Genel Markalar Romancının Dünyası

240,55 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,79 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
444,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Romancının Dünyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • seçkin kitapçılarda, , internet satış noktalarında ve Zambak Sokak, 21 Beyoğlu’nda Roman geldi. Ben onu mavi mürekkeple yazmıştım. Rötuşlar kırmızı mürekkeple yapılmıştı. Birçok sayfanın kısmen ya da baştan başa çizildiğini görünce şaşırdım. Halil Lütfü Dördüncü parmaklarını birbirine geçirdi, boynunu büktü. Ama kesin bir ifadeyle, “Bazı bölümler çok uzun tutulmuş” dedi. “Pasajlarda gereksiz ayrıntılar olduğundan onlara kıymak zorunda kaldık. Bu kadar büyük bir romanı tefrikalar kaldırmaz. Yayımı bir yıldan fazla sürer o zaman. Okuyucuyu bıktırır...” Sustuğumu ve üzüldüğümü görünce yine gülümsedi. “Böyle şeyler olacak. Alışacaksınız. Yayın hayatı sizin isteklerinize uymaz. Hele başlangıçta...” Sözün kısası, böylece beş yüz sayfalık Hıçkırık’ımın hemen üçte biri atılmış oluyordu. Dudaklarım titreyerek, “Kim yaptı bu gaddarlığı?” diye sordum. Halil Lütfü Bey bir an sustu. Sonra bir sır verir gibi, “Nazımv Hikmet!” dedi. Servet-i Fünun ile başlayan yazın macerası, gazetelerin tirajlarını tavan yaptıran tefrikalar, milyonlarca basılmış onlarca roman, gişe rekorları kıran roman uyarlamaları, kısaca edebiyata adanmış bir ömür... Kendi deyimiyle “tezgâhında her zaman bir roman hazır bulunan” popüler romanın kraliçesi Kerime Nadir, edebiyat hayatını, romanlarını yazarken başından geçen acı, tatlı anılarını Romancının Dünyası’nda okurlarına sunuyor. Oğlak Yayınları, usta kalem Kerime Nadir’in Romancının Dünyası kitabını yayımlamaktan gurur duyar. Ürün Adı: Romancının Dünyası Ürün Kodu: 9789753299725 Yazar: Kerime Nadir Basım Yılı: 2019 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 312 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Halit Fahri Ozansoy
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver