Oğlak Yayıncılık Lezzetin Fizyolojisi Ya Da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler

360 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
425,29 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
425,49 TL
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oğlak Yayıncılık Lezzetin Fizyolojisi Ya Da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OĞLAK YAYINLARI Satıcı Ünvanı: OĞLAK YAYINCILIK VE REKLAMCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634003265100011 Vergi Kimlik Numarası: 6340032651
    Bu ürün OĞLAK YAYINLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gastronomi, lezzeti zevk açısından olduğu gibi, acı açısından da ele alır
  • lezzetin yol açabileceği dereceli heyecanları keşfet-miştir, bunun etkilerini düzenlemiş ve kendisine saygısı olan bir insanın asla aşmaması gereken sınırları belirlemiştir. Mutfak sanatı, sanatların en eskisidir, çünkü Âdem aç doğ-muştur ve yeni doğan bebek bu dünyaya ulaşır ulaşmaz, ancak sütannesinin koynunda dinen çığlıklar atar. Sofra zevki her yaşta, her koşulda, her ülkede ve her gün vardır. Bu, diğer zevklerle birlikte yaşanır ve diğerlerini kay- bettiğimizde bizi avutan son zevk olarak kalır. Yeni bir yemeğin keşfi, insan ırkının mutluluğuna, bir yıldızın keşfinden daha çok katkıda bulunur. Brillant-Savarin elinizde tuttuğunuz kitabı yazarken asla göz ardı etmediği bir çift amaç güttüğünü belirtiyor: Birincisi, bilimler arasında tartışılmaz olarak hak ettiği sıraya yerleşe- bilmesi için, gastronominin teorik temellerini koymak, ikin- cisi, yemekseverlik denince ne anlamak gerektiğini doğru biçimde tanımlamak ve bu sosyal niteliği, böylesine yersizce karıştırıldığı pisboğazlıktan ve aşırılıktan ebediyen ayırmak. Yemek ve lezzet konularına fizik ve kimya açılarından yaklaşan ve damak tadına bilimsellik katan Lezzetin Fizyolojisi, moleküler gastronominin temel taşlarından sayılır. Brillat-Savarin için gastronomi yemekle ilgili her şeydir. Gastrono-mik bilgiler her insan için gereklidir, çünkü bunlar, insanlara bahşedilmiş olan zevk miktarının artmasını sağlar. O hâlde gelin, bu zevki birlikte tadalım. Ürün Adı: Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler Ürün Kodu: 9789753299183 Yazar: Jean Anthelme Brillat-Sav Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 352 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Emine Beder
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver