OK Baby Okbaby Jelly Küvet Aparatı, Gri

1.129 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OK Baby Okbaby Jelly Küvet Aparatı, Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Baby Satıcı Ünvanı: BABY BABY BEBEK MAĞAZALARI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128047015500014 Vergi Kimlik Numarası: 1280470155
    Bu ürün Baby Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OkBaby Jelly Küvet Aparatı Kilitlenebilir ayak destekleri veküçük boyutu ile bebekleri her türlü küvette konforlu ve güvenli olarak yıkamakiçin hem evde hem de dışarıda kullanıma uygundur. Katlanabilir ayaklarısayesinde son derece pratik, kompakt, taşıması ve saklanması kolaydır. Özellikleri ve Avantajları : · Kilitlenebilirayak destekleri ve küçük boyutu ile bebekleri her türlü küvette konforlu vegüvenli olarak yıkamak için üretilmiştir. · Erg Ergonomikve delikli yüzeyi bebeğinizi rahat bir şekilde yıkayıp durulamanızı sağlarken,bebeğinizin cildinin hava almasını da sağlar.· Hijyenikve temizlemesi kolaydır.· Maksimumkonfor için tabanı kaymayı önleyici malzemeden üretilmiştir.· Kolaytaşıma ve saklama için kompakt ve hafiftir. · Kapandığındaçok az yer kaplar. Çekmeceye konulabilir ya da özel kancası dolaba veya duvaraasılabilir. · Boyutları: Açık- 31cm X 21cm X 53cm / Kapalı – 31cm X 12cm X 56cm· Temizlik ve Bakım : Jellybebek banyo küveti sabunlu suyla yıkanarak temizlenebilir. · Üretim Yeri :

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver