10
Siyah Nokta Bandı kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OCEAN Satıcı Ünvanı: EBAY GLOBAL NETWORK KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323132541500001 Vergi Kimlik Numarası: 3231325415
    Bu ürün OCEAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lanbena Acne Pimple Patch sivilce bandı siyah noktalar, beyaz noktalar ve sivilcelerinize karşı kullanılır. Acne Pimple Patch sorunlu bölgedeki enfeksiyon ve bakterilere karşı savaşarak, sorunun temel nedeninin ortadan kalkmasına destek olur. Hydrocolloid bantlar cildinize sıkıca tutunur, cildinizi yıkarken ya da duş alırken dahi yapışkanlığını korur. Nasıl Kullanılır? Uygulanacak bölgeyi temizleyip durulayın. Bandı kullanacağınız bölgeye herhangi bir cilt bakım ürünü uygulamayın. Gece yatmadan önce, bandı istenen bölgeye yapıştırın ve sabah çıkarın. Çıkarma işlemini dikey olarak yapın, çıkarmakta zorlanırsanız ılık suyla ıslatın.
Geri Bildirim Ver

Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı Gece

Pek çok insanın en büyük cilt probleminden biri; sivilce ve akne oluşumudur. Cilt üzerinde kötü bir görünüme sebep olan bu rahatsızlık için pek çok alternatif yol önerilir. Ancak önemli olan etkili ve kalıcı bir çözüm yolu bulmaktır. Bu açıdan Ocean Lanbena akne sivilce bandı gece seçeneği, etkin bir çözüm sunması yönüyle öne çıkar. Tedavi amaçlı kullanılan ürünlerin yanı sıra beslenme ve stres ile bağlantılı olan sivilce oluşumunda pratik bir kullanım sağlar. Dönemsel olarak oluşan sivilcelerin kurutulmasında önemli bir rol oynar. Gelişen teknoloji ile yeni nesil ürünlerin vücut bulması bu gibi problemlere daha basit ve etkili çözümler getirir. Sivilce bant yeni nesil cilt ürünlerinden biridir. Sivilceyi kurutma özelliği ile kısa süre içerisinde istemeyen görünümün kaybolmasını sağlar.

  • Hydrocolloid bant
  • Etkili çözüm
  • Pratik kullanım

Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı Gece Yorumları

Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı Gece Yorumları

Sivilce ve akne üzerinde etkili olan ürün, kısa süre içerisinde bu cilt bozukluklarının azalmasını destekler. Yoğun rağbet gören ürünlerden olan sivilce bandı, yağ dengesizliğini azaltır. Bu sayede nem dengesi sağlanıp cilt problemi sona erer. Ürün; siyah noktalar, beyaz noktalar ve sivilcelerinize karşı kullanılır. Gece kullanılan bant, sorunlu bölgedeki enfeksiyon ve bakterilere karşı savaşır. Sorunun temel nedeninin ortadan kalkmasına destek olur. Hydrocolloid bant, cilde sıkıca tutunur. Cildi yıkarken ya da duş alırken dahi yapışkanlığını korur. Uygulama öncesi yapıştırılacak bölge, temizlenip durulanır. Bandın kullanılacağı bölgeye herhangi bir cilt bakım ürünü uygulanmamalıdır. Gece yatmadan önce, bant istenen bölgeye yapıştırılır. Sabah da çıkarılır. Çıkarma işlemi dikey olarak yapılmalıdır. Çıkarmakta zorlanılması durumunda ılık su ile ıslatılmalıdır. Ocean Lanbena akne sivilce bandı gece yorumları ile kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Etkileyici Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı Gece

Etkileyici Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı Gece

Sivilce ve akne görünümünü azaltan ürün, bu problemlere sebep olan yağ tabakasını kurutur. Cilt üzerinde sivilce kaynaklı meydana gelen izi, son derece hızlı biçimde iyileştirir. Kolay ve pratik bir kullanım imkanı sunması ile de rahat bir deneyim sağlar. Sivilce içindeki iltihabın azaltılmasında etkili rol oynayan Ocean Lanbena akne sivilce bandı gece fiyat olarak da uygun aralıklardadır. Bu açıdan hem ekonomik hem de etkili bir ürün olarak dikkat çeker. Yağlı ve karma ciltlerin özellikle favori ürünü arasında yer alan sivilce bandı, bu sorunun yayılmasını da engeller. Cildin nefes almasını sağlaması sayesinde sivilcenin iyileşme sürecini hızlandırır. Bu sayede kısa sürede pürüzsüz cilt görünümüne ulaşılır. Ürün yorumları ile müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Cazip Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı Gece Fiyatı

Cazip Ocean Lanbena Akne Sivilce Bandı Gece Fiyatı

Akne iyileştirici bu bant, kiri ve yağı kısa sürede emer. Tüm cilt tipleri için kullanılabilir olan ürün, evde hijyenik bakım yapmanıza imkan tanır. Güzellik için en önemli etken bilindiği üzere sağlıklı bir cilt görünümüdür. Bu nedenle öncelik sağlıklı bir cilt için doğru bakım yöntemleri kullanarak sivilce ve akne görünümünü yok etmek olmalıdır. Bu amaca hizmet eden Ocean Lanbena akne sivilce bandı gece satın alarak arzu edilen sağlıklı cilt görünümüne ulaşmak çok kolaydır. Ocean Lanbena akne sivilce bandı gece kullananlar da olumlu geri bildirimlerde bulunur. Bu bant, sivilce ve akneli bölgeye uygulandığında aynı zamanda koruyucu bir özellik gösterir. Dışarıdan gelebilecek toz, kir ve su gibi etkenlere karşı o bölgeyi koruyarak cildin zarar görmesinin önüne geçer. Trendyol ile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.