Okuyan Us Yayınları Senin Adın Ah Olsun

264,33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,55 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
609,38 TL404,80 TL
400 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
468,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okuyan Us Yayınları Senin Adın Ah Olsun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OkuyanUs Yayınevi Satıcı Ünvanı: OKUYAN US YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0640059172400001 Vergi Kimlik Numarası: 6400591724
    Bu ürün OkuyanUs Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ermeniydiler. Türktüler. Bilmezlerdi bileKomşuydular. Yoldaştılar. Aşıktılar. Ta ki savaşa kadarBir yanda fakirlik, yoksunluk ve geçmişten gelen yüklerin ağırlığı
  • öte yanda gizli gizli yaşanan, ‘yasak’ bir aşk.Her şeye rağmen ümit etmekten ve sevmekten vazgeçmeyen insanlar.Ve tüm bunların tepesinde dolaşan, umudun ve hayallerin üzerine çökmeye hazırlanan devasa bir karanlık... Aradan beş on dakika kadar geçmişti ki, bir top sesi işitildi. Sahilde bekleşenler: ‘Şehri selamlıyorlar!’ diye bağrışarak alkış ve yaşa sesleriyle karşılık verdiler. Fakat kısa bir an sonra top sesleri peş peşe devam etmeye ve aynı anda Trabzon tarafından duman ve alev sütunları yükselmeye başladı. Ne olduğunu anlayamadan, elleri havada, dudaklarında gülümsemeyle donakaldı Pulathaneliler.Galinos Mahallesi’nde yaşayan birbirine komşu ailelerin, isyan ve sürgünle bölünen aşkların, kaçış ve göçle yok olan hayallerin, savaş ve ölümle tükenen yüz binlerin, taptaze hayatların günahla lekelenen kaderinin hikayesiBu kadar acıya, bu kadar çileye layık mıydı bu millet? Bu bir imtihan mı, yoksa ceza mı idi? Neyin bedelini, kimin, kimlerin borçlarını ödüyorlardı? İnsanlığın bütün suçu onların omuzlarına mı yüklenmişti? Habil’i öldüren Kabil’in, Hazreti Yusuf’u kuyuya atan kardeşlerinin, Hazreti İsa’ya ihanet eden Yahuda’nın, Roma’yı yakan Neron’un, Hazreti Muhammed’e işkenceler yapan Ebu Leheb’in, velhasıl dünya yaratıldığından bu yana yapılan bütün kötülüklerin, bütün suçların bedeli onlara mı ödetiliyordu?Suzan Mumcu, Birinci Dünya Savaşı’nın gölgesindeki Trabzon’dan Sarıkamış’a varan kara ve soğuk ölüm seferini, Galinos’tan Serçecük’e uzanan her metresi çile, kan ve gözyaşı dolu göçü, yüzyıllarca bir olan iki halkın, savaşın ateşinde ‘hiç’ oluşunu, o kor ateşin küllerini yepyeni, gencecik bir Cumhuriyet’e taşıyan yolculuğu etkili kalemi ve çarpıcı diliyle anlatıyor.Ürün Adı: Senin Adın Ah OlsunÜrün Kodu: 9786059318648Yazar: Suzan MumcuBasım Yılı: 2018Kapak Türü: Kitap KağıdıSayfa Sayısı: 296Kağıt Cinsi: 2. HamurÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
Geri Bildirim Ver