Genel Markalar Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo 3 m

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
170,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo 3 m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eBayHrn Satıcı Ünvanı: HARUN DELİGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2740525787
    Bu ürün eBayHrn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 3m uyumlu olanlar: Adat, daw, dolby digital, arayüzlü dts cihazları altın kaplama yüksük korozyonu önler ve lif ucunun korunmasını sağlar toslink dijital ses kablosu, ses düzeylerinde bile mümkün olan en temiz sinyali sağlar ses aksesuarları ses kablosu ve adaptör altın kaplama dijital spdıf ses fiber optik kablo toslink spdıf ses optik kablos özellikleri: Tür: Optik fiber uyumlu olanlar: Adat, daw, dolby digital, arayüzlü dts cihazları altın kaplama yüksük korozyonu önler ve lif ucunun korunmasını sağlar toslink dijital ses kablosu, ses düzeylerinde bile mümkün olan en temiz sinyali sağlar net, eksiksiz ve zengin ayrıntılı ses için dvd, cd, mini disk, dat diğer dijital ses ekipmanlarınıza bağlayın cd, d / a dönüştürücüler, dolby digital dts surround ses alıcıları, dvd, minidisk oynatıcılar ve kaydediciler, pro ses kartları vb. Kullanım için dijital ses kablosu dolby dijital alıcı, dijital sinyal işlemci, dat makineleri, divx oynatıcı, dvd oynatıcı, cd çalar, alıcı, dat oynatıcı / kaydedici, mını disk oynatıcı / kaydedici, ps2 için, ps3 için, xbox için, alesıs veya normal tam boyutlu konektörler kullanan bileşenler kablo rengi: Siyah konektör rengi: Altın paket içeriği: 1 x spdıf ses optik kablosu dijital ses bağlantısı yapmak için mükemmel çözüm 3 metre optik ses kablosu
  • medya oynatıcı, bilgisayar, oyun konsolu, blu-Ray/dvd oynatıcı, hd uydu alıcısı gibi s/p-Dıf optik ses çıkışına sahip cihazlar ile s/p-Dıf optik ses girişine sahip müzik seti, ev sinema sistemi, hoparlör gibi ses sistemleri arasında kaliteli ses bağlantısı yapmanıza olanak tanır. bütün kanallar için tek bir optik kablo kullanıldığında çevredeki elektriksel parazitlenmeden de etkilenmeden yüksek kalitede ses iletimini gerçekleştirebilirsiniz. Dolby ve dts ses standartlarına hazır yapı 5.1 ve 7.1 gibi dolby digital/dts çok kanallı ses sinyallerininin yanısıra 11 çevresel hoparlör destekli dolby atmos sinyallerini dahi kod çözücülere kesintisiz iletebileceğiniz optik kablo ile cihazlar arasında kanal başına ayrı kablo bağlamak zorunda kalmayacak, tek kabloda işi bitireceksiniz. kaliteli toslink erkek-Erkek bağlantı uçları s/p-Dıf optik kablo ile ses aktarımında en yaygın olan toslink konnektör tipi jeıta rc-5720' dir. Her iki uçta da sert plastikten üretilen toslink erkek-Erkek uçlu optik kablo, dayanıklı dış kaplaması sayesinde ortam ışığı etkisini en aza indirgeyerek sesi kesintisiz iletebilmenize imkan sağlar.
Geri Bildirim Ver

OEM Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo 3 m

Ses kablolarına araba sürerken müzik dinlemeyi istemek başta olmak üzere günlük hayatta pek çok farklı şey için ihtiyaç duyulur. OEM marka toslink optik ses kablosu ile akıllı cep telefonunuzu arabınıza bağlayabilir ve favori müziklerinizi oynatabilirsiniz. Müzikle uğraşanlar için ideal bir üründür. Kayıt cihazlarının ve ses kartlarının bağlanmasını sağlar. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle bir araya getiren OEM dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 3 m kullananlar ürünün sağladığı kullanım kolaylıklarından ve yaşattığı yüksek kaliteli ses deneyiminden memnun kalır. Siz de cihazlarınızdan temiz ve sorunsuz ses almak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca oyunsever çocuklarınızın veya müzikle uğraşan tanıdıklarınızın kullanması için de bu ürünü alıp onlara hediye edebilirsiniz.

  • İnce ve dayanıklı tasarım
  • Uzun ömürlü kullanım imkanı
  • Temiz, kaliteli ve net sesler

Kaliteli OEM Dijital Optik Ses Kablosu Özellikleri

Kaliteli OEM Dijital Optik Ses Kablosu Özellikleri

Kaliteli ve dayanıklı olan teknolojik aletler daima ön plana çıkar. Sesi temiz ve sorunsuz bir şekilde ileten OEM marka optik dijital ses kablosu büyük övgü toplar. Bu ürün, aux girişi bulunan her cihazda kullanıma uygundur. Ses bağlantınızı kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilmenize olanak tanır. OEM dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 3 m uzunluğuna sahip, kalınlığı ince olan bir üründür. Optik fiber kablo tipinde bir adaptördür. İnceliğine rağmen dayanıklıdır. Konnektör rengi gold, kablo rengi ise siyahtır. Konnektör kısmındaki gold kaplaması, yüksek korozyona karşı tedbir oluşturur. Ayrıca lif ucu için de koruma imkanı sunar. ADAT, DAW, Dolby Digital, arayüzlü DTS cihazları ile uyumludur. Ses ekipmanlarına bağlanan bu adaptör, ses sinyallerini temiz ve net bir şekilde iletir. Pratik bir şekilde bağlantı işlemi gerçekleştirilebilir.

Sağlam OEM Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo

Sağlam OEM Dijital Fiber Optik Ses Kablosu Toslink Kablo

Arabanız ile yaptığınız kısa ya da uzun yolculuklarda sevdiğiniz şarkıları dinlemek istiyor olabilirsiniz. Bu ses adaptörü ile aux bağlantı girişini kullanarak istediğiniz şarkıyı çalabilir ve yolculuğunuzu keyifli bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca stüdyoda veya evde müzik kayıt işlemleri için de bu kabloyu bağlayabilirsiniz. Yüksek ve baslı ses sisteminizi bu kablo ile televizyona bağlayarak maç, dizi seyir keyfinizi veya oyun keyfinizi artırabilirsiniz. Tüm kanallara tek bir optik kablodan bağlanabilirsiniz. Böylece elektriksel parazitlenmenin önüne geçebilir, temiz ve kaliteli ses aktarımı sağlayabilirsiniz. İnce bir kablo kalınlığına sahip olan ve bu sayede fazla yer kaplamayan OEM marka dijital toslink optik kablo ürününüzü evinizin herhangi bir köşesinde, malzeme çantasında ya da çekmecelerde muhafaza edebilirsiniz. Tüm bu kolaylıklardan yararlanmak, müzik dinlemek ya da kaydetmek için bu ürünü alabilirsiniz.

Uygun OEM Dijital Optik Ses Kablosu Fiyatları ve Yorumları

Uygun OEM Dijital Optik Ses Kablosu Fiyatları ve Yorumları

OEM dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 3 m fiyatı özelliklerine bağlı değişir. Ürün fiyatının belirlenmesinde kablo uzunluğu, kalitesi gibi faktörler göz önünde bulundurulur. Fiyat performans açısından sizleri memnun eder. 3 metrelik uzunluğa ve yüksek dayanıklılığa sahip olan bu ürün, ekonomik ve uzun ömürlü oluşu sayesinde müşterilerin ilgi odağıdır. Özellikle müzik ile uğraşanlar tarafından sık sık tercih edilir. Temiz ve zengin ses içeriği sunar. Bu ürünün kullanım alanı da bir hayli geniştir. DVD oynatıcılara, mini disk oynatıcılara, oyun konsollarına, televizyonlara, müzik ve diğer ses sistemlerine takılarak kullanılabilir. OEM dijital fiber optik ses kablosu toslink kablo 3 m yorumları ve değerlendirmelerini görmek için Trendyol’un ürün değerlendirmelerine bakabilir, uygun ve avantajlı fiyat imkanı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.