NZP Gold Kadın 0.25 gramlı Çerçeveli Altın Bileklik 22 Ayar

1.379 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NZP Gold Kadın 0.25 gramlı Çerçeveli Altın Bileklik 22 Ayar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENDERUN Satıcı Ünvanı: HAFİZE ASUDE SUSMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7840412203
    Bu ürün ENDERUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 0.25 GRAMLI ÇERÇEVELİ BİLEKLİK Bileklik içindeki (0.25 GR) Çeyrek gram altın NZP gold ürünüdür. Ön yüzünde Ay yıldız ve Atatürk silüeti bulunmaktadır Harici kısımlar, mikron kaplama olup altın değildir. Kaplama kısımların kimyasal maddeler ile teması olmamalıdır. Modelimize, Yeni 22 ayar 0.25 Gram altın takılmaktadır. Ürün ağırlığı, 0.25 gram olup 22 ayardır Ürün sağlam olup uzun süreler kullanabilirsiniz Bileklik mikron kaplama çerçeve ile makrome örgü ipten oluşmaktadır Her bileğe göre ayarlanabilir Günlük kullanıma uygun şık ve zariftir. Kendiniz kullanabileceğiniz gibi hediye olarak da gönderebilirsiniz Çeyrek gram altını her zaman satabilirsiniz bu sebeple hem takı ham de yatırım için çok uygundur. Gönderimlerimiz titizlikle hazırlanıp hediye paketi ile gönderilmektedir. Ürün hakkındaki soru ve görüşlerinizi bize her zaman iletebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
  • Ağırlık 0.25 Gr
Geri Bildirim Ver