Oioi Puzzle - Bambu Kaşık Beslenme Seti

889 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Oioi Puzzle - Bambu Kaşık Beslenme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebek çarşım teks ürün Satıcı Ünvanı: BEBEK ÇARŞIM TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160071011000018 Vergi Kimlik Numarası: 1600710110
    Bu ürün bebek çarşım teks ürün tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OiOi Puzzle Vakum Tabanlı Silikon Mama Tabağı OiOi olarak, beslenme ürünlerinde en sağlıklı ve kullanışlı seçenek olan gıda sınıfı %100 Premium silikondan, annelerin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürünler üretmeye devam ediyor. OiOi PUZZLE, ayrılabilir 3 bölmeli kullanım ve taşıma kolaylığı sağlıyor Üçlü vakum yapısı yüzeye tutunmayı arttırır Oioi Puzzle bebeğinizin BLW yönetimini destekliyor ve bebeklerin aile sofrasına katılımını en erken aylardan itibaren kolaylaştırıyor. Ürün 200 derece ısıya kadar mikrodalga ve fırına girebilir. Puzzle sterilizatörde temizlenebilir. Silikonun doğal yapısı nedeniyle elde yıkanması tavsiye edilir. Oioi Puzzle 6 ay ve üzeri bebeklerin kullanımı için uygundur Ürünün çapı 19 cm, derinliği ise 2,5 cm'dir. 3 farklı renk kombinasyonu ile satışa giren muadilsiz yeni ürün: OiOi Puzzle Vakum Tabanlı Silikon Mama Tabağı Cam ile silikonun hammaddesinin aynı olduğunu bu nedenle özellikle plastik ürünlere kıyasla silikon Oioi ürünlerinin sağlıklı bir alternatif olduğunu biliyor muydunuz?
  • Plastik ürünlere sağlıklı bir alternatiftir. Kaşığın ucu doğal silikondan, sap kısmı ise %100 bambudan üretilmiştir. Yumuşak silikon uç hassas damaklara zarar vermez. Sterilizatörde temizliğe uygundur. Doğal yapısı sebebiyle elde yıkanması tavsiye edilir. Ince motor becerilerinin gelişimini destekler. Ab standartlarına uygunluğu bağımsız test kuruluşları tarafından test edilip onaylanmıştır. Yaş: 6 ay+
Geri Bildirim Ver