3
Olta Makinası kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Okuma Revenger 55 Rv 9,0kg 4,5dev 1ball 1ad.

541 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
9.9
merchant-badge-image
700 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
561,26 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
561,26 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okuma Revenger 55 Rv 9,0kg 4,5dev 1ball 1ad.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BalıkYakala Satıcı Ünvanı: SERHAT AVCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3710579576000001 Vergi Kimlik Numarası: 1050260411
    Bu ürün BalıkYakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OKUMA REVENGER 55 RV 9,0KG 4,5DEV 1BALL 1AD.
Geri Bildirim Ver

Okuma Revenger 55 RV-55 FD Olta Makinesi 1 Rulman 4,5 Devir

Balık tutmak, bazı insanlar tarafından hobi veya iş olarak yapılır. Bu aktivite için gereken malzemeler arasında olta yer alır. Olta takımının parçası olan spin makinesi önemlidir. Çeşitli markalar arasında Okuma Revenger 55 RV-55 FD olta makinesi 1 rulman 4,5 devir dikkat çeker. Üstün kalitede materyal yapısıyla öne çıkan bir üründür. Profesyonel şekilde balık tutanların ilgisini toplar. Zahmetsiz kullanıma olanak sağlar. Balıkçılık yapanlar için özel geliştirilen bu ürün, üst seviye yumuşak dönüşe sahiptir. Tatlı ve tuzlu sularda kullanım imkanı sunar. Çeşitli türde birçok balığı bu ürünle kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Bu olta makinesi, tam bir tur döndürüldüğünde misina sarılı kısım 4.5 defa döner. Balıkçılık sporu yapanlar için özel tasarlanan bu cihazı güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Üstün kalite
  • Profesyonel tasarım
  • Kullanışlı detaylar

Kaliteli Okuma Revenger 55 RV-55 FD Olta Makinesi Detayları

Kaliteli Okuma Revenger 55 RV-55 FD Olta Makinesi Detayları

Kaliteli ve kullanışlı yapıya sahip ürün, 4.5 devir sayısına sahiptir. Yavaş devir grubunda yer alan Okuma Revenger RV 55 FD olta makinesi, uyguladığı kuvvetin güçlü, çekme hızının ise yavaş olması nedeniyle tercih edilir. Yavaş hareketlerle yemi çeker. Ürün, rahat kullanım için ergonomik kulpa sahiptir. Daha akıcı makara sistemiyle balık tutarken avantaj sağlar. Birinci sınıf kaliteli malzeme yapısı sayesinde yüksek dayanıklılık sunar. Uzun ömürlü kullanımıyla dikkatleri üstüne çeker. Ürünün gövdesi, yan plakaları ve tutma kulpu hafif ve sağlam yapıdadır. Korozyona dayanıklı grafit gövde ve paslanmaz çelik materyalden üretilir. Üstün performans gösteren olta makinesinin bilye sayısı 1'dir. Yüksek seviyede yumuşak ve kolay dönüş sağlar. Balıkçılık yaparken daha zahmetsiz bir gün geçirmek istiyorsanız Okuma Revenger 55 FD ürününü güvenle satın alabilirsiniz.

Kullanışlı Okuma Revenger 55 RV-55 FD Olta Makinesi

Kullanışlı Okuma Revenger 55 RV-55 FD Olta Makinesi

Mükemmel sarım kabiliyetine sahip bu olta makinesi, çok duruşlu anti reverse sistemi içerisinde barındırır. Dengesi bilgisayar sistemi ile ayarlanan rotor dengeleyici özelliği bulunur. Rotor dengeleme özelliği sayesinde misina karışıklıkları önlenir. Harika sarma kabiliyeti ve yumuşak dönüşleri vardır. Etkileyici özelliklere sahip bu ürün, profesyonel hizmet sunar. Korozyona dayanıklı gövdesiyle uzun ömürlü kullanım sunar. Akıcı sistemiyle kullanışlı bir üründür. Dayanıklı ve sağlam yapısıyla herkesin beğenisini kazanır. Okuma Revenger 55 RV-55 FD olta makinesi 1 rulman 4,5 devir kullananlar ürünün kaliteli ve güçlü özelliklerinden memnun kalır. Etkileyici özelliklerinden memnun kalan müşteriler beğenilerini yorumlara yansıtır. Okuma Revenger 55 RV-55 FD olta makinesi 1 rulman 4,5 devir yorumları başarılı geri dönüşler içerir. Olumlu yorumlar sayesinde olta makinesinin güçlü özellikleri kanıtlanır.

Avantajlı Okuma Revenger 55 RV-55 FD Olta Makinesi Fiyatları

Avantajlı Okuma Revenger 55 RV-55 FD Olta Makinesi Fiyatları

Ergonomik tasarımıyla beğeni toplayan olta makinesi, balıkçılık sporu yapanlar için özenle üretilir. Sorunsuz çalışma mekanizmasıyla öne çıkar. Misina karıştırmayan sarma özelliğiyle sevilir. Hobi veya meslek olarak yapanların beğenisini kazanır. Birinci sınıf kalitede üretilen materyal içeriğiyle adından söz ettirir. Hafif yapısı sayesinde kolda ağırlık yapmaz. Yüksek performans sağlayan özelliklerinin yanında avantajlı fiyatlarıyla da müşterilerin dikkatini çeker. Okuma Revenger 55 RV-55 FD olta makinesi 1 rulman 4,5 devir fiyatı ekonomik rakamlara sahiptir. Fiyat ve performans açısından herkesi etkilemeyi başarır ve uzun ömürlüdür. Olumlu müşteri yorumlarına sahip bu ürün, yoğun ilgi görür. Hızlı ve kolay alışveriş sağlayan Trendyol üzerinden ürünün özelliklerini ve yorumlarını inceleyebilirsiniz. Güvenle Okuma Revenger 55 RV-55 FD olta makinesi 1 rulman 4,5 devir satın alarak kullanabilir, balıkçılık aktivitesine profesyonel dokunuşlar yapabilirsiniz.