OEM Hiport Maxpower 2000w Hp-2000w Mining Atx Psu 2000 Watt Power Supply Güç Kaynağı

2.200 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 41 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

OEM Hiport Maxpower 2000w Hp-2000w Mining Atx Psu 2000 Watt Power Supply Güç Kaynağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfamaks Satıcı Ünvanı: ALFAMAKS E-TİCARET BİLGİSAYAR İTHALAT İHRACAT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051064991300001 Vergi Kimlik Numarası: 0510649913
    Bu ürün Alfamaks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HiPort MaxPower 2000W HP-2000W ATX Mining PSU

Ürün Özellikleri

  • Power Supply 500 W ve üstü
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

OEM HIPORTPSATX Hiport Maxpower 2000W HP-2000W Mining ATX PSU Power Supply Güç Kaynağı

Madencilik ya da diğer adıyla mining, her geçen gün daha da popüler hâle gelen kripto para üretiminde kullanılan yöntemlerden biridir. Bu işlem, özel olarak tasarlanan donanımlar ile gerçekleştirilir. Kurulan sistemlerin içinde hard disk, ekran kartı ve işlemci gibi bilgisayar parçaları bulunur. Özel toplanan bilgisayarın işlem hızı ve kapasitesi ne kadar yüksek olursa kripto para üretimi de ölçüde artar. Bu noktada mining sistemlerine güç sağlayan parçalar önem kazanır. OEM Hiport Maxpower 2000W mining ATX PSU power supply güç kaynağı, bu amaçla kullanabileceğiniz oldukça kaliteli bir ürün çeşididir. Siz de mining konusuyla ilgileniyorsanız bu güç kaynağını rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Ekran Kartı Desteği: 8 adet
  • Fan Çapı: 12 cm
  • Güç: 2000 W

OEM Hiport Maxpower 2000 W Güç Kaynağı Özellikleri

OEM Hiport Maxpower 2000 W Güç Kaynağı Özellikleri

OEM Hiport Maxpower 2000W mining ATX PSU güç kaynağı, elektrik prizlerinden aldığı gücü eklendiği donanıma iletmeye yarar. Elektrik, parça üzerinde bulunan kablo girişinden sağlanır. Bu girişin hemen üst kısmında açma kapama düğmesi yer alır. Düğme kapalı hâldeyken tüm donanıma elektrik girişi kesilir. Sisteme yeni parçalar eklerken ya da mevcut donanımda değişiklik yapılırken bu tuşun kapalı konuma getirilmesi gerekir. Güç kaynakları, yoğun miktarda enerji çektiği için cihazların sağlıklı çalışabilmeleri adına düzenli şekilde soğutulmaları gerekir. OEM Hiport Maxpower 2000 W ATX PSU mining power supply güç kaynağının içinde bulunan 12 cm çapındaki fan, etkili bir soğutma yapar. Bu cihaz, hız aşırtma yani overclock işlemine de uygundur.

OEM Hiport Maxpower 2000 W Güç Kaynağı Hangi Modele Uygundur?

OEM Hiport Maxpower 2000 W Güç Kaynağı Hangi Modele Uygundur?

OEM Hiport Maxpower 2000W mining supply, ATX tipi kasalara uyumlu bir güç kaynağıdır. Piyasadaki hemen hemen tüm bilgisayar parçaları ile eşleştirilebilir. Bu özellik Hiport Maxpower 2000W modelinin fonksiyonel yapısını gösterir. Cihaz, pek çok farklı kablo çıkışına da sahiptir. Hiport Maxpower 2000 W HP-2000W ATX mining PSU modelinin bulundurduğu çıkış türleri arasında 20+4 pin, SATA ve IDE sayılabilir. Bunlara ek olarak 6+2 pin de üründe yer alan kablo çıkışı çeşitlerindendir. OEM Hiport Maxpower 2000 W ATX PSU mining power supply güç kaynağına 8 adet ekran kartı takılabilir. Bu da mining işleminin daha hızlı yürütülmesini sağlar. 2000 watt gücünde çalışan ürün, bu enerji seviyenin altında kalan ekran kartı modellerini destekler.

OEM Hiport Maxpower 2000 W Güç Kaynağı Kaliteli mi?

OEM Hiport Maxpower 2000 W Güç Kaynağı Kaliteli mi?

Hiport Maxpower 2000 W HP-2000W ATX mining PSU, son derece kaliteli bulunur. 2 yıl garanti ve 90+ Gold Verimlilik Sertifikası ile desteklenen güç kaynağı güvenli bir kullanım sunar. Ürünün malzeme kalitesi de oldukça yüksektir. Kablo ve soketleri, kurulum esnasında zorlanmaz ya da yıpranmaz. Sade parça dizaynı ve anlaşılır giriş çıkış sistemleri ile kurulumu fiziksel açıdan son derece kolaydır. Yeterli uzunluğuna sahip kabloları sistemi kurarken daha esnek hareket etmeyi olanaklı kılar. Gücü ve fan boyutuna göre çalışma esnasında ürettiği ses uygun seviyede kabul edilir. OEM Hiport Maxpower 2000W mining ATX PSU power supply güç kaynağı yorum başlığı altına gelen pozitif geri dönüşler de ürünün kalitesinin vurgular. Özellikle stabil çalışma performansı kullanıcıların beğenisini kazanır. Siz de Hiport Maxpower 2000W HP-2000W ATX mining PSU ürününü Trendyol’dan güvenle sipariş edebilir, mining işlemlerinde hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.