Ocean Orzax Extramag Üçlü Kombinasyon 60 Tablet

403 TL
(6,72 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (78)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Orzax Extramag Üçlü Kombinasyon 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Park Ecza Optik Satıcı Ünvanı: PARK ECZA OPTİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721094879300001 Vergi Kimlik Numarası: 7210948793
    Bu ürün Park Ecza Optik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Extramag 60 Tablet | 01.2025 Ocean ExtraMag’ın her tabletinde magnezyum malat, magnezyum bisglisinat ve magnezyum sitrattan gelen 200 mg elementel magnezyum bulunur. Renklendirici içermez. ADI MİKTARI *BRD Magnezyum** 200 mg 53% *BRD: Beslenme Referans Değeri **636,94 mg Magnezyum Sitrat’tan gelen elementel magnezyum: 100mg **333,4 mg Magnezyum Malat’tan gelen elementel magnezyum: 50 mg **250 mg Magnezyum Bisglisinat’tan gelen elementel magnezyum: 50 mg Sağlık Beyanı: Ürünün içeriğinde bulunan magnezyum
  • Yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. Normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. Normal kas fonksiyonuna katkıda bulunur. Normal protein sentezine katkıda bulunur. Normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. Normal dişlerin korunmasına katkıda bulunur. Elektrolit dengesine katkıda bulunur. Hücre bölünmesinde görevi vardır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Ocean Extramag 60 Tablet Magnezyum İçeren Takviye Gıda

Ocean Extramag 60 tablet magnezyum içeren takviye gıda ürünü olmakla birlikte magnezyum bisglisinat, malat ve sitrat formlarının bir araya gelmesi ile oluşur. Bulunan bu formlar sayesinde metabolizma faaliyetleri aktif bir biçimde yürütülür. Özellikle karaciğer ve kalp başta olmak üzere kemik, böbrek gibi organlarda yoğun bir biçimde bu formlara rastlamak mümkün olur. Normal kas fonksiyonuna katkıda bulunmasıyla bilinen magnezyum, Ocean Extramag takviye gıda ürününde de aynı özellikleri gösterir. Kemik ve dişlerin korunmasında etkili olan bu takviye gıda protein sentezine de katkı sağlar. Bitkinlik ve yorgunluk gibi durumların azalmasında enerji oluşumu sağlayarak etkili olur. Sahip olduğu özelliklerin hızlı bir şekilde etkili olması nedeniyle istenen sonuçları almak isteyenlerin öncelikli takviye gıda tercihleri arasında yer alır.

  • 3 farklı magnezyum formu
  • Glütensiz içerik
  • Enerji verici formül

Ocean Magnezyum İçeren Takviye Gıda Extramag Özellikleri

Ocean Magnezyum İçeren Takviye Gıda Extramag Özellikleri

Ocean 60 tablet Extramag sahip olduğu içerik sayesinde bitkinlik, yorgunluk ve kırgınlık gibi durumların azalmasını doğrudan etkiler. Sağladığı katkılar ile içerisindeki magnezyum nedeniyle enerji verir ve metabolizmaya katkı sağlar. Günlük kullanımı destekleyen magnezyum Ocean sayesinde istenmeyen ve rahatsızlık verici durumlardan kurtulabilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanım imkanının olduğu bu ürün günde bir defa alınabilir. Pratik bir şekilde her alanda tüketilebilen bu takviye gıda ürünü tok olarak kullanıldığında daha iyi etki sağlar. Mide ve sindirim rahatsızlığı bulunan kişiler doktorlarına danışarak bu takviye ürünü tüketebilir. Bu anlamda uygun miktarda kullanımı sayesinde istenen sonucu elde etmek mümkün olur. Ocean Extramag 60 tablet olduğu için uzun süreli olarak kullanılabilir. Boyutu küçük olduğu için kolay yutulabilir. Siparişinizi verdikten sonra kısa sürede elinize ulaşan bu takviye gıdayı kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Ocean Magnezyum İçeren Takviye Gıda Extramag Avantajları

Ocean Magnezyum İçeren Takviye Gıda Extramag Avantajları

Ocean Extramag 60 tablet yorumları incelendiğinde bu ürünün ne kadar etkili bir gıda takviyesi olduğu ortaya çıkar. Birçok kişinin takviye amaçlı kullandığı bu gıda vücudun ihtiyaç duyduğu magnezyumun farklı formlarını bir arada sunar. Vücudun magnezyum ihtiyacını takviye eden ve eksik kalan taraflarını tamamlayan bu ürün sayesinde yaşadığınız rahatsızlıkları geride bırakabilirsiniz. Bu ürünü kullanmak yaşadığınız sorunların çözüme kavuşması konusunda yardımcınız olur. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan ve insan sağlığına zararlı olmayan bu ürünü belirtildiği gibi kullanırsanız faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu ürün etkili sonuçları nedeniyle pek çok kişi tarafından yaygın bir biçimde kullanılır. Avantajlarından faydalanmayı istiyorsanız hemen satın alma işlemlerini gerçekleştirerek Ocean Extramag 60 tablet magnezyum içeren takviye gıda kullananlar arasına katılabilirsiniz.

Ocean Magnezyum İçeren Takviye Gıda Extramag Fiyatı

Ocean Magnezyum İçeren Takviye Gıda Extramag Fiyatı

Bitkisel besin destekleri ile birlikte önemli bir alanda sunulan bu takviye edici gıda ürünü aradığınız özellikleri size sunar. Kolay tüketilebilir olması nedeniyle herkesin kullanabileceği ürünler arasında yer alır. Destekleyici ürünleri düzenli olarak kullanıyorsanız bu takviye gıdayı da rutininize ekleyebilirsiniz. Bu ürün sahip olduğu besin özellikleri sayesinde istenen sonuçları sağlamaya yardımcı olur. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa kullanmadan önce doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Ocean Extramag 60 tablet magnezyum içeren takviye gıda fiyatı açısından uygun bir aralıkta satışa sunulur. Bu ürünü satın almayı istiyorsanız indirim dönemlerini takip ederek sahip olabilirsiniz. Kampanya dönemlerinde bu takviye gıda ürününün fiyatları düştüğünde indirimli haliyle satın alabilir, dilerseniz stok yapabilirsiniz. Trendyol’da sağlanan imkanlar ile sipariş vererek Ocean Extramag 60 tablet magnezyum içeren takviye gıda satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.