FULL OTOMATİK KULUÇKA MAKİNESİNY130 %100 TAM OTOMATİK KULUÇKA MAKİNESİ LÜTFEN DİKKAT? İLK 18 GUN 1. SU ŞİŞESİNİ DOLDURUP KULLANMAYA BAŞLAMANIZ GEREKİYOR. SON 3. GUN TÜM SU ŞİŞELERİNİ DOLDURUP YUMURTALARI ÇIKIMA ALMANİZ GEREKİYOR. Farklı boylarda yumurta özellikleri, tam otomatik sistemleri dijital ekranı otomatik su dolumu yapması gibi başlıca özellikleri ile daha önce kuluçka alanında deneyimi olmayan kişilerin bile kolay ve pratik şekilde kullanabileceği bir ürün. HOBİNİZDEN MAKSİMUM VERİM ALIN NY Ticaret olarak kuluçka makineleri kullanarak hobiye yeni başlayacak kişilerin yaşayabileceği zorlukları minimuma indirdik. Yeni makinamız NY 130 sayesinde su dolumu, zaman takibi gibi konularla uğraşmanıza gerek yok. Neden NY Ticaret? Tüm makinelerde %99 verim oranı, üstün destek hizmeti, politikası ve düzenli Ar-Ge çalışmaları müşterilerinin NY Ticaret ürünlerini seçmelerinde başlıca nedenlerdir. Özellikler: 1. kuluçka makinesi, yumurtaları her iki saatte bir döndüren otomatik bir yumurta sistemi ile donatılmıştır. Yumurta çevirmeyi istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. 2. kuluçka makinesi 130 tavuk yumurta kapasitelidir. 3adet sus şişesi ile devamlı su ekleme yok! 3. kuluçka makinamız , dahili fan, şeffaf gürültü, fan destekli hava akımı/dolaşım havası, döllenmiş yumurtaları eşit olarak ısıtır. 4.otomatik kuluçka makinamız sadece enerji tasarrufu değil, aynı zamanda sıcaklık dengesini korur ve normal olarak düşük sıcaklık ortamında inkübe eder. 5. Çok fonksiyonlu tasarım: Bu makina tüm tavuklar, ördekler, kazlar, bıldırcın, kuşlar, güvercinler, vb. uyumludur. Şeffaf taban ile için ideal gözlem sağlar. 6. Vurgular: Birçok boyutta yumurta ile çalışır Kolay kullanım için otomatik özellikler
  • Çiftlik dışı hobi ve eğitim faaliyetleri için harika
  • Sadece yumurta, ördek, kaz ve güvercin yumurtaları için kuluçka makinası ve güç adaptörü ve kullanım kılavuzu, resimde gösterilen diğer aksesuarlar dahilildir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kuluçka Ürünleri
Geri Bildirim Ver