OJAS KITCHEN Sade Ghee (sade Yağ) 225 Gr - Laktozsuz Gdo' Suz - Saf Yağ / Sadeyağ

319,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OJAS KITCHEN Sade Ghee (sade Yağ) 225 Gr - Laktozsuz Gdo' Suz - Saf Yağ / Sadeyağ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ojas Kitchen Satıcı Ünvanı: TEKMİLE MERVE ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7960491763
    Bu ürün Ojas Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sade Ghee (sade Yağ) 225 Gr - Laktozsuz Gdo' Suz - Saf Yağ / Sadeyağ
Geri Bildirim Ver

OJAS KITCHEN 10101 Ghee 225 g Laktozsuz Gdo'suz Saf Sade Yağ

Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade yağ, lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmek için üretilmiş bir üründür. Gerçek fermente tereyağından üretilmiştir. Ojas Kitchen Ghee yağ ev usulünde küçük partiler halinde geleneksel ayurvedik tarifle pişirilir ve ayrıştırma işlemi yapılır. Ev yapımı değerindedir. Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade yağ süt kalıntısı içermez. Lezzeti ve kalitesi ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Kolay kolay yanmaz. Ojas Kitchen sade yağ 250 derece yanma sıcaklığına sahiptir. Yanıcı özelliğinin bu düzeyde olmasından dolayı yemek pişirmek için sağlıklı ve güvenli yağlardan birisidir. Ojas Kitchen Ghee yağ, tereyağının en saf halidir.

  • Sağlıklı ve ideal bir yağdır.
  • İnek sütünden üretilen tuzsuz fermente tereyağından üretilmiştir.
  • Hiçbir katkı maddesi eklenmeden üretilir.

Ojas Kitchen Ghee 225 gr Sade Yağın İçeriği Nedir?

Ojas Kitchen Ghee 225 gr Sade Yağın İçeriği Nedir?

Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade yağ içeriğinde faydalı maddeler bulunur. Laktoz ve GDO içermeyen katkısız bir üründür. Bağışıklık sisteminin güçlendirmesinin yanı sıra antibakteriyel ve antivirütik özelliği olan bir besindir. Kolay yanmaz ve serbest radikallere dönüşmez. Toksin oluşturmayan güvenli bir gıdadır. Ojas Kitchen Ghee 225 gr laktozsuz sade yağ A,D,E,K vitaminlerince zengindir ve antioksidan kaynağıdır. Bütirik asit içerir ve bağırsak florasını zenginleştirir. İçeriğinde tuz ilavesi bulunmaz ve helal üründür. Ojas Kitchen Ghee yağın hücre yenileyici özelliği vardır. Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade GDO’suz yağ kemik ve beyin gelişimini destekler. Sinir sistemi sağlığını iyileştirmede destekleyici olmasının yanı sıra hafızayı güçlendirir. CLA içerdiğinden kanser oluşumunu önle ve kan basıncını düzenler. Bunlara ek olarak inflamasyonu hafifletir.

Ojas Kitchen Ghee 225 gr Sade Yağ Nasıl Saklanır?

Ojas Kitchen Ghee 225 gr Sade Yağ Nasıl Saklanır?

Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade yağ; serin, kuru ve güneş görmeyen yerlerde uzun süre bozulmadan saklanır. Yağın, ıslak ve nemli kaşıkla temas ettirilmemesi gerekir. Kullanıldıktan sonra ağzı sıkıca kapatılırsa hava ile teması olmaz. Bu durumda bozulmadan muhafaza edilir. Ojas Kitchen Ghee 225 gr GDO’suz sade yağ içinde süt ve su kalıntısı içermediğinden buzdolabı olmadan da rahatça saklanabilir. Yağın bulunduğu ortamın sıcaklığı yükseldiği zaman ürün sıvı hale gelebilir. Bu durumun olumsuz bir etkisi bulunmaz. Ürünün raf ömrü Gıda Kodeksi çerçevesinde 1 yıl olarak belirlenmiştir. Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade yağ fiyatı uygun bir üründür. Sağlıklı ürün içeriğine sahip bütçe dostu bir besindir. İstenirse sıvı halde de tüketilebilir. Katı bir şekilde tüketilmek isteniyorsa kapağı sıkıca kapatılır ve buzdolabında muhafaza edilir.

Ojas Kitchen Ghee 225 gr Sade Yağ ile Neler Yapılır?

Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade yağ ile istenen bütün yemekleri pişirmek mümkündür. Tereyağ kullanılan tüm tariflerde değerlendirilebilir. Kahvaltıda veya tatlı yapımında kullanılır. Eşsiz yemek tarifleri denemek isteyenler için uygundur. Mutfakta hünerlerini konuştururken sağlıklı beslenme alışkanlığını terk etmek istemeyenlerin birincil tercihidir. Ojas Kitchen Ghee 225 gr laktozsuz sade yağ; çorba, pilav, sebze ve et yemeklerinde, fırın yemeklerinde, kızartmalarda kullanılır. Lezzetli yiyeceklerden vazgeçemeyen bireylere hitap eder. Sağlıklı tüketim alışkanlığı olan bireyler için idealdir. Ayurvedik geleneklere uygun yapılmış olan Ojas Kitchen Ghee bekledikçe lezzetlenir. Ojas Kitchen Ghee 225 gr sade yağ yorum sayfasında ürünün lezzeti hakkında birçok değerlendirme bulunur. Sağlıklı besin içeriği ile mutfakta özel bir yeri olan Ojas Kitchen Ghee yağı Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.