NZP Gold Bir Adet Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın 0.25 gr

949 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NZP Gold Bir Adet Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın 0.25 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENDERUN Satıcı Ünvanı: HAFİZE ASUDE SUSMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7840412203
    Bu ürün ENDERUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 0,25 GRAM 22 AYAR KULPLU ALTIN KULP HARİÇ NET OLARAK 0,25 GR DIR KULP İLE AĞIRLIK DAHA FAZLADIR. ÜRÜN YANINDA KURDELA İLE ÖZENLE HAZIRLANMIŞ HEDİYE PAKAETİNDE GÖNDERİLİR. GÖRSELDE GÖRÜLEN ÜRÜNÜN AYNISI ADRESE KARGOLANIR. HEDİYE VE YATIRIM İÇİN KULLANBİLİRSİNİZ. ZNP GOLD MARKASI GARANTİLİDİR. ALTIN FİYATLARI SÜREKLİ DEĞİŞTİĞİNDEN KESİN SİPARİŞTİR.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
  • Ağırlık 0.25 Gr
Geri Bildirim Ver

NZP Gold Gram Altın 22 Ayar 0.25 gr Çeyrek Kulplu

Nzp gold bir adet çeyrek kulplu 22 ayar altın 0.25 gr insanlık için önemli bir yatırım aracı haline gelen değerli bir madendir. Geçmişte ticari amaçlar için kullanılsa da her zaman yatırım aracı olarak görülmektedir. Günlük hayatta altının yerini banknotlar alsa da altın değerini hala korunmaktadır. Bu sebeple sıklıkla kullanılan ürünler arasındadır.

 
  • Yatırım aracı
  • Fonksiyonel kullanım
  • Yüksek kâr aracı

NZP Gold Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın Özellikleri

NZP Gold Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın Özellikleri

Özellikle yeni evlenecek çiftlere hediye olarak sunulan bu ürün ekonomi göstergesi olarak tercih edilmektedir. Kulplu 0.25 gram altın değerli yapısı gereği yatırım aracı küçük birikim yapmak isteyenler için yatırım ve yüksek kâr aracı olarak görülmektedir. Devlet kontrolünde basılarak takip edilen bu ürün Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı ve Darphane Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılır. İdeal ve hafif yapısı sayesinde çantanızda taşıyarak istediğiniz an kolay ve pratik şekilde bozdurup nakitte çevirebilirsiniz. Fonksiyonel kullanım alanına sahip olmasından dolayı 22 ayar kulplu çeyrek altın modellerinin kullanımı kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Kullanıcılara şık bir görünüm kazandırmak amacıyla özel bir form kazandırılmaktadır. El işçiliği ile üretilen bu ürünler, her dönem sıklıkla tercih edilmektedir. Basım yılı, fiyat ve ürünün niteliğini ortaya koyan önemli bir detaydır. Her ne kadar fiyatı değişiklik gösterse de yıl bazında daha uygun seçenekler elde edilebilmektedir. Eğer yatırım için tercih edecekseniz tarihini kontrol ederek satın almanız tavsiye edilmektedir.

 

NZP Gold Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın Kullanımı

NZP Gold Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın Kullanımı

Altın farklı form ve şekillerde üretilen özel bir üründür. Maddi değerinin yanı sıra hediye seçeneği olarak da sıklıkla kullanılmaktadır. İşlenebilen yapıda olduğu için model ve tasarım açısından farklılıklar görülebilmektedir. Altının saflık derecesi ayarının belirlenmesini sağlamaktadır. Kulplu özel formda yer alan bu ürün gramajına göre sunulmaktadır. Bu ürünleri farklı boylarda görebileceğiniz gibi ayarlarında da değişiklik görülmektedir. Son dönemlerde geliştirilen aksesuar ürünlerinde bu ürün kullanılarak farklı tarzlarda ürünler elde edilmektedir. Kolye ve bileklik gibi aksesuar modellerinde kullanılarak özel boyut kazandırılmıştır. Bu sayede kullanıcıların şıklığını tamamlayan özel nitelikler oluşturulmuştur. Davetlerde ve özel günlerde kullanılan aksesuarların en başında gelen bu ürün son dönemlerde kolye ve bilekliklerde kullanılmaktadır. Şıklığın en belirgin tamamlayıcısı olarak nitelendirilmektedir. Bununla beraber davetlerde hediyelik amaçlı da kullanılmaktadır.

 

NZP Gold Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın Fiyatı

NZP Gold Çeyrek Kulplu 22 Ayar Altın Fiyatı

Nzp gold bir adet çeyrek kulplu 22 ayar altın 0.25 gr yorum ve değerlendirmeler ürünün orijinalliğinin kontrol edilmesini sağlamaktadır. Bu ürün NZP markasının ürünüdür. Ürünün boyutu, özellikleri ve kullanım alanı gibi detaylarını buradan görüntüleyebilirsiniz. Nzp gold bir adet çeyrek kulplu 22 ayar altın 0.25 gr fiyat detayları yatırımcılar tarafından sürekli olarak takip edilmektedir. Eski zamandan günümüze kadar yatırım için en doğru tercih olarak görülmektedir. Kişiler bütçelerine oranla ürün tercihlerini farklılaştırabilir. Buradaki en önemli detay ürünün ayarı olmaktadır. Borsanın anlık fiyat değişikliğine göre seçenekler farklılaştığı için o an ki değerlerin kontrol edilmesi gerekmektedir. Ürün hakkındaki en güncel bilgilere Trendyol’da ulaşabilir ve ürünü hemen satın alabilirsiniz.