Ocean Ocean Mummy 30 Kapsul

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (61)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,95 TL
8 saat 1 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 1 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Ocean Mummy 30 Kapsul

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wellshop Satıcı Ünvanı: ZADEGAN SAĞLIK GIDA HİZMET TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613024095800019 Vergi Kimlik Numarası: 6130240958
    Bu ürün Wellshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Adı Miktarı Balık Yağı 400 mg Toplam Omega 3 240 mg EPA 36 mg DHA 200 mg Demir 16 mg Çinko 10 mg İyot 150 µg Selenyum 55 µg C Vitamini 40 mg B3 Vitamini 16 mg B5 Vitamini 6 mg B2 Vitamini 1,4 mg B6 Vitamini 1,4 mg B1 Vitamini 1,1 mg Folik Asit 400 µg Biotin 50 µg D3 Vitamini 5 µg B12 Vitamini 2,5 µg

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Enerji
Geri Bildirim Ver

Ocean Mummy 30 Kapsul

Hayatın belli dönemlerinde takviye gıdalara ihtiyaç duyulur. Takviye gıdaların genel prensibi, vücut yapısında bulunan veya vücutta üretilmeyen ama alınması gerekli gıdaların eksikliğini karşılamak olarak bilinir. Kimi zaman bir takım çevresel, bedensel dönem sorunları sebebiyle vücutta yeterli gıda bulunmadığı için bedensel rahatsızlıklar gözlenir. Buna kadınlarda gebelik sürecinde daha sık rastlanır. Bunun önüne geçebilmek için takviye gıda gerekir ve Ocean Mummy 30 kapsül bu ihtiyacı karşılar. İçerdiği minerallerle anne adaylarının kullanımına uygun geliştirilen bir üründür. İçeriğinde 10 vitamin ile 4 mineral vardır. Anne adaylarının günlük ihtiyaç duydukları besin ihtiyacını sağlar. Gebelik sürecinden en az 1 ay öncesinden kullanımıyla etkisini gösteren ürün için gebelikten 3 ay kadar sonraya kadar kullanım önerilir. Ürün, emziren annelerin ve hamilelerin kullanımına da uygundur.

  • Besleyici
  • Vitamin ve mineralli
  • Sağlık dostu

Kullanışlı Ocean Mummy 30 Kapsül Özellikleri

Kullanışlı Ocean Mummy 30 Kapsül Özellikleri

Yaşamdaki döngü hareketlidir. Bu hareketlilik kişilerin besin değerlerinin düşmesine sebep olur. Bu da bedensel bir takım rahatsızlıkları oluşturur. Gebelik süreci yaşayan veya emziren anne adaylarında besin değerlerinin düşmesine daha sık rastlanır. Bunun önüne geçmek için takviye edici ek gıdaların hekim kontrolünde kullanımı önerilir. Kontrollü bir şekilde kullanılan Mummy Ocean omega 3, çeşitli vitamin ve mineral içeren besleyici bir takviye gıdadır. İçerdiği besinler temiz suda yaşam süren küçük cins balıkların gövde yağlarından elde edilir, saflaştırılır. Bu işlemler sırasında herhangi bir kimyasal katkıdan uzak kalır. İşlemler tamamen mekanik yöntemlerle gerçekleşir. Ürünün içerik garantisi ve kalitesi Uluslararası Balık Yağ Standardı’na uygundur. Üründe omega 3 yağları olan DHA ve EPA bulunur. Bu gıdaların anne tarafından tüketilmesiyle fetüse ve yeni doğan bebeğin gelişimine katkısı vardır.

Ocean Mummy 30 Kapsül Yorumları

Ocean Mummy 30 Kapsül Yorumları

Bireylerde vitamin eksikliği bir takım sorunları beraberinde getirir. Böyle bir durumun tahlillerle analiz edilmesi gerekir. Sonuçlara göre bedenin sağlıklı besin değerini taşıması için kişi takviye edici ek gıdalar tüketmelidir. Bu tüketimin hekim kontrolüyle gerçekleşmesi önerilir. Genel olarak ek besin ihtiyacı veya besin değerlerinde gözlenen değer kaybının giderilmesi için Ocean Mummy kullanılır. Ürünün yetişkinlerde veya gebelik öncesi ve sonrasında kullanılması tavsiye edilir. Ürün, içerdiği çeşitli vitamin ve minerallerle hem gerekli mineral desteğini sağlar hem de bebek gelişimine olumlu katkı sunar. Yapısında bulunan C vitamini ile demir emilimini artırır. Ayrıca diğer vitaminlerin etkisiyle yorgunluk ve bitkinliği azaltır. Bunların yanı sıra ürün, kas ve kemik yapısının korunmasına faydalıdır. Siz de Ocean Mummy 30 kapsül yorumları hakkında bilgi alabilir ve ürün hakkında kendi görüşünüzü bırakabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Ocean Mummy 30 Kapsül Fiyatı

Bütçenize Uygun Ocean Mummy 30 Kapsül Fiyatı

Beden sağlığı önemlidir. Özellikle hamilelik sürecinde anne adayları için bu konu oldukça önem taşır. Gebelik halinde annenin beslenmesi bebeğin gelişiminde önemli rol oynar. Haliyle anne adaylarının besin değerlerinin kontrolünde ve yeterli düzeyde tutulmasında fayda vardır. Herhangi bir besin değeri kaybında takviye gıda kullanımı tavsiye edilir. Ocean takviye gıdası, içeriğindeki çeşitli mineral ve vitaminlerle hem annenin hem de bebeğin ihtiyacı olan yeterli besini temin eder. Üründe C, B2, B6, Omega 3, B12 ve D gibi önemli vitaminler bulunur. Böylece bebeğin anne karnından doğumuna kadar geçen gelişim serüveninde gerekli besinleri karşılar. Ürünün gebelikten 1 ay kadar öncesiyle gebelikten 3 ay kadar sonrasına kadar kullanımı tavsiye edilir. Siz de Trendyol’dan Ocean Mummy 30 kapsül fiyatı hakkında bilgi alabilir, ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.