Oioi Mini Bardak Yeşil

152,70 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
156,35 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
174,61 TL155,35 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oioi Mini Bardak Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebeye Satıcı Ünvanı: GT BİLİŞİM TURİZM REKLAM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411038255500015 Vergi Kimlik Numarası: 4110382555
    Bu ürün bebeye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OiOi Mini Bardak Özellikleri
  • Minik ellerin kolayca kavrayabilmesi için tasarlanmıştır. İnce motor becerilerinin gelişimini destekler. Plastik ürünlere sağlıklı bir alternatiftir. Silikonun doğal yapısı sebebiyle ılık su ile elde yıkanması tavsiye edilir. Sterilizatörde temizliğe uygundur. Mikrodalga fırına girebilir. 180 ml Yaş: 4 ay+

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Oioi Yeşil Mini Bardak

Oioi silikon bardak, ek gıdaya geçişle beraber biberonları yavaş yavaş bırakan bebekler için özel olarak üretilmiştir. Bebeklerine pratik ve rahat su içme deneyimi sunmak isteyen ebeveynler için sağlıklı ve uzun ömürlü bir seçimdir. Silikonun cam gibi ağır, plastik gibi zararlı olmaması Oioi yeşil mini bardağı minikler için en doğru seçeneklerden biri hâline getirir. Isıya dayanıklı silikon malzeme kullanılarak üretilir. Bu sayede sıcak içecekler için de rahatlıkla kullanılabilir. Ilık su ile elde yıkanır veya sterilizatörde sterilize edilir. Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir.

  • 180 ml sıvı hacmine sahiptir.
  • Mikrodalga fırına girebilir.
  • 6. aydan itibaren kullanıma uygundur.

Oioi Yeşil Mini Bardağın Yapısal Özellikleri Nedir?

Oioi Yeşil Mini Bardağın Yapısal Özellikleri Nedir?

Oioi yeşil mini bardak silikondan üretilmiştir. Silikon yapısı sayesinde plastik ürünlere sağlıklı bir alternatif oluşturur. Mikrodalga fırına girmesinin hiçbir sakıncası yoktur. Isıya dayanıklıdır. Mikrodalgada olmak şartıyla içinde su veya süt ısıtabilirsiniz. İster elde ister sterilizatörde kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Oioi yeşil mini bardak 180 ml sıvı hacmine sahiptir. Bu sayede bardağı defalarca doldurmanıza gerek kalmaz. Derinliği sayesinde dökülmelere engel olur. Ergonomik yapısı ve bebeklere özel tasarımı sayesinde kullanımı kolaydır. Bebeğiniz, bardağı kolaylıkla tutar ve kaldırır. Hafif ve yumuşaktır. Yumuşak kenarları sayesinde diş kaşıyıcı olarak da kullanılabilir. Canlı yeşil rengi ile çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Yeşil renk, anne memesinden yeni ayrılan ve yeme-içme ekipmanlarına henüz yabancı olan bebeğinizde sakinleştirici bir etki yaratır. Oioi yeşil mini bardak hem kız hem erkek bebekler için uygundur.

Oioi Yeşil Mini Bardak Hangi Yaştan İtibaren Kullanılabilir?

Oioi Yeşil Mini Bardak Hangi Yaştan İtibaren Kullanılabilir?

Bebekler, ortalama olarak 4. aydan itibaren nesneleri kavramaya başlar. Fakat iki elleriyle tutarak bardaktan su içmeyi başarmaları çoğunlukla 7. ayı bulur. Oioi yeşil mini bardak, ek gıdaya geçiş dönemi olan 6. aydan itibaren kullanılabilir. Bu dönemde başta su olmak üzere çeşitli sıvılar alması gereken bebekler için cam bardaklar ağır ve kırılabilir olması sebebiyle tehlikelidir. Plastik ise hafif fakat sağlıksız bir alternatiftir. Oioi yeşil mini bardağın silikon malzemesi ebeveynlere sağlıklı bir seçenek sunar. Yumuşak ve silindir yapısı kolay kavramayı sağlar. Hafifliği ise içinde sıvı olduğunda bile bebeklerin kolaylıkla bardağı kaldırmasına destek olur. Oioi yeşil mini bardak, 5. aydan itibaren bebeklerin dişlerini kaşımasına da yardımcı olur. Fakat bebeklerin dişleri güçlendiğinde ve koparma fonksiyonları geliştiğinde dikkatli olunması gerekir.

Oioi Yeşil Mini Bardak Nasıl Yıkanmalıdır?

Oioi Yeşil Mini Bardak Nasıl Yıkanmalıdır?

Bebeklerin tüm yeme içme ekipmanlarının sürekli temiz tutulması şarttır. İshal, kusma, ateş gibi reaksiyonlarla karşılaşmamak için tüm bu malzemelerin temizliğine dikkat etmek gerekir. Oioi yeşil mini bardak, sadece ılık su ile elde yıkanmalıdır. Suyun çok sıcak veya soğuk olmaması önemlidir. Önceden kaynatılarak mikroplardan arındırılan ılık su ile bardağı elinizde nazikçe yıkayabilirsiniz. Oioi yeşil mini bardak, sterilizatörde temizlenmeye de uygundur. Sterilizatörler suya ihtiyaç duymadan kuru hava ile çalışır. Temizleme işlemini kuru hava sayesinde gerçekleştirirler. Oioi yeşil mini bardak bu şekilde saf su veya kuru hava ile temizlenmelidir. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir. Deterjan ve sirke dâhil hiçbir yabancı maddeyle temas etmemesi gerekir. Aksi takdirde silikon malzeme temizlik ürününü emer ve sağlığa zararlı hâle gelebilir. Ürünün yapısı da bozulabilir. Oioi yeşil mini bardak yorumları, ürünün pek çok açıdan ebeveynleri memnun ettiğini göstermektedir. Kalitesi ile öne çıkan bu bardağı Trendyol’un fırsatlarından yararlanarak hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz.