Oba Makarna 5'li Makarna Paketi

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oba Makarna 5'li Makarna Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş Satıcı Ünvanı: OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632005334500012 Vergi Kimlik Numarası: 6320053345
    Bu ürün OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5'li OBA Makarna Paketi
  • 1 adet 500 gr iri kalem makarna
  • 1 adet 500 gr ince kesme makarna
  • 1 adet 500 gr spagetti
  • 1 adet 500 gr kelebek makarna
  • 1 adet 500 gr burgu makarna
Geri Bildirim Ver

Oba Makarna 5'li Makarna Paketi

Makarna, sofraların vazgeçilmezi ve çocukların severek tükettiği yiyecekler arasında yer alır. Pratik olmasının yanı sıra her cebe hitap etmesi ve çeşitli soslarla şekillendirilmesi açısından oldukça fazla tüketilen bir yiyecek grubudur. Birçok sosla çeşitlendirebileceğiniz gibi damak zevkinize göre de ayarlayabilirsiniz. Besin değerinin de yüksek olması sebebiyle diyetlerinizdeki günlük karbonhidrat alımını, içerisindeki karbonhidrat rezervleriyle karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda yağ oranı kullanılan soslara göre değişse de kolesterolü azalttığı yönde bir etkisi de bulunur. Oba Makarna 5'li makarna paketi, 500 gr’ lık 5 çeşit paketten oluşur. Her şekilde sevenlere özel hazırlanan paketlerde 1 adet kelebek, 1 adet iri kalem, 1 adet ince kesme, 1 adet spagetti ve 1 adet de 500 gr’lık paketlerde burgu gibi çeşitler bulunur.

  • Besin değeri yüksek
  • Kolay hazırlanabilir
  • Her damak zevkine uygun çeşit

Lezzetli İçeriği ile Oba 5’li Makarna Paketi

Lezzetli İçeriği ile Oba 5’li Makarna Paketi

Makarna; un, yumurta, tuz, ve sudan elde edilir. Unun yapısına göre besin değeri, yapısı, rengi değişse de genel olarak bu dört malzeme kullanılarak hazırlanır. Bilinenin aksine hamur işi olarak görülsede doğru porsiyonlarda tüketildiği zaman kilo aldırmaz. Hatta diyet yapıyorsanız eğer öğünlerinizin yanında günlük karbonhidrat alımını destekler yapıdadır. Vücuda enerji veren besin karbonhidratlar olmasından kaynaklı uzun süre tokluk hissi sağlayarak enerji verir dinç tutar. Diyet yapan müşterilerin bu konuda nasıl bir yol izlediklerini, kullandıkları porsiyonları ve kullanım tercihleri hakkında bilgi sahip olmak isterseniz Oba Makarna 5'li makarna paketi yorumlarını okuyabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün, kana yavaş karışması sebebiyle kolesterolün de önüne geçer. İçerisindeki besin değerinin yanı sıra birçok vitamin ve minerali de içinde barındırması sebebiyle öğünlerinizin yanında tercih edebilirsiniz.

Sofraların Vazgeçilmez Lezzeti Oba 5’li Makarna Paketi

Sofraların Vazgeçilmez Lezzeti Oba 5’li Makarna Paketi

Kullandığınız her eşyanın, tükettiğiniz her ürünün bir yapım aşaması vardır. Ne kadar bu aşamalar göz ardı edilse de tüketilen yiyeceklerin hangi aşamalardan geçtiğini bilmek size güven verir. Size sağlıklı bir deneyim sunabilmek ve Oba Makarna’yı gönül rahatlığıyla tüketebilmeniz için sofralarınıza gelen makarnalar temiz ve güvenilir bir şekilde üretilir. Makarna üretim aşamasına başlanmadan önce ise buğdaylar yıkanarak istenmeyen toz ve kirler uzaklaştırılır. Böylelikle üretim aşaması başlanmış olur. Üretim aşamasının sonu ise şekil verilen makarnaların kurutularak paketlenmesi ile son bulur. Bilinenin aksine hamur olması sebebiyle kilo aldırmayacağı gerçeği ile ve karbonhidrat kaynağı olarak tercih edilmesi gereklidir. Karbonhidratlar ise beyninizin enerji olarak kullandığı ilk besin grubudur. Bu yüzden bu ürün, karbonhidrat olarak tabaklarda sık sık tercih edilmelidir. Siz de bu ürün ile sofralarınıza lezzet katabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Oba 5’li Makarna Paketi Fiyatı

Bütçenize Uygun Oba 5’li Makarna Paketi Fiyatı

Makarna, lezzeti ile sofralarda sıklıkla tercih edilir. Özellikle de tadını kalitesini etkileyen birçok etken vardır. Bunlardan birkaçı makarnanın geçtiği işlemlerin güvenilir aşamalardan oluşması diğeri ise kullanılan malzeme ve oranlardır. Ama yapım aşaması klasiktir sadece kullanılan malzemelere göre tat farklılığı görülür. Zengin besin değerine sahip makarnaların hamuruna eklenmiş vitamin ve mineraller bulunur hamuruna farklı baharatlar eklenerek yeni tatlar eklenir. Oba 5’li makarna paketi size 5 farklı çeşit sunar. Böylelikle sizin damak zevkinize uygun makarnayı bulmanız kolaylaşır. Yeni sosları lezzetli ve baharatlı makarna paketleri üzerinde deneyebilirsiniz. Oba Makarna 5'li Makarna Paketi fiyatı ürünün sunduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir ve size sunulur. Siz de bu lezzetli ürüne Trendyol üzerinden kolay ve güvenilir bir şekilde sahip olabilir, sofralarınıza lezzet katabilirsiniz.