Okyanus Yayınları 8. Sınıf Premaster Matematik Soru Bankası

115 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları 8. Sınıf Premaster Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAR KİTAP Satıcı Ünvanı: SAADET AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440368592
    Bu ürün ÇINAR KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temelden Yeni Tarz Pre Master Matematik Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Premaster Matematik Soru Bankası 8. Sınıf

8.sınıf Pre Master Matematik Soru Bankası, liseye geçiş sınavına yardımcı olan bir kitaptır. Lise geçiş sınavı içerisinde bulunan matematik bölümüne çalışmak isteyen öğrenciler soru bankalarından yardım alırlar. Okyanus Yayınları Premaster Matematik Soru bankası ise lise geçiş sınavında çıkabilecek soru tiplerinde sorular içerir. Farklı ve benzer sorular ile öğrencileri sınava hazırlar. 8.Sınıf Pre Master Matematik Soru Kitabı içerisinde müfredata dahil olan konuları bulundurur. Bu soruları çözen öğrenciler ardından Pre Master Matematik 8 Sınıf çözümleri ile yanlış ve doğrularını kontrol edebilirler. Matematik dersi için konuları öğrendikten sonra soru çözerek konuyu kavramak oldukça önemli bir noktadır. Bu durumda öğrenciler soru bankalarından yardım alırlar. Premaster Matematik Soru Bankası ise konuların kavranmasına yardımcı olur.

  • Yeni Nesil Sorular
  • Pratik Çözümler
  • Farklı Soru Tipleri

8.Sınıf Premaster Matematik Soru Bankası İle Yeni Nesil Sorular

8.Sınıf Premaster Matematik Soru Bankası İle Yeni Nesil Sorular

Liseye geçiş sınavında müfredata uygun olarak sorulan sorular, yeni nesil olarak adlandırılır. Yeni nesil sorular genel olarak öğrencilerin görsel zekalarına ve kavrama becerilerine göre şekillenir. Okyanus 8.sınıf Pre-Master Matematik Soru Bankası içerisindeki birçok soru da yeni nesil sorulara örnek olarak gösterilebilir. Öğrencilerin yeni nesil sorular ile sınava hazırlanması sınav sorularını çözmesini kolaylaştıracaktır. Birçok farklı konu ile zengin soru içeriğine sahip olan bu kitap, müfredata uygun olan konuları içermektedir. Müfredat dışı veya çıkarılmış konular ele alınmaz. Öğrenciler için önemli bir sınav olan liseye geçiş sınavında 8.sınıf Pre Master Matematik Soru Bankası yardımcı bir kaynak olarak yer alır. Güncel sorular ve güncel müfredatla birlikte öğrencilerin konuları kavramaları kolaylaşır.

Zengin Soru İçerikli Premaster Matematik Soru Bankası

Zengin Soru İçerikli Premaster Matematik Soru Bankası

Öğrenciler için farklı tiplerdeki soruları keşfetmek ve onları çözerek konuları kavramak oldukça önemli bir durumdur. Sınava hazırlanan öğrenciler ne kadar çok soru çözerlerse alanda o kadar çok yetkinleşmiş olurlar. Okyanus Yayınları 8.Sınıf Pre Master Matematik Soru Bankası da bu durumu kolaylaştırır. Her konuya özel birçok farklı tipte soru mevcuttur. Kitabın içerisindekiler kısmı ile konuların dağılımını görmeniz mümkündür. Aynı zamanda bu soruların nasıl çözüleceği ve pratik çözümleri de kitapta yer alır. Böylece öğrenciler, çözemedikleri herhangi bir soruyu kitap yardımı ile inceleyebilirler. Sınavda çıkabilecek tüm soru tipleri ve bunların pratik bir şekilde çözümleri kitabın içerisinde bulunarak öğrencilerin konuyu kavramasına yardım eder. Kitabın içerisindeki sorular farklı yazarlar tarafından hazırlanmış olup soru çeşitliliği arttırılmıştır. Ayrıca kitap içerisindeki çözümler içerisinde farklı çözüm teknikleri de bulunur.

8.Sınıf Premaster Matematik ile Sınava Hazırlık

8.Sınıf Premaster Matematik ile Sınava Hazırlık

Sınava hazırlanan çocuklar için kitap seçimi ve soru çözümü oldukça önemlidir. Kitapların içerisinde yeni nesil soruların olması ve çocukların bu soruların çözümüne kolay ulaşabilmesi oldukça konforlu bir öğrenim sağlayacaktır. 8. Sınıf Premaster Matematik Soru Bankası da öğrencilere bunu vadederek bir öğrenme deneyimi yaşatır. Sizler de bu kitaba u307398 kodu ile kolayca ulaşabilirsiniz. Farklı soru tiplerine ve kaliteli bir içeriğe sahip olan bu soru bankası, birçok öğrenci tarafından tercih edilmektedir. 8.Sınıf Premaster Matematik Soru Bankası, 8.sınıf müfredatına uygun yeni nesil soru tiplerini içerir. Bu sorular; görseli, şekilli veya mantığa dayalı olabilir. Sınavlarda sorulan sorulara paralel olarak hazırlanan bu soru tipleri birçok öğrencinin sınav çalışmasını olumlu yönden etkilemektedir.