OG natural Sarı Kantaron Yağı 100 Ml

210,86 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,86 TL
9.4
merchant-badge-image
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,86 TL

Ürün Bilgileri

OG natural Sarı Kantaron Yağı 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANADOLUDAN YÖRESEL Satıcı Ünvanı: ANADOLUDAN YÖRESEL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gümüşhane Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069119000200001 Vergi Kimlik Numarası: 0691190002
    Bu ürün ANADOLUDAN YÖRESEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sakinleştirici etkisi bulunan, antiviral ve antiseptik özellikleri taşımakta olan sarı kantaron yağı, geleneksel tarım yöntemleri ile tamamen ilaçsız bir şekilde yetiştirilmiştir. OG Natural Kantaron yağında Alman Farmakepesi DAP-EB6 monografına göre sarı Kantaron İnfüze yağlarında bulunması gereken minumum(0,005) Hypericin değerinin yaklaşık 2 katı (0,0096) Hypericin bulunur. Hypericin Kantaron Bitkisinin en değerli etken maddesidir. Saklayacağınız yerde nem ve ışık olmamasına dikkat ediniz. Oda sıcaklığında, cam şişesinde ve ağzı tamamen kapalı olarak saklamalısınız. Sarı Kantaron Yağı Hem kırmızısıyla hem de sarıyla bilinen kantaron yağının en popüler olanı sarı olan yağıdır. Aslında bu ikisini birbirinden ayıran en önemli özellik, kurutulmuş veya taze çiçeğinden hazırlanmış olmasıdır. Hangisi sağlığa daha faydalı derseniz, her ikisi de faydalı! Özellikle Avrupa ülkelerinde yaygın olan kantaron yağı, yıllardır alternatif tıpta kullanılmaktadır. Şifalı olduğu bilinen sarı kantaron çiçeğinin yaprakları sayesinde elde edilen bu yağ, pek çok kullanım alanına sahip. Bitki, çiçeklenme dönemine geçiş yaptığı zaman tomurcukları kurutulur. Ardından içi zeytinyağı ile dolu olan şişelerde bekletilir. Böylelikle ortaya şifalı sarı kantaron yağı çıkar. Sarı Kantaron Yağı Ne İşe Yarar? Pek çok faydasının yanı sıra insanlar daha çok iyileştirici etkisi sayesinde kullanıyor. Özellikle yara ve yanıklar üzerinde büyük etki gösteren kantaron yağı, hücre yenileme konusunda çok hızlıdır. Bununla birlikte kanamaların azalması konusunda destek olan bu yağ, ani kan kayıpları gibi durumlarda büyük yardım sağlar. Ellerim ayaklarım sürekli üşüyor diye sürekli sıkıntı yaşayanlar özellikle kantaron yağı kullanmayı ihmal etmemeli. Özellikle demir eksikliğinden dolayı olan el ve ayak üşümeleri için tam bir şifa kaynağıdır. El ve ayaklarınızın altına sürerek vücudunuzun ısısını yükseltebilirsiniz. Bilgilendirme: Fotoğraf üzerinde yer alan Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi, fotoğrafı çekilen ürene aittir. Siparişini verdiğiniz bu ürün, güncel tüketim tarihli olarak gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver