Ofçay Hazine 1000 gr Siyah Dökme Çay

179,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,89 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ofçay Hazine 1000 gr Siyah Dökme Çay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marko Süpermarket Satıcı Ünvanı: MARKO SÜPERMARKET GIDA İNŞAAT PETROL VE PETROL ÜRÜNLERİ TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612060531900014 Vergi Kimlik Numarası: 6120605319
    Bu ürün Marko Süpermarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ofçay Hazine Dökme Siyah Çay 1000G
  • Ofçay Hazine Dökme Siyah Çay 1000 gr. Her Dem Zengin Doğu Karadeniz' in yüksek yamaçlarından özenle toplanan bu gerçek lezzeti yudum yudum yaşamak isteyen, kendini tek ve özel hisseden herkese… Günün her saatinde, her demlikte hafif ve rahatlatıcı etkisi ve en zengin haliyle Hazine' de… OFÇAY Hazine 500 gr ve 1000 gr seçenekleriyle hafif buruk tadı , yoğun aroma ve demiyle eşsiz bir çay içim keyfi sunuyor.
  • Paket İçeriği: 1000 Gr Enfes Ofçay Bitane Hazine Çay
  • Ürünlerimizi Nasıl Gönderiyoruz !
  • Sipariş verdiğiniz ürünleriniz maske ve eldiven kullanılarak özenle paketlenir. Isı yalıtımlı özel termal paketlere yerleştirilen ürünlerinizin altına Özel buz koyulur.Hava kanallı buz ayırıcı ile buzların ürüne temas etmesi engellenir ve ürünlerin üst kısmana da siteril edilmiş buz tankları yerleştirilir.Böylece ürünleriniz Size gelene kadar soğuk zincir kırılmadan steril şartlarda muhafaza edilir.
Geri Bildirim Ver

Ofçay Hazine Dökme Siyah Çay 1000 gr

Karadeniz’in bereketli topraklarında yetiştirildikten sonra cinsine göre özel yöntemlerle kurutulan ve paketlenen çaylar, Türkler kadar başka milletlerin kültüründe de önemli bir yere sahiptir. Ofçay Hazine dökme siyah çay 1000 gr ambalajıyla ihtiyaçlarınızı karşılayacak ölçüye ve lezzete sahiptir. Ofçay Hazine 1000 gr ürünü evinizde yediden yetmişe güvenle tüketebilir, faydalarından ailece yararlanabilirsiniz. İşyerleriniz gibi ziyaretçilerin sık gelip gittiği yerlerde de ikramlık olarak değerlendirebilirsiniz. Az miktarda ürünle istenilen kıvamı ve rengi yakalamak mümkündür. Ürünün ambalajı, uzun süreli tüketim avantajıyla bereketli bir kazanç sağlar. Müşteriler, zevkleri ve tercihleri farklı olduğu için yeni alternatiflere yönelebilir. Ürünü daha önce denemediyseniz 1kg’luk paket alabilirsiniz.

  • Karadeniz’de yetişir ve kendine has özel üretim şekli vardır.
  • Çay tüketiminin sağlık açısından faydalı olduğu bilinir.
  • İnsanı manevi olarak rahatlatıcı etkisinden söz edilir.

Siyah Çayın Faydaları

Siyah Çayın Faydaları

Karadeniz Bölgesi’nin coğrafi koşulları, dünyanın en lezzetli çaylarının yetiştirilmesini sağlar. Yapılan araştırmalar, günde ortalama 2 bardak çay tüketiminin sağlığa birçok faydası olduğunu kanıtlar. Hafızayı güçlendirme özelliğine sahiptir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücudun enerji seviyesini artırır. Besinleri sindirimi konusunda yardımcı içecek vazifesi görür. Mide ve bağırsak hastalarının iyileşmelerinde etkisi fazladır. Stresi azaltmaya yardımcı olur. Kansere karşı savaşmada etkili içecek olma özelliğine sahiptir. Kafein oranı düşük olması sebebiyle diğerlerine göre tercih sebebidir. İlerleyen yaşlarda diyabet hastalığına yakalanma ihtimali azalır. Vücut çevresinde oluşan yağların yakımına yardımcı olur. Kan şekeri yükseldiği zamanla onu düşürmeye fayda sağlar. Felç ve inme aniden olabilecek hastalıklara karşı koruyucu vazife görür. Kas ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. Ofçay 1 kg siyah dökme çay ürünlerinde herhangi bir katkı maddesi bulunmaz.

Hazine Dökme Siyah Çay Özellikleri

Hazine Dökme Siyah Çay Özellikleri

Dünya genelinde çay tüketimi söz konusu olduğunda Türkiye ilk sıralarda yer alır. Türkiye’de çay üretiminin yapıldığı yer Karadeniz Bölgesi’dir. Bu bölgenin iklimi çay yetiştirilmeye müsait bir alandır. Bunun dışında Çin, Hindistan, Sri Lanka ve Kenya gibi ülkelerde çay yetiştiriciliği yapılır. Siyah çay, vitamin açısından zengindir. Günün her saatine uygun bir içecektir. Şekersiz içilmesi tavsiye edilir. Antioksidan bakımından son derece etkilidir. Ofçay hazine 1 kg bu konuda insanların ihtiyaçlarını karşılar. Ofçay Hazine, fabrikalarda 5 safhalı üretim aşamasından geçerek insanların evlerine ulaşır. Lezzet konusunda ağızda eşsiz bir tat bırakır. Özellikle çay tiryakisi olan müşterilerin beğenisini kazanan ürünleri hem kendiniz hem de misafirleriniz için gönül rahatlığıyla demleyebilirsiniz. Demleme usulüne uygun işlemleri sırayla yerine getirdiğiniz takdirde en optimal lezzet seviyesini yakalamanız mümkündür.

Karadeniz Çayının Tadını Keşfedin

Karadeniz Çayının Tadını Keşfedin

Ofçay markası Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere birçok ilde fabrikaları ile hizmet verir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Piyasa şartlarına göre müşterilerine uygun bütçeyle sunar. Markayı diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri, çayın lezzetinin tam kararında olmasıdır. Lezzeti tutturmak için özenle çalışan marka, uzman gıda mühendisleriyle çalışır. Tohumdan sulamaya, hasattan fabrikaya kadar bitkiye doğru müdahalelerde bulunulur. Fabrikaya ulaşan ürünler doğal yöntemlerle kurutulur, el değmeden otomatik bantlarda işlenerek ambalajlanır. Ofçay Hazine 1000 gr tamamen doğal içeriğe sahiptir. Gün geçtikçe müşteri sayısını arttıran marka lezzet ve kıvam konusunda tam not alır. Kaliteden ödün vermeyen firma her gün kendisini geliştirir. Ürün yorumlarını inceleyerek daha detaylı fikir sahibi olmanız mümkündür. Objektif görüşleri şeffaflıkla yayınlayan Trendyol üzerinden güvenli ödeme seçeneklerini kullanarak sipariş verebilirsiniz.