Okyanus Yayınları Okyanus 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası Yni

175 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları Okyanus 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası Yni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEDEKORKUT Satıcı Ünvanı: VOLKAN ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3500316505
    Bu ürün DEDEKORKUT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus Yayınları 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Banka

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası Yni KTP20385

Classmate Türkçe soru bankası temel atmak isteyen ve temelini sağlamlaştırmak isteyen öğrencilere göre sorular barındırır. Çeşitli sorular ile öğrencilerin konuyu kavramasına ve kendini geliştirmeye yardımcı olur. Millî Eğitim Bakanlığı’nın öğretim programındaki kazanımlar dikkate alınarak sorular özenle hazırlanmıştır. Lise sınavına girecek öğrenciler için özel olarak hazırlanan sorular ile kendinizi geliştirebilirsiniz. 7. Sınıf Classmate Türkçe soru bankası içerisinde bulundurduğu birçok konu sayesinde öğrenimi etkileyebilir. Yeni müfredata uygun hazırlanan sorular sayesinde temellerinizi sağlam atabilirsiniz. 240 sayfalık içeriği sayesinde her türden soru barındırabilir ve konu eksikliklerinizi saptamak için yeterli örneği sağlayabilir. Soruların nitelikleri sayesinde size katkıda bulunmayacak soruları içerisinde barındırmaz. Lise geçiş sınavına hazırlanan öğrenciler için yeterli bir ön hazırlık olabilir. Öğrencilerin en çok zorlandığı ve hata yaptığı derslerden biri olan Türkçe, bu soru bankası ile temellerinizi sağlamlaştırmaya yardımcı olabilir.

  • Kolay Kullanım
  • MEB’e Uygun Sorular
  • Geliştirici İçerikler

7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası Kullanımı

Yeni tarz soruları ve çözümleri ile konulardaki eksikliklerinizi kavrayabileceğiniz geliştirici içeriklere sahiptir. Video çözümlerine cep telefonu veya tabletle testlerin üzerindeki kare kodu okutarak ya da bilgisayarınızdan ww.akilliogretim.com adresine giderek kare kod numarasını aratarak Okyanus Classmate 7. Sınıf Türkçe cevap anahtarı ulaşabilirsiniz. Türkçe konularını yeni müfredata göre hazırlanan soru bankası kitabı konuları pekiştirmenizde yardımcı olabilir. Güncellenen konuları kapsayan soru bankası yeni sisteme uygun sorulardan oluşmaktadır. Kitaptaki sorular hatırlamaya ve kavramaya yönelik sorular içeren sorulardan oluşur. 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası Yni KTP20385 kazanımlar dikkate alınarak hazırlanmıştır. Öğrenciler için azim ve titizlikle hazırlanmış sorular ile kendinizi geliştirebilir ve hızla ilerleyebilirsiniz. Liseye geçiş sınavı için yaşanan kritik dönemi en aza indirgeyerek gelişmenize katkıda bulunabilir. Bünyesinde bulunan çeşitli sorular ile karşınıza çıkacak hiçbir soruyu şaşırmadan ve takılmadan hızlıca çözebilirsiniz.

7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası İndirimi

Kitaplar birbirinden farklı özellikleri sebebiyle birbirinden farklı fiyatlara tekabül edebilir. Yazarlarından kâğıt türlerine veya sayfa sayısına kadar birçok parametre ile ölçülebilir. 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası indirimi ile çok daha uygun fiyata alarak soru bankasına sahip olabilirsiniz. Sınava hazırlık çalışmalarında yardımcı olabilecek ve eksiklikleriniz fark etmenizi sağlayacak soru bankaları hem zaman kazandırarak hem de gelişmenize yardımcı olarak size avantaj sağlayabilir. 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası kampanya takibi sayesinde toplu alımları ve özel indirimleri takip ederek hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Türkçe testi ile hem derslerini pekiştirmek isteyen hem de kalıcı temeller atmak isteyen öğrenciler için içerisinde birçok kapsayıcı soru bulundurmaktadır. Cevap anahtarının sade ve kolay anlaşılması için özenle dizayn edilen görüntüsü sayesinde testinizde kaç doğru ve kaç yanlış olduğunu kolayca hesaplamanıza yardımcı olur.

7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası Yorumları

Kolaydan zora doğru giden soru şekilleri sayesinde kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Kalıcı ve pratik öğrenme metotları sayesinde sadece soru çözmekle kalmayacaksınız aynı zamanda dil bilginizi genişletebilirsiniz. Birçok öğrenci için zor olarak atfedilen Türkçe dersi, Classmate Türkçe soru bankası sayesinde hızlıca öğrenerek eğlenceli sorular çözeceğiniz bir kitap haline gelebilir. 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası satın al ile hızlıca sipariş verebilir ve çözmeye başlayabilirsiniz. Eğitici sorular sayesinde soruları çözmeye teşvik edebilir. Konulara göre ayrılmış içeriği sayesinde nerede kaldığınızı ya da en çok hangi konuda takıldığınızı saptamaya yardımcı olarak size zaman kazandırabilir. Eksik olduğunuz konu üstünde yoğunlaşarak hızlanabilirsiniz. Her soruda yeni teknikler ile okumaya aynı zamanda dil bilgisini öğrenmeye yardım edebilir. Trendyol’da bulunan 7. Sınıf Classmate Türkçe Soru Bankası yorum ve tavsiyeleri ile bilgi alabilir ve detaylı inceleme sonrasında sipariş verebilirsiniz.