Ocean Selenyum 200 Mcg 60 Tablet + Ocean Extramag Üçlü Kombinasyon 30 Tablet

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
541 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,70 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Selenyum 200 Mcg 60 Tablet + Ocean Extramag Üçlü Kombinasyon 30 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSABAY Satıcı Ünvanı: ÖMER OKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6360063410
    Bu ürün OSABAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean selenyum Ocean selenyum, her tabletinde 200 mcg selenyum desteği sunan bir gıda takviyesidir. Patentli selenium select ham maddesi kullanılarak üretilmiştir. Selenium select, en çok tercih edilen selenyum bileşiklerinden biridir. Içeriğinde bulunan l-Selenometiyonin diğer selenyum formlarından daha iyi emilime sahiptir. Ocean selenyum'un içeriğinde bulunan etken maddenin başlıca görevleri: Selenyum: - normal saçın ve tırnağın korunmasına, - bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna, - normal tiroit fonksiyonuna katkıda bulunur. Ocean selenyum'un dikkat çeken özellikleri: - her seviste 200 mcg selenyum - patentli selenium select ham madde Ocean extramag Magnezyum bisglisinat, magnezyum sitrat ve magnezyum malat formlarının bir araya gelmesiyle oluşturulmuş bir gıda takviyesidir. Patentli magnesia ham maddesi kullanılan extramag'ın içeriğinde emilimi ve biyoyararlanımı diğer formlara göre yüksek olan magnezyum bisglisinat ve magnezyum sitrat formları bulunmaktadır. Magnezyum yoğun olarak metabolizma faaliyetlerinin aktif olarak yürütüldüğü kalp, böbrek, kemik ve karaciğer gibi organlarda yoğun olarak bulunmaktadır. Ocean extramag'ın içeriğinde bulunan etken maddelerin başlıca görevleri: Magnezyum: - normal kas fonksiyonuna, - normal kemiklerin ve dişlerin korunmasına, - normal protein sentezine, - yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına ve enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. Ocean extramag'ın özellikleri: - her serviste 200 mg magnezyum minerali - 3 farklı magnezyum kombinasyonu - emilimi ve biyoyararlanımı yüksek magnezyum bisglisinat ve magnezyum sitrat formları - patentli magnesia ham madde - gluten içermez

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Set İçerik Adeti Çoklu
Geri Bildirim Ver