Oasis Games Legend Online 7500 Elmas+ 750 Bonus

609,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
652,32 TL
663,77 TL

Ürün Bilgileri

Oasis Games Legend Online 7500 Elmas+ 750 Bonus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPİNLİNECOM Satıcı Ünvanı: KERİM OKYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1142576514600001 Vergi Kimlik Numarası: 6400585243
    Bu ürün EPİNLİNECOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

Oasis Games Legend Online 7500 Elmas + 750 Bonus

Dijital oyunlar, son yıllarda yoğun olarak beğeni kazanan eğlence araçları arasında yer alır. Müşterilere eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme olanağı sunmaları sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Dijital oyunlarda bir üst seviyeye geçebilmek ya da karakterleri istenilen biçimde donatabilmek adına e-pinler bulunur. E-pin; oyunların ekstra eğlenceli ve sürükleyici olmalarına katkı sağlar. Piyasada pek çok cüzdan kodu yer alır. Bu cüzdan kodları arasından Oasis Games Legend online 7500 elmas + 750 bonus seçeneği öne çıkar. Ürün, kişilere oyun içerisinde kullanılabilen 7500 elmas ve 750 bonus imkanı sunar. Oyunun kişi istekleri çerçevesinde şekillenmesine yardımcı olur. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Siz de Oasis Games Legend online oyununda fırsatlı e- pinden yararlanmak isterseniz ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Hızlı teslimat
  • 7500 elmas
  • 750 bonus

Oasis Games Legend Online 7500 Elmas Avantajları

Oasis Games Legend Online 7500 Elmas Avantajları

Legend online elmas seçeneği, müşterilere eğlenceli oyun oynama imkanı sunar. Ürün, müşteri istek ve ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilir. Kaliteli ve eğlenceli zaman geçirme olanağı sunması sebebiyle pek çok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Cüzdan kodu, zorlu oyun seviyelerinin zahmetsiz bir şekilde geçilmesine katkı sağlar. Ürün, 7500 elmas ve 750 bonusu müşterilere sunar. Oyuncuların eğlenceli bir şekilde oyun oynamalarına yardımcı olur. Ürün, sms ve e-mail aracılığı ile müşterilere teslim edilir. Bu nedenle kısa bir süre içerisinde müşterilere ulaştırılır. Kısa sürede teslim edilmesi sebebiyle bu ürün, pek çok kişinin tercihleri arasında yer alır. Cüzdan kodu, farklı elektronik cihazlar ile uyum sağlayabilir. Oyun seviyesinin rahat bir şekilde atlanmasına olanak tanır. Siz de eğlenceli ve kaliteli bir şekilde oyun keyfi yaşamak isterseniz bu cüzdan kodunu tercih edebilirsiniz.

Etkileyici Oasis Games Legend Online 7500 Elmas

Etkileyici Oasis Games Legend Online 7500 Elmas

Oasis Games Legend online 7500 elmas + 750 bonus yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler cüzdan kodu sayesinde oyunlarının eğlenceli bir hal aldıklarından bahsederler. Cüzdan kodunun sunduğu 7500 elmas ve 750 bonus müşterilerin tercihlerini etkileyen özellikleri arasında yer alır. Pek çok müşteri, ürünün beklentilerini karşıladığından bahseder. Oyun seviyelerini rahatlıkla atladıklarını ifade eden yorumlar yaparlar. Müşterilerin dikkat ettiği unsurlardan biri de ürünün teslim edilme şeklidir. Cüzdan kodunun kısa süre içerisinde SMS ya da e-mail ile teslim edilmesi müşterilerin büyük beğenisini kazanır. Ürün, pek çok kişinin eğlenceli bir biçimde oyun oynamasına yardımcı olur. Zor ve sıkıcı seviyelerin rahat bir şekilde atlanmasına olanak tanır. Siz de eğlenceli zaman geçirme imkanı sunan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda ürünü kolayca satın alabilirsiniz.

Cazip Oasis Games Legend Online 7500 Elmas Fiyatları

Cazip Oasis Games Legend Online 7500 Elmas Fiyatları

Cüzdan kodu, oyun içerisinde kolay bir şekilde ilerleme imkanı sunar. Oyun içerisinde geçirilen sürenin eğlenceli ve kaliteli bir hal almasına yardımcı olur. Ürün, 7500 elmas ile 750 bonus seçeneğinin bir araya getirilmesi ile oluşturulur. Oasis Games Legend online 7500 elmas + 750 bonus fiyat aralığı ürünün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Cüzdan kodunun teslimatı ve e-pin içerisinde yer alan nitelikler, ürünün fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olan faktörler arasındadır. Ürün, farklı bütçelere sahip kişilerin kolaylıkla karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de oyun severlerin büyük beğenisini kazanan cüzdan kodunu Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda ürünü rahat ve zahmetsiz bir şekilde temin edebilirsiniz. Avantaj ve fırsatları takip ederek indirimli alışveriş keyfinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz bu seçeneği hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz.