Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Öğretmen Evde Yayınları 2020-2021

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,36 TL
4 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
190 TL170 TL
Kurumsal Fatura
190 TL172,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Öğretmen Evde Yayınları 2020-2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm dersler
  • 312 Sayfa
  • Renkli ve Canlı Baskı
  • Türkçe
  • Matematik
  • Hayat Bilgisi
  • İngilizce

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 2. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Öğretmen Evde Yayınları 2020-2021

İlkokul çağında olan çocukların farklı soru teknikleriyle bütün derslere kolay bir şekilde adapte olabilmesi son derece önemlidir. 2. sınıfa giden çocukların çözebileceği zor ve kolay sorular, onların gelişimini destekler. Tüm derslerin bir arada yer aldığı soru bankaları, çocukların konuları hızlı bir şekilde pekiştirebilmesine yardımcı olur. Öğretmen Evde İlkokul Yayınları tarafından uzman kadro ile hazırlanan 2. sınıf tüm dersler soru bankası müfredata uygun bir özelliğe sahiptir. Bu sayede içerisinde yeni nesil soru teknikleri yer alır. Günlük hayatta konuları tekrarlayan çocuklar, bu kitabı kullanarak soru çözebilirler. Bu sayede işlenen derslerini de kolaylıkla tekrar etme imkanı elde edebilirler. Siz de çocuklarınızın günlük işlediği dersleri pekiştirebilmesi için bu kitabı satın alabilirsiniz.

  • Müfredata uygun özellik
  • Kolay çözme imkanı
  • Renkli ve canlı baskılar

Müfredata Uygun Tüm Dersler 2. Sınıf Soru Bankası

Müfredata Uygun Tüm Dersler 2. Sınıf Soru Bankası

Her yıl değişiklik gösteren derslerin konuları, ilkokul çağındaki çocukların düzeyine göre belirlenir. Birbirinden farklı dersleri gören 2. sınıf öğrencileri, günlük işledikleri dersi pekiştirmek için soru çözerler. Bu soruların müfredata uygun olması son derece önemlidir. Güncel konularla hazırlanan soru bankaları, çocukların yeni nesil soru tiplerine hakim olabilmelerine yardımcı olur. Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. sınıf tüm dersler soru bankası Öğretmen Evde Yayınları 2020-2021 yılında basıldığından müfredata uygun bir içeriğe sahiptir. İçerisinde hayat bilgisi, matematik, Türkçe ve İngilizce dersleri bulunur. Birbirinden farklı soru tipleri sayesinde çocuğunuz problemlere hakim olur ve okul süresince herhangi bir zorluk çekmez. Günlük işlenen derslerin üzerine bu soruları çözerek konularını da pekiştirmiş olur. Çocukların dikkatini çeken eğlenceli soru tipleriyle hazırlanan bu kitabı satın alabilir, onları soru çözmeye teşvik edebilirsiniz.

Kolay Çözme İmkanıyla Tüm Dersler 2. Sınıf Soru Bankası

Kolay Çözme İmkanıyla Tüm Dersler 2. Sınıf Soru Bankası

Çocukların erken yaşta dersleri sevmesini sağlamak okul süreci açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi adına günlük işlenen derslerin üzerine yapılan tekrarlar ekilidir. Ardından tekrarladığı dersin sorusunu çözmesi de pekiştirmek konusunda son derece katkı sağlar. Farklı hafıza teknikleriyle hazırlanan bu kitap, çocuklarınızın anlayacağı yalın bir dille hazırlanır. Bununla birlikte birbirinden farklı soru tipiyle çocuklarının kolay bir şekilde soru çözebilmelerine yardımcı olur. Derslere hakim olan çocuklar, okulda fazla katılım göstermekle birlikte kendilerine olan güvenleri de gelir. Bununla birlikte erken yaşta farklı dersleri severek ilerleyen hayatlarında da başarı elde edebilirler. Siz de çocuklarınızın kolay bir şekilde soru çözmesini arzuluyorsanız bu kitabı satın alabilirsiniz. Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. sınıf tüm dersler soru bankası Öğretmen Evde Yayınları 2020-2021 yorumları ile onlara fazla destek olabilirsiniz.

Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası Fiyatı

Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası Fiyatı

Çocukların soru çözerken sıkılmaması için canlı baskılarla hazırlanan soruları çözmeleri oldukça önemlidir. Özellikle ilkokul çağındaki öğrenciler, okula ve derslere yeni adapte olduğundan farklı soruları çözmesi gerekir. Yayınevinin uzman kadro yardımıyla hazırladığı bu kitap, birbirinden farklı dersleri içerir. Bununla birlikte bütün sorular canlı renge sahip resimlerle ve baskılarla hazırlanır. Böylelikle çocuğunuz soru çözerken resimlere de odaklanarak eğlenceli bir şekilde ders çalışabilir. Aynı zamanda derslerine de kolay bir şekilde adapte olarak bilgi birikimlerini kuvvetlendirirler. Veliler bu tür kitapları almadan önce fiyatlarını da inceleme isteği duyarlar. Öğretmen Evde İlkokul Yayınları 2. sınıf tüm dersler soru bankası Öğretmen Evde Yayınları 2020-2021 fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Bu sayede çocuklarınızın eğlenceli bir şekilde soru çözmelerine olanak tanıyabilirsiniz.