Ocean Methyl B12 Sprey 500 Mcg 5 Ml

277 TL
(55,40 TL / ml)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235 TL212,40 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Methyl B12 Sprey 500 Mcg 5 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Methyl B12 500 mcg Sprey 5 mlOcean Methyl B12 500 mcg Sprey 5 ml Ocean Methyl B12 500 mcg Sprey Bazı durumlarda bireyler takviye edici gıdalara yönelebilmektedir.Takviye edici gıdalara başvurulmasının sebeplerinden birisi de B12 vitamini ihtiyacı olarak ifade edilmektedir.Kişinin günlük B12 ihtiyacının karşılanması için Ocean Methyl B12 500 mcg Sprey 5 ml yardımcı bir ürün olarak öne çıkmaktadır.Ürün sıvı formda bulunmaktadır. Püskürtmek sureti ile uygulanmaktadır. Günlük bir fıs uygulanması tavsiye edilmektedir.Kullanım Önerisi
  • Günlük olarak bir fıs uygulanması tavsiye edilmektedir. Tavsiye edilen kullanım miktarı yetkili bir hekim gözetimi altında artırılabilmektedir.Bir fısın dil altına sıkılmasının ardından 45 saniye beklenir ve yutulur.Ürünün İçeriği
  • Her bir fıs için
  • Vitamin B12 (Methylcobalomin) 500 mcgOcean Methyl B12 500 mcg Sprey 5 ml ürünü bitkinlik ve yorgunluk problemlerinin giderilmesine yardımcı olmaktadır.Ocean Methyl B12 500 mcg 4 yaşından büyük çocukların kullanması mümkündür. Tatlandırıcı ve renklendirici içermemektedir.Ürünün içerisinde şeker ve gluten yer almamaktadır. 25 °C sıcaklıkta muhafaza edilmesi önerilmektedir.Çocukların göremeyeceği ve erişemeyeceği bir yerde saklanmalıdır. Ocean Methyl B12 500 mcg nemden ve ışıktan korunabilecek bir yerde bulundurulmalıdır.Tavsiye edilen kullanım miktarının üzerine doktor gözetiminin dışında çıkılması sakıncalı olabilmektedir.Takviye edici gıdaların hiçbir şekilde besin yerine geçmediği göz önünde bulundurulmalıdır.Ürün ilaç değildir, tedavi edici özelliği bulunmamaktadır. Sizlere sunmuş olduğumuz tüm ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sitemizde bulunan hiç bir ürün ilaç değildir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit B vitamini
  • Aroma Aromasız
  • Form Sıvı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver