OG natural Altın Otu Demet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OG natural Altın Otu Demet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yeryüzü bitkileri insan yaşamının anahtarıdır. Detaylıca incelendiğinde bizleri şaşırtıcı özelliklerine rastlarız. Ülkemizin verimli florasında yetişen altın otu da bu floranın önemli bir parçasıdır. Bilgilendirme: Doğal kurutma yöntemiyle kurutuldu. Işınlama yoktur. Net: Demet hâlinde bulunmaktadır. Altın Otu Nedir? Latince ismi “Helichrysum arenarium” olan Altın otu, renginin altın sarısı olmasından dolayı bu isimle anılmaktadır. Ülkemizin bölgelerinde altın çiçek, güneş çiçeği gibi isimlerle de anılmaktadır. İklim seçiciliği yapmadığı için her dönemde görülür. Akdeniz ve Ege bölgesinde makiliklerin içerisinde, yol kenarlarında kendiliğinden yetişmekte ve boyları 50-60 cm’e kadar ulaşmaktadır. Son zamanlarda çiçekçilerde demetlerin arasına sıkça katılan evlerde vazolarımızdan eksik etmediğimiz bitki kuruduktan sonra da rengini korur. Bazı kesimlerde yeni doğan bebeklerin olduğu evlerde nazara karşı da bulundurulmaktadır. Altın gibi çiçekleri olan bu bitkinin dallarını ve yapraklarını ellediğinizde ise baharat kokusu salgılar. Altın otu bitkisinin çayı ve yağı sık kullanılmaktadır. Özellikle parfümeride çokça kullanılmasından dolayı bu otu dünya üzerinde en çok alan ülke Fransa’dır. Çayının yanı sıra bilimsel tıpta da yağı çok kıymetlidir, kozmetik ve parfümeride çok sık kullanılan bu yağdan
  • cildi gençleştirme, yaşlanma etkisini geciktirme, cilt lekelerini azaltma, güneş yanıklarını iyileştirme gibi alanlarda faydasından yararlanılmaktadır. Altın Otu Çayı Nasıl Demlenir? Altın otu çayınızı kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. Vücudunuzda doğal etki yaratacak olan karışım için 1 litre suyunuzu demlik içerisine koyarak kaynamaya bırakınız. Kaynama noktasına erişmiş olan suyunuza 2 avuç altın otu çiçeği ve yaprağını eklemenizin ardından dilimlenmiş yarım limonunuzu ilave ederek 4 dakika demlemeye bırakınız. İçime hazır hale gelmiş olan altın otu çayınızı post kısmından süzün ve bal eklentisini yaparak damak tadınıza göre tüketin. Yeryüzü otlarımıza göz gezdirmek isterseniz Şifalı Otlar kategorimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Altın otu son yıllarda özellikle evlerde süs bitkisi olarak kullanılmakta olan ama içeriğinde bir çok gizemi barındıran “şifalı bitki” özelliğine sahiptir. Ülkemizin bir çok farklı noktasında yetişmekte olan ot muazzam görüntüsü ve lezzetli tadı ile yüzyıllardır hastalıkların tedavisinde doğal yollarla kullanılmaktadır. Bilgilendirme: Fotoğraf üzerinde yer alan Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi, fotoğrafı çekilen ürene aittir. Siparişini verdiğiniz bu ürün, güncel tüketim tarihli olarak gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver