OEM Srf-6909 Sl-u306 Usb 3.0 Çoklu Kart Okuyucu

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

OEM Srf-6909 Sl-u306 Usb 3.0 Çoklu Kart Okuyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kija home Satıcı Ünvanı: JAVID EISAPOUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3260649976
    Bu ürün kija home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Appa srf-6909 usb 3.0 çoklu kart okuyucu yeni nesil hızlı kart okuyucu eski ve yeni tüm nesil kartlarla uyumlu mavi 3.0 çıkışlıdır performansı mükemmel abs pc dayanıklı plastik gövde mını 5gbps süper hız usb 3.0 mikro sd / sdxc tf kart okuyucu adaptörü usb 3.0 arabirimi - 2.0 kartlarıda sorunsuz açmaktadıryüksek hızlı veri aktarımı tp 5 gbps.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

OEM Srf-6909 Sl-u306 Usb 3.0 Çoklu Kart Okuyucu ST03725

USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu tüm nesil eski ve yeni kartlarla uyumludur. Blue3.0 çıkışı mükemmel performans sağlar. Kart okuyucu adaptörü USB3.0 arayüzü-2.0 kartları sorunsuz açılır. Yüksek hızlı veri aktarımı sağlar. OEM Srf-6909 Sl-u306 USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu öncelikle kameranızda kullandığınız kart türüyle uyumlu bir yapıdadır. Günümüz kameralarında en yaygın kullanılan kart türleri arasında öne çıkan bu model sizlere pek çok fonksiyonel özellik sunar. Birçok hafıza kartını okuyabilen bir çoklu kart okuyucu seçmek hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırır. Farklı cihazlar ile kullanımı da mümkündür.

  • Farklı Cihazlara Uyumlu Yapı
  • Güçlü Arayüz
  • Hızlı Veri Aktarımı

USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu Özellikleri

USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu Özellikleri

OEM Srf-6909 Sl-u306 USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu satın al seçenekleri ile kolay bir şekilde alışveriş sepetlerine eklenebilen ve kısa süreler içerisinde sahip olunan bu ürün veri aktarım süresini büyük ölçüde azaltan bir üründür. Farklı kart türlerini okuyabilme özelliği, kullanıcılara pek çok güzellik sunar. Profesyonel kameralarda yaygın olarak kullanılan kartları bir kart okuyucu modelini kullanarak bilgisayarınıza aktarmaktan başka seçeneğiniz yoktur. Bu model ile veriler kısa sürede iletilebilir. Çoklu kart okuyucu, Micro SD, MMC Micro, Mini SD, SD HC, XD, MMC, MMC + Plus, M2, MS Duo ve CF gibi çeşitli kart türlerinden verileri işleme ve okuma yeteneğine sahiptir. OEM Srf-6909 Sl-u306 USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu yorum noktası söz konusu olduğunda da her daim olumlu geri bildirimler almayı başaran bu ürün sayesinde dijital olarak kullandığınız hemen hemen her türlü cihaz modeline kolayca veri aktarabilirsiniz.

USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu Fiyatı

USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu Fiyatı

OEM Srf-6909 Sl-u306 USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabileceğiniz bu ürünün bu kadar yaygın olarak kullanılmasının nedenlerinden biri de daha az alan kaplamasıdır. USB giriş/çıkış ile tak çalıştır özelliğindedir. Bilgisayarınıza bağlanmak için ayrı bir sürücüye ihtiyaç duymadan bir USB portu üzerinden sağlanabilir. Bir hafıza kartı, tüm bilgilerinizi ihtiyaç duyduğunuz şekilde saklamanızı sağlar. Telefon ortamını bir bellek kartına aktarmak istiyorsanız, telefonun şarj bağlantı noktasıyla uyumlu bir bellek kartı okuyucusu edinmeniz ve ardından bellek kartını kart okuyucuya takmanız gerekir. Kart okuyucu modelinin telefonun giriş kısmına uyumlu kısmını şarj yuvasına takarak veri aktarımına hazırlanabilirsiniz. OEM Srf-6909 Sl-u306 USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu kampanya dönemlerinde de bu ürüne çok daha uygun fiyat seçenekleri ile sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz.

USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu Kullanımı

USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu Kullanımı

OEM Srf-6909 Sl-u306 USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu fiyatı da tüm beklentileri karşılamaya yardımcı oluyor. İhtiyacınız olan çoklu kart okuyucu uygun fiyat seçenekleri ile sizlerle bir araya geliyor. Bu küçük cihaz sizlere büyük ölçüde kullanım kolaylığı sağlar ve birçok kart türü ile uyumludur. Çok sayıda kart yuvası ile birden fazla girişi olan ürün kişiler arasında en popüler olan cihazlardan biridir. Bu, bilgisayarınızda resimleri, fotoğrafları ve dosyaları güvenli bir şekilde saklamanızı sağlayan SD kart ile uyumlu bir araçtır. OEM Srf-6909 Sl-u306 USB 3.0 Çoklu Kart Okuyucu özellikleri ile kısa süreler içerisinde tüm medyanızı veya dosyalarınızı cihazınıza bağlayın, bilgisayarınıza bağlayın ve istediğiniz gibi aktarın. Fotoğraf makineniz için bir kart okuyucu kullanıyorsanız, hareket halindeyken kompakt ve taşıması kolay tasarımından memnun kalacaksınız. Cebinizde de taşıyabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürün, hızlı dosya aktarımları ve fotoğraf aktarımları gerçekleştirmesi açısından bir kurtarıcı görevi görür ve hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırmayı başarır.