öğretmen evde 2.sınıf Tüm Dersler Sb-2021

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
4 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

öğretmen evde 2.sınıf Tüm Dersler Sb-2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öğretmen Evde Yayınları 2. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 2. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Öğretmen Evde 2. Sınıf Tüm Dersler Sb-2021

Öğretmen Evde 2.sınıf tüm dersler SB-2021 kitabı kolay anlatımıyla beğeni kazanmaktadır. İçeriğinde; İngilizce, Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri yer almaktadır. Tüm dersler soru bankasıdır. Yeni müfredata uygun içeriği ile öğrencilerin derslerde öğrendiği bilgileri daha sonrasında pekiştirici örnek sorularla tekrar etmeleri için hazırlanmıştır. Her öğrencinin öğrenme hızının farklı olduğu göz önüne alınarak hazırlanmıştır.

 
  • Tüm derslere ait geniş konu yelpazesi
  • Pekiştirici örnek sorular
  • Renkli baskı

Öğretmen Evde 2. Sınıf Tüm Dersler Özellikleri

Öğretmen Evde 2. Sınıf Tüm Dersler Özellikleri

Öğretmen Evde, her öğrencinin öğrenme hızının farklı olabileceği göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Türkçe, Matematik, Hayat bilgisi, İngilizce derslerinin sorularından oluşmaktadır. 312 sayfadır. Öğrencilerin sıkılmadan ve yorulmadan odaklanabilmesi için renkli baskılıdır. Öğretmen Evde 2.sınıf tüm dersler SB-2021 içeriği yeni müfredata ve yenil nesil soru tarzına uygundur. Öğrencilerin başarılarına yenilerini eklerken onlara destek olmayı hedefler. Okulda, evde, etütte ek kaynak olarak kullanılabilir. Uzman kadrosuyla öğrencilerin başarıları hedef alınarak hazırlanan Öğretmen evde soru bankası, öğrencilerin sıkılmadan derslerini pekiştirmesi ve sınavlara hazırlanmaları için uygundur. İlkokul 2. sınıf öğrenciler için uygundur. Öğrencilerin yorum yapma, analitik düşünme gibi yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur. Ürünün içerisinde yer alan Türkçe, İngilizce, Hayat bilgisi ve Matematik dersleri ile öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgilerini sınamalarını ve rahatça pekiştirmelerine uygundur.

 

Öğretmen Evde 2. Sınıf Tüm Dersler Kullanımı

Öğretmen Evde 2. Sınıf Tüm Dersler Kullanımı

Okulda, evde, etütte kısaca öğrencilerin ve eğitim öğretimin olduğu her yerde kullanılır. Müfredatta yer alan derslerin ana konuları hedef alınarak hazırlanan sorulara sahiptir. Öğrencilerin ders tekrarı sırasında sıkılmamaları ve vakitlerini verimli geçirmeleri adına renkli baskılıdır. Yenilenen müfredata uygun içeriği uzman kadrosu tarafından hazırlanmıştır. Öğrencilerin her dersi pekiştirmesi ve kendini geliştirmelerine yardımcı olup sınava hazırlanan her öğrencinin başvurabileceği temel bir yardımcı kaynaktır. Öğrencilerin doğru şekilde sıkılmadan odaklanmalarını sağlamak için renkli bir baskıya sahiptir. Tüm derslere ait geniş konu yelpazesi ile öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgilerini diri ve taze tutmalarını hedefler. Yorum yapma ve analitik düşünme yeteneklerinin gelişmesine yardımcı sorular ile başarılarına bir yenisini daha eklemelerine yardımcı olan bir kaynaktır. Ayrıca, Öğretmen Evde 2.sınıf tüm dersler SB-2021 fiyatı da kullanıcıların beklentilerini karşılamaktadır.

 

Öğretmen Evde 2. Sınıf Tüm Dersler Yorumları

Öğretmen Evde 2. Sınıf Tüm Dersler Yorumları

Yenilenen müfredata uygun ve sürekli güncel tutulan içeriklere sahiptir. Söz konusu ürün, öğrencilerin ders tekrarı yapmaları ve pekiştirme yapmalarına yardımcı bir kaynaktır. Öğrencilerin okullarda gördüğü derslerin ana konularını hedef almaktadır. Öğrencinin olduğu her yerde kullanılır. Okul, ev ve etütlerde öğrencilerin kullanabileceği yararlı bir ek kaynaktır. Öğretmen evde yayınları öğrencilerin geleceklerine hazırlanırken onlara destek olmayı hedefler. Tüm dersler soru bankası bu ilke çerçevesinde hazırlanmıştır. Öğrencilerin sınavlara hazırlanırken başarılarına bir yenisini daha eklemeleri için uzman kadrosuyla yenilenen müfredata uygun hazırlanmıştır. Öğretmen Evde 2.sınıf tüm dersler SB-2021 yorumları ve değerlendirmelerine Trendyol’dan ulaşabilir, Öğretmen Evde 2.sınıf tüm dersler SB-2021 fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilir ve öğrenmeye yardımcı bu kaynağı kolayca satın alabilirsiniz.