Okay Rgb Şerit Led Iç Mekan Için 1. Kalite Led Aydınlatma Ce Onaylı

289,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okay Rgb Şerit Led Iç Mekan Için 1. Kalite Led Aydınlatma Ce Onaylı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADALED AYDINLATMA Satıcı Ünvanı: ADALED AYDINLATMA ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007109421800001 Vergi Kimlik Numarası: 0071094218
    Bu ürün ADALED AYDINLATMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev, ofis ve işyerlerinde dikkat çekmek için mükemmel bir seçimdir. Kumanda 24 tuşlu çok fonksiyonlu olduğundan
  • Dileğiniz gibi iç mekanları aydınlatıp farklı ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Kaliteli RGB Şerit LED Gerçek 3 Çipli 5 metre ve 12 volt dur. Kaçak Akım ip20 Korumalı 5A Kaliteli Adaptör. 1 metre de 60 led vardır. 5 cm'de bir kesebilir ve toplamda 300 led vardır. Kaliteli çift taraflı bantlı ve genişliği 1 cm dir. Kaliteli ithal üründür ve esnektir. CE RoHS onaylıdır. Diğer ucuz ürünlere benzemez. Uzun Ömürlüdür. Yıllarca sıkıntısız kullanabileceğiniz üründür.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 5 metre
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Okay Rgb Şerit Led İç Mekan Için 1. Kalite Led Aydınlatma Ce Onaylı

Okay Rgb led aydınlatma dilediğiniz her bir alanın ışıklı ve göz alıcı görünmesine olanak tanır. Canlı renk seçenekleriyle birlikte aydınlatma konusunda da oldukça avantaj sağlar. Kolay kurulum imkanı sayesinde ise istediğiniz her nesnenin üzerinde rahatça kullanılabilir. Dayanıklı yapısıyla devamlı olarak kullanma olanağını sunar. Okay Rgb Şerit Led Iç Mekan Için 1. Kalite Led Aydınlatma Ce Onaylı herkesin beğenisini toplar.

 
  • Ürün herhangi bir bağlantı veya kurulum gerektirmeden fişe takılarak hızlıca çalışma özelliği
  • Kumanda desteği ile led ışıkları dilediğiniz renk ve parlaklıkta ayarlanabilir özellikte
  • Çift taraflı bant imkanı sayesinde ise yüzeylere kolay ve kalıcı bir şekilde yapışabilir özellikte

Okay Rgb Şerit Led Aydınlatma İmkanları

Okay Rgb Şerit Led Aydınlatma İmkanları

Led aydınlatma, sağladığı aydınlatma imkanının yanı sıra görsel olarak oluşturduğu şık görünüm ile dikkat çeker. Konulduğu alanda bambaşka bir ambiyans yaratır. Daha canlı görünmesine olanak tanır. Yüzeylerin dikkat çekmesine ve vurgulanmasına da katkı sağlar. Kumanda desteğine sahip olan aydınlatma oldukça kolay bir kullanım imkanına sahiptir. Kolay bir şekilde sağlanan kontrol seçenekleriyle birlikte dilediğiniz aydınlatma görünümünün oluşmasını sağlar. Çift taraflı yapışkan bantları ile yüzeylerin üzerine kolaylıkla yapışır. Böylelikle sorunsuz bir şekilde aydınlatma sisteminiz oluşmuş olur. Sunduğu canlı renk olanaklarıyla birlikte dilediğiniz her bir alanı göz alıcı hale getirebilir.

 

Okay Rgb Şerit Led Aydınlatma Nerede Kullanılır?

Okay Rgb Şerit Led Aydınlatma Nerede Kullanılır?

Oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olan led aydınlatma; iç yüzeylerin dekorasyonu için rahatlıkla tercih edilebilir. Led aydınlatmanın adaptörü; ip20 korumaya sahip 5A kalitesine sahiptir. Bu özellikle birlikte kaçak akım gibi olumsuz durumlarda herhangi bir zarar görmesi engellenir. Bu sebeple led aydınlatma, çocuklarınızın odası gibi her alanda güvenle kullanılabilir. Yatak odalarında duvar üzerinde veya dolapların üzerinde dekorasyonun bir parçası olabilir. Salonlarda ise TV üniteleri gibi dikkat çekici alanlar üzerinde de kullanımı sağlanabilir. Aynı şekilde mutfak dolaplarının üstlerine ve altlarında gölge ışık görünümü oluşturulabilir. Alanın yanı sıra dilediğiniz obje ve yüzey üzerinde de kullanılabilir. Örneğin tablo veya fotoğrafların daha dikkat çekici durmasını sağlayabilir.

 

Okay Rgb Şerit Led Aydınlatma Nasıl Kontrol Edilir?

Okay Rgb Şerit Led Aydınlatma Nasıl Kontrol Edilir?

Led aydınlatmanın kontrolü, yanında gönderilen kumanda üzerinden sağlanır. Kumanda ile hızlı ve kolay bir ayarlama moduna sahiptir. Öncelikli olarak led ışıkları elektrik bağlantısıyla birlikte çalışır. Fişi prize taktığınız anda tüm ledler kolay bir şekilde aktifleşir. Aktifleştikten sonra ise kumanda üzerinden renklerini değişebilirsiniz. Geniş renk yelpazesi bulunan kumandadan, dilediğinizi seçerek kendi led ışığınızı oluşturabilirsiniz. Yine kumanda üzerinden farklı mod seçeneklerinden, kendinize özgü görünümler de yaratabilirsiniz. Ayrıca parlaklığı azaltıp, dilediğiniz zaman da yükseltebilirsiniz. Kurulum gerektirmeyen yapısı sayesinde eğlenceli ve konforlu bir yapıya sahiptir. Ayrıca Okay Rgb Şerit Led Iç Mekan Için 1. Kalite Led Aydınlatma Ce Onaylı fiyat olarak da, kalitesine göre oldukça uygun seçenek fırsatları sunar. Ürünün yorumlarına bakarak; kullanıcıların memnuniyetini ölçebilirsiniz. Ürüne Trendyol üzerinden hızlıca sipariş edebilirsiniz.