Okutan Hobi Çg42 Ahşap Çocuk Mutfak Seti

1.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okutan Hobi Çg42 Ahşap Çocuk Mutfak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DoganBazaar Satıcı Ünvanı: ADOBA DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008166475900001 Vergi Kimlik Numarası: 0081664759
    Bu ürün DoganBazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme 8 ve 3 mm 1. sınıf renkli ÇAMSAN MDF ve doğal ağaçtan üretilmiştir. Ebatlar Genişlik : 66 cm Yükseklik : 86,5 cm Derinlik : 33 cm Tezgah yüksekliği: 46 cm Not: Ürün demonte gönderilmektedir. Kurulum klavuzu kutunun içinden çıkmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 1
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Okutan Hobi Çg42 Ahşap Çocuk Mutfak Seti

Çocukların eğlence ve oyun anlayışı farklıdır. Uzun süre bir oyuncakla oynaması için ürünün ilgi çekici olması gerekir. Okutan Hobi ÇG42 ahşap çocuk mutfak seti hem ilgi çekici hem de keyifli bir üründür. Bu mutfak seti erkek ve kız çocuklarının her zaman severek oynadıkları ve ilgilerini çeken mutfak gereçlerinden hazırlanır. Çocuğunuz bu ürünle zamanın nasıl geçtiği anlamadan oynar. Oyuncak, 1. sınıf MDF ve doğal ağaçtan üretilir. Malzemesi kaliteli, sağlam ve dayanıklı bir üründür. Ürünün genişliği 66 cm, yüksekliği 86,5 ve derinliği 33 cm’dir. Ürün, fazla ağır olmadığı için kullanım alanını zaman zaman değiştirebilirsiniz. Ayrıca ürün demonte şeklinde gönderildiği için kurulumu müşteriler yapabilir. Kullanım talimatlarını dikkatli okuyup, yazılanları uygularsanız kısa sürede ürünü tamamen kurabilirsiniz.

  • Ahşap malzeme
  • Kolay kurulum
  • Şık tasarım

Eğlenceli ve Zevkli Okutan Hobi Ahşap Çocuk Mutfak Seti

Eğlenceli ve Zevkli Okutan Hobi Ahşap Çocuk Mutfak Seti

Miniklerin oynayacakları oyuncak seçiminde dikkatli olmak gerekir. Çocuğun ilgi alanına uygun ürünleri seçmeniz doğru bir tercih olur. ÇG42 ahşap çocuk mutfak seti miniklerin ilgi alanına uygun bir üründür. Özellikle mutfakla ilgili konularda merakı olan çocukların dikkatini çeker. Bu ürün sayesinde küçükler saatlerce oyun oynayabilir. Erkek ve kız çocukları için eğlence amaçlı tasarlanan üründe her detay düşünülür. Mutfak gereçlerinden oluşan oyuncakta her eşya vardır. Çatal ve bıçaktan ocak ve fırına kadar her eşya bulunur. Bu sayede çocuklar oyun alanını genişletebilir. Farklı oyunlar kurgulayarak, sizi onlara dahil edebilir. Demonte olarak gelen ürünün kurulumunu da şarjlı matkapla kolaylıkla yapabilirsiniz. Birbiriyle uyumlu vida delikleri sayesinde kurulumda zorluk yaşamazsınız. Çocukların hayal dünyasını geliştiren bu ürünü satın alarak birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Okutan Hobi Çocuk Mutfak Seti Özellikleri

Okutan Hobi Çocuk Mutfak Seti Özellikleri

Ürün, 2-7 yaş arasındaki çocuklar için uygundur. Ahşap ve sağlam malzemesi sayesinde uzun süre ilk günkü şeklini korur. Çocukların hem gelişimine katkı sağlar hem de hayal gücünü geliştirir. Küçükler, birbirinden farklı oyunlar üretip keyifli vakit geçirir. Ürünün boy aralığı da ideal ölçülerdedir. Çocukların kolay ve zorlanmadan kullanabileceği bir yüksekliğe sahiptir. Ürünün içinde musluk ve lavabo gibi mutfak için önemli olan ürünler de bulunur. Bu ürünler gerçek şekillerine göre hazırlanır. Her detayın ince işlendiği bu ürünü çevrenizde bulunan çocuklara hediye olarak alabilirsiniz. Yaratıcı oyunlar geliştirerek eğlenebilir, zamanızı keyifli hale getirebilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam ürünü çocuk odası veya oturma odasına kurabilir, istediğiniz zaman oyuncağın yerini değiştirebilirsiniz. Siz de farklı renk ve tasarımıyla dikkat çeken, gerçeğine uygun şekilde hazırlanan bu mutfak setini çevrenizdeki çocuklara hediye edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Okutan Hobi ÇG42 ahşap çocuk mutfak seti kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Okutan Hobi Mutfak Seti Fiyatı

Avantajlı Okutan Hobi Mutfak Seti Fiyatı

Küçüklerin dünyasında her zaman yeni oyunlar ortaya çıkar. Bunları destekleyen oyuncaklar da bu konuda önemlidir. Hem kız hem de erkek çocuklar için hiçbir detay unutulmamış bir mutfakta seti satın alabilirsiniz. Kurulumu talimatla veya video eşliğinde kolaylıkla yapılan ürünün ahşap yapısı, darbelere ve yıkılmalara karşı dayanıklıdır. Kısa sürede belirlediğiniz alana kurulumu yapabilirsiniz. Ürün, 2-7 yaş çocukların maksimum boy ölçülerine uygun yüksekliğiyle öne çıkar. Mutfak setinin içinde yer alan oyuncakları sabitleyerek olumsuz durumların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca isterseniz ürünün renginde değişimler de yapabilirsiniz. Yüzeyi, akrilik boya yardımıyla çocuğunuzun istediği renge boyayabilir, tasarıma farklı bir hava katabilirsiniz. Böylece çocuğunuz sevdiği renkte bir oyuncağa sahip olur. Okutan Hobi ÇG42 ahşap çocuk mutfak seti fiyatını bütçenize uygun şekilde Trendyol’dan bulabilir, çocuğunuza hediye alarak onunla birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.