Okyanus Yayınları Okyanus Tyt 40 Seans Fizik Yeni

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları Okyanus Tyt 40 Seans Fizik Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitaplinki Satıcı Ünvanı: ASYA TURGUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5300940451
    Bu ürün kitaplinki tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus Yayınları Okyanus Tyt 40 Seans Fizik Yeni Okyanus Yayınları Okyanus Tyt 40 Seans Fizik Yeni Ürün Adı: Okyanus TYT 40 Seans Fizik Yeni Ürün Kodu: 9786257108492 Basım Yılı: 2023.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen: Mehmet Ali Özhan 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için
  • Bu ürün Nubo Life tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
  • Listelenen fiyat 26 Ocak 2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Ali Özhan
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Okyanus TYT 40 Seans Fizik Yeni 12172837

Okyanus Yayınları tarafından sunulan okyanus TYT fizik 40 seans fizik soru bankası kitabı fizik dersleri için hazırlanmış bir test kitabıdır. Fizik derslerinde zorlanan öğrenciler tarafından kullanılmaktadır. İsminden de anlaşılacağı gibi soru bankasında 40 adetten oluşan farklı testler yer almaktadır. Fizik alanında birçok konu ve test seçeneğine yer verilmiştir. Yazar Mehmet Ali Özhan tarafından hazırlanmış bir soru bankasıdır. Okyanus yayınlarının hazırladığı test kitapları arasında bulunan, 40 seans fizik TYT soru bankası seçeneği ile istediğiniz her an testinizi tek bir kitap olarak kullanabilirsiniz. Siz de ihtiyaç duyduğunuz soru bankası çeşidine sahip olabilirsiniz. Bu kitaptaki test seçenekleri kullanarak kendinizi hızlı bir şekilde test edebilirsiniz. Fizik dersi için bu soru bankasındaki test seçeneklerini kullanarak fizik alıştırmalarınızı güçlendirebilirsiniz. Uzun yıllardır öğrenciler tarafından tercih edilen bu soru bankasına ihtiyaç duyduğunuz anda sahip olabilirsiniz.

  • Soru Çözüm Videolu
  • Stratejik Konu Özetli
  • Yoğunlaştırılmış Fizik Testleri

Okyanus Fizik Soru Bankası Özellikleri

Okyanus Fizik Soru Bankası Özellikleri

Okyanus Yayınları TYT 40 seans fizik soru bankası sadece Fizik dersi için özel olarak hazırlanmış bir soru bankası türüdür. Sadece fizik dersi çalışmak isteyen öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Kitabın en önemli özelliği özel ders mantığına uygun olarak hazırlanmış olmasıdır 40 seans olarak düzenlenen fizik soru bankası kitabı, konu öncesi tüm bilgilere detaylı bir şekilde yer veriliyor. Çözümlü örneklere ayrıca yer verilen soru bankası fizik kitabında birçok teste yer veriliyor. Zengin ve özel bir içeriğe sahip olan Okyanus TYT fizik 40 seans soru kitabı ünite sonlarında uygulama testleri de yer almaktadır. Okyanus Yayınları tarafından hazırlanan kitap ağır olmayan normal boyuyla her zaman çantada taşımaya müsait bir şekilde hazırlanmıştır. 1302 soru sayısına sahip olan kitabı fizik dersi geliştirmek isteyen öğrenciler tarafından güvenle tercih edilebilir. Dilerseniz Okyanus TYT 40 Seans Fizik Yeni satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Okyanus Fizik Soru Bankası Avantajları

Okyanus Fizik Soru Bankası Avantajları

Okyanus TYT fizik 40 seans sorularından oluşan kitaptaki testler sayesinde kendinizi hızlıca test edebilirsiniz. Soru bankasında çözümlü örneklerin yanı sıra çözümlü video örneklerine ulaşmak mümkündür. Okyanus yayınlarının öğrenciler için sunduğu farklı soru bankası çeşitleri mevcuttur. Ders ihtiyacınıza göre her öğrenci ve her ders için farklı soru bankaları mevcuttur. Okyanus yayınları tyt 40 seans fizik soru bankası ve sunduğu çözümler klasik soru bankalarının yanı sıra fizik konuları özel ders mantığında teker teker ele alınmıştır. Yoruma dayalı anlatımının yanı sıra sorularda görsel anlatıma da yer verilmesi öğrencinin konunun özünü anlaması açısından çok büyük bir avantaj taşımaktadır. Soruların cevaplarına videolu çözüm desteği sayesinde öğrenciler hızlı bir şekilde erişebilir. Birbirinden farklı Fizik soru bankası çeşitleri arasından seçim yapmak Okyanus TYT 40 Seans Fizik Yeni yorum ve değerlendirmelerinden yararlanabilirsiniz. Okyanus TYT 40 Seans Fizik Yeni indirim zamanlarında ürünü uygun fiyatlara yakalayabilirsiniz.

Okyanus Fizik Soru Bankası Fiyatları

Okyanus Fizik Soru Bankası Fiyatları

Okyanus Yayınları tarafından yayınlanan 40 seans fizik TYT kitabının fiyatı tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. En dikkat çeken özelliği ise; sonuçları kitap üzerinde bulunan barkodu sayesinde sonuçlara hızlıca erişebiliyor olunmasıdır. Tek bir kitap haline sahip olabileceğiniz bu kitabın farklı konu seçenekleri ve farklı çözüm önerilerine sahiptir. Bu sayede istediğiniz test ve çözümlerine uygun olan seçeneği kullanabilirsiniz. Test değerlendirmelerinde çözümlü örnek sorularına yer verilerek hazırlanmasının yanı sıra videolu, farklı görseller desteklenerek pratik ve inovatif yöntemler sunmaktadır. Öğrenciler tarafından çok fazla beğenilen ve tercih edilen okyanus TYT fizik 40 seans soru kitabı ile fizik derslerinizde başarınızı arttırabilirsiniz. Sınav tipi TYT & AYT’ye göre geliştirilen soruların farklı çözüm önerilerine sahip okyanus yayınları tyt 40 seans fizik soru bankasına uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Okyanus TYT 40 Seans Fizik Yeni kampanya dönemlerini takip ederek avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.