Okyanus Yayınları 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Soru Bankası Kitabı

197,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Soru Bankası Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEZİH KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: NEZİH KİTAP KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631058083000015 Vergi Kimlik Numarası: 6310580830
    Bu ürün NEZİH KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus Yayınları 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Soru Bankası Kitabı Kategori : 5. Sınıf Ders : Sosyal Bilgiler Yayınevi : Okyanus Yayınevi Kitabın Barkod Kodu : 9786052286715 Kitap Ebatı : 19x27 Kİtabın Türü : Soru Bankası Sayfa Sayısı : 176 Sayfa Kitabın Öğretmenleri : Sultan ÖZKAYA / Nesrin ÖZKAN / Esra AKTÜRK Basım Şekli : Renkli Baskı OKYANUS YAYINCILIK KİTABI HAKKINDA
  • - Yeni Müfredata uygundur. - Akıllı Tahtaya uyumludur

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 5. Sınıf
Geri Bildirim Ver

Okyanus Yayınları 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Soru Bankası Kitabı

Soru bankası kitapları, eğitim alanında sıklıkla tercih edilen kitaplar arasındadır. Özellikle sınava hazırlananlar için üretilen bu kitaplar her sınıf için farklı soru çeşitlerine sahiptir. Sınavda istenilen başarıyı sağlamak ve ders çalışma motivasyonunu artırmak için bu tür kitaplar öğrencilerin tercihleri arasındadır. Bu nedenle seçilen kitapların basıldığı yayınevi önemlidir. Okyanus Yayınları 5. sınıf sosyal bilgiler soru bankası kitabı beklentilerinizi karşılar ve eğitici içerikleri ile çocuğunuzun başarılı olmasına yardımcı olur. Tamamen sınav odaklı üretilen bu kitap, 208 sayfadan oluşur. 5. sınıf müfredatında yer alan sosyal dersinin özet konuları ve cevap anahtarlı testlerini bulabileceğiniz bir kaynaktır. Siz de çocuğunuzun sınava hazırlanması ve sene içinde sosyal bilgiler dersinde başarılı olması için bu kaynaktan yardım alabilirsiniz.

  • Çözümsel anlatım
  • Eğitici konular
  • Cevap anahtar destekli sorular

Eğitici Okyanus Yayınları Sosyal Bilgiler Soru Bankası

Eğitici Okyanus Yayınları Sosyal Bilgiler Soru Bankası

Sınav hazırlığında büyük yardımı dokunan kitaplardan birisi de çözümlü kaynak kitaplarıdır. Bu ders çalışma kitapları sınavlara daha verimli ve düzenli çalışma hususunda öğrencilere katkı sağlar. Okyanus Yayınları soru bankası alanında yüksek performans sağlayan eğitimciler ile hazırlanan bir eserdir. Doğru kaynaklı sorular sayesinde sosyal bilgiler dersinde başarı kazanmaya yönelik üretilir. Ebeveynler çocuklarının dersleri konusunda başarılı olmasını ister. Okyanus Yayınları’nın sosyal bilgiler soru bankası, okulda öğrenilen konuların pekişmesi için özen gösterir. Çeşitli kademede zorluk ile kolaylığa sahip testlere ev sahipliği yapar. Bu kitap sayesinde öğrenciler konuları kolayca kavrayıp, öğrendikleri dersin pekişmesi için sorular çözerek başarı sağlayabilirler. Bu ürün aynı zamanda sınav sistemine de hazırlanma konusunda yardımcı olur. Geçmiş sınavlarda çıkmış soruları içerisinde barındırarak öğrencilere maksimum fayda sağlayan çoktan seçmeli bir soru bankası kitabıdır.

Okyanus Yayınları Sosyal Bilgiler Soru Bankası Seçimi

Okyanus Yayınları Sosyal Bilgiler Soru Bankası Seçimi

Soru bankası seçiminde bulunurken dikkat edilmesi gereken detaylar vardır. Bu detaylar arasında yayınevi ve kitabın içinde yer alan kaynaklar önde gelir. Müşteriler seçim yaparken soru bankası için detaylı şekilde araştırma yapmalıdır. Kitabın içinde yer alan soruların doğruluğuna bakarak seçim yapmakta fayda vardır. Bilgileri tazelemek ve sınav öncesi hazırlık için tercih edilen bu kitaplar 5. sınıfta olan öğrencilerin başarılı olmasına katkı sağlar. Yayınevinin kitapları hem kolay hem de eğitici olduğu için sıklıkla tercih edilir. Seçim yaparken aynı zamanda çocuğunuzun verimli ders çalışmasına katkı sağlayacak özellikte test kitabı tercih etmenizde fayda vardır. Öğretmen tarafından öğrencilere öğretilen derslerin sonrasında bu kitabı konuların daha iyi anlaşılması için tercih edebilirsiniz. Bir seçimde bulunmadan önce Okyanus Yayınları 5. sınıf sosyal bilgiler soru bankası kitabı kullananların tavsiyelerinden faydalanabilirsiniz.

Okyanus Yayınları Sosyal Bilgiler Soru Bankası Fiyatı

Okyanus Yayınları Sosyal Bilgiler Soru Bankası Fiyatı

Seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ürünlerin fiyat bilgileridir. Okyanus Yayınları 5. Sınıf sosyal bilgiler soru bankası kitabı fiyatı müşterilerin bütçelerine uygun şekilde belirlenir. Bir tercih yapmadan önce bütçenize göre hareket edebilirsiniz. Bu ürün öğrencilerin birçok soru kalıbını görmesi için üretilir. Kitabın içinde yer alan konu anlatımı ve sorular öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlar. Bu kitapta sınavlarda çıkmış sorulara ve benzer soru kalıplarına yer verilmesi, öğrencilerin başarısını artırır. Sınavlara hazırlık sürecinde soru bankası ürününden yardım alarak çocuğunuzun kendisini denemesine ve başarı seviyesini ölçmesine yardımcı olabilirsiniz. Sosyal bilgiler alanında eğitim veren kişiler tarafından hazırlanan bu kitap aynı zamanda mevcut sınav sistemine hazırlayan bir eğitim eseridir. Siz de Trendyol’dan Okyanus Yayınları 5. sınıf sosyal bilgiler soru bankası kitabı yorumları kısmına bakarak seçim yapabilirsiniz.