Ofçay Bitane Bardak Poşet Çay Regular Tea 25'li 2'li Paket

103,39 TL
(2,07 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
135,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ofçay Bitane Bardak Poşet Çay Regular Tea 25'li 2'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elektro Sepeti Satıcı Ünvanı: SEVAL KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8130334287
    Bu ürün Elektro Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ofçay bitane bardak poşet çay, tüm yönleriyle avantajlı olan lezzetli ve pratik bir üründür. ’ın uygun fiyat avantajlarıyla ulaşılabilen bu ürün oldukça ekonomiktir. Ayrıca paket içeriği ile de uzun vadede tasarruf sağlar. Ofçay bitane bardak poşet çay 2 kutu şeklinde satılır ve her bir kutuda 25 adet bardak poşet bulunur. Toplamda 50 bardaklık çaya ekonomik bir fiyatla ulaşılabilir. Ürünün en çok öne çıkan özelliği aromasıdır. Regular tea, aromasını üstün nitelikli türk çayları kullanılarak yapılan bir harmandan alır. Tamamen doğal bir harman olduğu için çay yapraklarının gerçek lezzetini suya bırakır ve mükemmel bir içim deneyimi sunar. Yumuşak bir içime ve ideal dem yoğunluk oranına sahiptir. Türk çayları konusunda bilinirliği ile öne çıkan ofçay markası, bitane serisi altında ürettiği regular tea bardak poşet çayda da kalitesini ortaya koymuştur. Raf ömrünü uzatan kaliteli ambalajın yanı sıra poşetler de üst düzey bir kaliteye sahiptir. Suyun içinde açılmaz ve suya çay yapraklarını bırakmaz. Ayrıca yapraklar da özenle yetiştirilmiş ve işlenerek kaliteli hale getirilmiştir. Ofçay’ın bu ürünü, fincan poşet tipinde olduğu için son derece pratik bir şekilde kullanılabilir. Sadece bir fincan kaynamış su ile mükemmel lezzete sahip bir çaya ulaşılabilir. Sıcak suya bırakılan poşet hemen demlenmeye başlar ve 3-4 dakikada içime hazır hale gelir. Yumuşak içimini daha yoğun hale getirmek içinse demleme süresini uzatmak yeterlidir. Ofçay bitane, üstün nitelikli türk çaylarının lezzetini pratik bir şekilde sunan bir üründür. Yoğun aroması ile damakta hoş bir tat bırakır. Geleneksel türk çayı aromasına sahiptir ve hemen herkesin damak zevkine hitap edebilir. Acil durumlarda misafirlere ikram edilmek üzere hazırlanabilir ve her zaman tazedir. Her birinde 25 adet poşet bulunan 2 kutu şeklinde satılan bu ürün, ambalajı, poşeti ve yaprakları ile her yönden kalitelidir. Kutu, içindeki ürünü çevresel faktörlerden korur ve ürünün raf ömrü bir hayli uzun olur. Ayrıca ürün kendi kutusuyla da uzun süre muhafaza edilebilir. Poşet ise patlamaz ve suya girince parçalanmaz. Bu sayede yapraksız ve berrak bir çaya ulaşılabilir. Bardak poşet modelinde olmasından dolayı pratik bir şekilde kullanılan ofçay bitane bardak poşet çay
  • ev, iş yeri, okul, seyahat gibi çaya ihtiyaç duyulan her yerde kullanılabilir. Ihtiyaç duyulan tek şey sıcak sudur. Sıcak suya atıldığında hızla demlenir ve birkaç dakika içinde içime hazır olur. ’ın en çok tercih edilen alışveriş platformlarından biri olmasının sebebi güvenli olmasıdır. Alışverişin tüm sürecinde kullanıcının yanında olan firmamız, tüm riskleri ortadan kaldırarak yüksek güvenlikli bir alışveriş deneyimi sunar. Ayrıca ödeme yöntemlerindeki altyapısı ile internet ortamının risklerine karşı kullanıcıların kart bilgilerini korur. Mobil onay yöntemi ile de güvenliği iki katına çıkarır. Tobb güven damgası sahibi olması ile hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıların güvenini kazanmış olan , satış sonrasında da kullanıcılara destek sağlar. Olası problemlerde ürünü değiştirir ya da talep edilmesi halinde ücret iadesi yapar.
Geri Bildirim Ver