oculus Meta Quest 2 256gb Kablosuz Vr Sanal Gerçeklik Gözlüğü Mu-ca Meta Quest 2 256gb

22.299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

oculus Meta Quest 2 256gb Kablosuz Vr Sanal Gerçeklik Gözlüğü Mu-ca Meta Quest 2 256gb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosa Satıcı Ünvanı: TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836014439357137 Vergi Kimlik Numarası: 8360144393
    Bu ürün Teknosa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Oculus Quest 2 Gelişmiş Sanal Gerçeklik Başlığı 256 GB Oyun Oynamanın Yeni Hali Sanal bir evrende yer almak ve çeşitli maceraların içine girmek için pek çok kişi oyun oynamayı tercih eder. Oculus Quest 2 başlık sayesinde oldukça gerçekçi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Oyun ve eğlence anlayışınız kökünden değişebilir. Daimi Bir Eğlence Yapabilecekleriniz sadece oyun oynamakla sınırlı değildir. Film izlemek, konserlere katılmak ve müzik dinlemek gibi aktiviteleri de gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede vaktinizi çok daha kaliteli bir şekilde geçirebilirsiniz. Pek çok kişinin evde vakit geçirmeyi seçtiği çağımızda eğlenceden geri kalmak durumunda değilsiniz. Kurulumu Gayet Kolay Mobil cihaz uygulamasını kullanarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede gayet kısıtlı vakit harcayarak eğlence dünyasına giriş yapabilirsiniz. PC ve Konsol Gerektirmez Sadece mobil cihazları kullanmanız yeterlidir. Herhangi bir bilgisayara ya da konsola ihtiyaç duymadan oyun oynayabilirsiniz. Kablosuz internet elinizin altında olduğu sürece herhangi bir sorun yaşama ihtimaliniz çok düşüktür. Şık Bir Tasarım Oldukça estetik bir görünümü vardır. Hafif bir yapıda olduğu için hemen herkesin kafasıyla uyumludur. Kullanım sırasında sizleri zorlamaz. Üst düzey kaliteli bir deneyim yaşamanız için tasarlanmıştır. Oyun içerisindeki komutları rahatlıkla vermenizi sağlayan araçlara sahiptir. Gözleri Yormayan Tasarım Özel bir şekilde hazırlanan tasarımı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Gözleri rahatsız etmeyecek bir şekilde üretilmiştir. Bu sayede oyun oynadıktan sonra kendinizi kötü hissetmeniz engellenir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Oculus Quest 2 256 GB Kablosuz VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Oculus Quest markalı bu ürün, sanal gerçeklik gözlüğü olarak kullanıma sunulur. Ürün sayesinde sanal ortamda görüntü izleme zevkini elde edersiniz. Oculus Quest 2 256 GB kablosuz VR sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde kaliteli görüntüler izlenebilir. Ürün, internet bağlantısı olmadan da videolar ve resimleri izlemenizi sağlar. Modelin sunduğu görüntü kalitesi sayesinde hoş zaman geçirilir. Kullanışlı olan bu cihazın ses sunma özelliği bulunur. Model sayesinde sanal evrende gerçekleşen macera dolu olayların içinde yer alabilirsiniz. Ürünün sunduğu gerçekleklik efekti, sanal ortam hissiyatını ortadan kaldırır. Oculus sanal gerçeklik gözlüğü, arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize gönül rahatlığı ile armağan edebilirsiniz. Model, 4 parça olarak elinize ulaşılır. Modelin kullanımı oldukça basittir. Ürünü film ya da dizi izlemek için tercih edebilirsiniz.

  • Beyaz renk tonu
  • 256 GB dahili hafıza
  • Kaliteli tasarım

Oculus Quest 2 256 GB Özellikleri

Oculus Quest 2 256 GB Özellikleri

Beğeni kazanan bu model, kaliteli malzemeden üretilir. Modelin başa takılan kısmı çizilmeyen ve kırılmayan malzemeden üretilir. Ürün; baş seti, 2 adet kontrol kolu ve şarj cihazı ile birlikte gelir. Oculus Quest 2 256GB all-in-one VR sanal gerçeklik gözlüğü, telefona kurulan uygulama sayesinde rahatlıkla kullanılır. Model, görüntülerin aktarılacağı bir cihaza ihtiyaç duyar. Cihazın hazırlanması ve kurulumu kolaydır. Ürünün, ilk kullanımının sağlanması için başa takılır. Modelin üzerinde yer alan çıtçıtlı bantlar sayesinde kafanızın büyüklüğüne göre ayarlamaya yapabilirsiniz. Aynı zamanda, ürünün arkasında yer alan bantlar sayesinde, kafa genişliğine göre ayarlama yapılır. Oculus Quest 2 256 GB, kafanıza tam olarak oturduğunda, net bir görüntü elde edilir. Cihazın kontrol kollarını kullanmak için sol ve sağ ele uygun olan ürünler takılır. Ardından bilek ölçüsüne göre kolları kolayca ayarlayabilirsiniz.

Oculus Quest 2 256 GB Avantajları ve Yorumları

Oculus Quest 2 256 GB Avantajları ve Yorumları

Dikkat çeken bu seçenek, 256 GB depolama alanında sahiptir. Bu sayede içeriğinde oldukça yüksek alanlı verileri depolar. Ürünü, gözlerinize uygun olarak mercek ayarlarını yapabilirsiniz. Modelin kontrol kolları sayesinde sanal ortamda seçilmek istenen işlemler gerçekleştirilir. Cihaz sayesinde gerçekçi oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Model, sanal ortamdaki konserlere katılmanızı da sağlar. Ürünü arkadaşlarınızla kullanarak eğlenebilirsiniz. Oculus Quest 2 256GB all-in-one VR sanal gerçeklik gözlüğü yorumları sayesinde detaylı bilgiler elde edilir. Model, beyaz renk tonuna sahiptir. Ürün, yalnız başına kullanım avantajı sunar. Kafada ağırlık yapmayan hafif bir malzemeye sahiptir. Cihaz, gözlere herhangi bir zarar vermez. Bu sayede güvenle kullanım avantajına sahiptir. Ürünü kullanırken bulunduğunuz alan belirlendiği için alan dışına çıktığınızda sizi uyarır. Bu sayede sanal ortamdaki alanınızdan çıkmadan bulunma avantajına sahip olursunuz. Ürün sayesinde kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Eğlenceli Oculus Quest 2 256 GB Uygun Fiyatlarla

Eğlenceli Oculus Quest 2 256 GB Uygun Fiyatlarla

Kaliteli yapıdaki bu seçeneğin taşınması kolaydır. Model, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ürün sayesinde çeşitli maceralar içinde bulunabilirsiniz. Dilerseniz ürünü kontrol kolları olmadan da kullanabilirsiniz. Model, kendi elinizi de algılayarak sanal ortamda canlandırır. Ürün sayesinde sanal ortamda, video ve resim çekip canlı bağlantılar yapabilirsiniz. Model gerçek ortamda yaptığınız çoğu eylemi, sanal ortamda gerçekleştirmenizi sağlar. Ürün sayesinde müzik dinleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Oculus Quest 2 256GB all-in-one VR sanal gerçeklik gözlüğü fiyatı sunduğu tüm özellikler göz önüne alındığında, oldukça avantajlıdır. Model, cazip fiyat avantajına sahiptir. Ürün sayesinde sosyal medya hesaplarınızda rahatlıkla dolaşabilirsiniz. Modelin sunduğu sanal gerçeklik ortamı, dilediğiniz şekilde ayarlanır. Böylece dilediğiniz mekanda bulunabilirsiniz. Ürünün şarjı, gözlüğün sol kısmında yer alan alandan yapılır. Ürünü gözlük kullanan bireyler de rahatlıkla kullanılır. Bu seçeneği Trendyol’dan satın alabilirsiniz.