Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OCEAN Satıcı Ünvanı: EBAY GLOBAL NETWORK KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323132541500001 Vergi Kimlik Numarası: 3231325415
    Bu ürün OCEAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • PİRİNÇ GİBİ AYDINLIK BİR CİLT ! ?İçeriğindeki pirinç özleri ile ciltteki ölü deriyi nazikçe arındıran ve cilde aydınlık veren pirinç maskesi! ?Pirinç cansız ve matlaşmış ciltleri aydınlatır, parlak ve nemli bir ışıltı katar. ?. ?. ?Ciltteki renk eşitsizliğini dengeler. ?Cildin pH değerini dengeler. . original meterial from korea 100g Tüm cilt tipleri için uygundur. NASIL KULLANILIR? Cildinizi temizleyip yıkadıktan sonra, ıslak cildinize yeteri miktarda uygulayın. (Maske kalın gelirse su ile seyreltebilirsiniz.) Masaj yaparak tüm cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. 15-20 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. . Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
  • cbkshop

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Peeling - Partiküllü
  • Hacim 101-199 ml
Geri Bildirim Ver

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub

Yüz maskeleri ile kişisel bakımın keyfini çıkarıp cildinizin bunlarla birlikte gelen harika faydalardan yaralanmasını sağlayabilirsiniz. Hassas ciltler, yağlı ciltler, kuru ciltler ve akneye meyilli ciltler için dizayn edilen Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub, pirinç gibi aydınlık bir cilde sahip olmanızı sağlar. İçeriğinde yer alan pirinç özleri ile ciltteki ölü derileri arındırır. Cilde aydınlık veren pirinç maskesi, cansız ve matlaşmış ciltleri aydınlatır. Aynı zamanda ölü cilt hücrelerini temizleyip gözenekleri arındırır. Haftada en az 2 kez kullanıldığı zaman ciltteki güneş veya sivilce gibi lekeleri ciddi oranda temizler. Ayrıca renk eşitsizliğini dengeler. Cildin pH değerini de dengeye sokar. Dolayısıyla akne, sivilce, ciltte aşırı yağlanma veya pul pul dökülme gibi cilt sorunlarına çözüm sağlar. Siz de ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Kolay kullanım
  • Kısa sürede etkili

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub Kullanımı

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub Kullanımı

Maske kullanımı öncesinde cildin tamamen temizlenip ıslak bırakılması gerekir. Islak cilde göz bölgesine gelmemesine dikkat ederek yeteri miktarda uygulanmalıdır. Akabinde yavaşça masaj yaparak ince bir tabaka haline gelene kadar cilde uygulanır. Uygulama sonrasında 20 dakika bekleyip ardından ılık su ile nazikçe durulanmalıdır. En iyi sonucu alabilmek için haftada en az iki defa kullanılması önerilir. Belirtilen sürede zarfında uygulamanız durumunda cildinizde bulunan güneş ve sivilce lekelerini ciddi oranda temizler. Ayrıca cilde kalıcı bir parlaklık ve pürüzsüzlük sağlar. Bu seçenek, tüm cilt tipleri için uygundur. Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub yorumlarına göz atarak ürün hakkında kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz. Siz de Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub kullananlara arasında yer almak için hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub Faydaları

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub Faydaları

Rice Soft Scrub, pirinç kepeği suyu bakımından zengindir. Cildi nazikçe pürüzsüzleştiren ve yumuşatan aydınlatıcı maskedir. Pirinç özü, cilt tonunu aydınlatmaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan vitaminler de beslemeye katkı sağlar. Yumuşak ve nazik taneler, ölü cilt hücrelerini hafifçe temizlemeye yardımcı olur. Böylece cildin parlaklığını geri kazandırır. Farklılığı gözle görünür oranda belli eden bu seçenek; mat, taze ve temiz cilt görünümü sağlar. Ayrıca eşit ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza imkan tanır. Kuru cilt, özellikle son yıllarda yaygın bir cilt problemidir. Siz de cildinizde kuruluk, akne ve güneş lekesi gibi sorunlar yaşıyorsanız bu yüz maskesini rutin bakımınız sırasında kullanabilirsiniz. Kısa sürede bu seçenek vazgeçilmeziniz haline gelir. Cildinize uygun bir bu maske spesifik sorunlarınızın üstesinden son derece kolay bir şekilde gelebilirsiniz.

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub Özellikleri

Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub Özellikleri

Ocean Rice Maske, cildi aydınlatmak ve yumuşatmak için pirinç özleri içeren hafif bir peelingdir. Bu hafif ve sütlü yıkama maskesi ölü deri hücrelerini nazikçe temizler. Bir yandan da içeriğindeki pirinç özü cildi aydınlatıp sağlıklı ve nemli bir ışıltı verir. Yüzünüzün genç ve parlak görünmesini sağlamak için bu hafif ürünü haftada bir kullanabilirsiniz. Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub fiyatı ile de beğeni kazanan bir seçenektir. Ocean Rice Mask Wash Off Soft Scrub satın alarak sorunsuz alışveriş deneyimini yaşayabilirsiniz. Yaşın ilerlemesi ile cilt derisi inceldiğinden daha çabuk kurur hale gelir. Bu durum ciltte kırışıklıklar meydana getirir. Pirinç maskesinin en önemli özellikleri cildin sağlıklı, pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlamayı amaçlamasıdır. İçerisinde bulunan pirinç suyu sayesinde cildinizdeki gözenekler temizlenir. Trendyol’da alacağınız bu ürünle derinlemesine bakım yapabilirsiniz.