Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 1. Sınıf Yarıyıl Tatil Seti (2021-2022) | Öğretmen Evde Yayınları

59,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 1. Sınıf Yarıyıl Tatil Seti (2021-2022) | Öğretmen Evde Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BenimKitapçım Satıcı Ünvanı: ALİ-ÜMİT YILMAZ-YILDIZ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9780525567
    Bu ürün BenimKitapçım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti, yarıyıl tatil dönemi için hazırlanan, temel amacı tekrar ve pekiştirme olan bir yardımcı kaynaktır. Öğrencilerin dönem boyunca öğrendikleri bilgileri kuvvetlendirmeyi hedefler. Mükemmel kurgusu, canlı renkleri ve harika baskısıyla, pekiştirirken eğlendiren ve en çok satılan settir. Öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı içeriği Uzaktan eğitim ya da yüz yüze eğitim fark etmeksizin, 1. Sınıfta öğrenciler yeni dersler gördüler ve bilgi birikimlerini ciddi manada artırmaya başladılar. Artık önlerinde uzun bir ara tatil var. Bu tatili iyi değerlendirmeleri ve öğrendiklerini unutmamaları gerekiyor. Bunun yanında da açıklarını kapatıp yeni bilgiler öğrenme fırsatına da sahipler. Peki ama bunu nasıl başaracaklar merak ediyorsanız güzel bir haberimiz var: Öğretmen evde yayınları 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti çocukları hem eğlendirecek hem de 1. Dönem ve 2. Dönem arasında köprü vazifesi görecektir. Zira, öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti içerisinde tam 11 kitap var. Öğretmenlerin ve öğrencilerin favorisi Öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti, hem sizi hem de çocuklarınızı yahut öğrencilerinizi daha ilk bakışta cezbedecek güce sahiptir. Kaliteli ve renkli baskısı, Bol görsel kullanımı, Meb müfredatına ve çocuğun seviyesine uygun bilgi ve soruları, Sıkıcılıktan uzak dizaynı Ve ilgi çekici kurgusu ile öğretmen evde yayınları, profesyonelliğini ve 10 yılı aşan tecrübesini ilk saniyede ortaya çıkarır niteliktir. Işte bu nedenle, bu set, kaliteli bir tatilinin anahtarı anlamına gelir. Öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı pdf formatı Öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı pdf formatı, öğretmenler tarafından sıkça talep edilmektedir. Bunun temel sebebi, akıllı tahta üzerine sınıfta yansıtarak, bazı konuların üzerinde tekrar niteliğinde geçme isteğidir. Öğretmen evde 1. Sınıf yarıyıl tatil kitabı seti ile öğrenin Eğitim dönemi boyunca tüm derslerde öğrenilenlerin tekrar edilerek pekiştirilmesi Öğrencinin yeni döneme hazır hale gelmesi Uzun tatil boyunca, öğrencilerin kitaplardan ve okuldan kopmalarının engellenmesi Çocuklara disiplin kavramının aşılanması Eğlenerek öğrenme bu faydalardandır. Bu faydaların ortaya çıkabilmesi için ise öğretmenlerce tavsiye edilen bir 1. Sınıf ara tatil seti edinmek gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver