Okyanus Yayınları Okyanus Tyt Matematik Özel Ders Konseptli Soru Bankası

300 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları Okyanus Tyt Matematik Özel Ders Konseptli Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDY KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: AHMED EMRAH CALAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Iğdır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960840358
    Bu ürün TRENDY KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus Yayınları Okyanus Tyt Matematik Özel Ders Konseptli Soru Bankası Okyanus tyt matematik özel ders konseptli soru bankası yayinevi: Okyanus yayınları yazar: Komisyon boyut: 22.00x27.50 cm sayfa: 400 sayfa kagit: 1.Hamur kagit

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Okyanus Yayınları Özel Ders Konseptli TYT Matematik Soru Bankası

Sınavlara çalışan öğrenciler için en uygun kaynaklar test kitaplarıdır. Test kitapları ile çocuklar kendi öğrendikleri konunun pratiğini yapabilir, birçok farklı soru tipini keşfedebilirler. Okyanus yayınları da öğrencilerin sınava hazırlık dönemlerini kolaylaştıran yayınevlerinden biridir. TYT, üniversiteye geçiş sınavlarından biridir. Okyanus özel ders konseptli soru bankası, birçok öğrenci tarafından çok fazla tercih ediliyor. Özel ders konseptli olması, çocukların anlamadıkları soruları kolay bir şekilde çözmelerine yardımcı oluyor. Her sorunun kendine özel cevap videosu bulunmaktadır. Böylece Okyanus yayınları TYT matematik özel ders konseptli konu anlatımı ile beraber soru çözen öğrenciler çözemedikleri soruları kolay bir şekilde anlayacaklar. Özel ders konseptli TYT matematik soru bankası, öğrencilere sınavda çıkacak benzer soruları sunuyor. Böylece öğrenciler, sınava girmeden benzer soru tiplerini keşfetmiş oluyorlar.

  • Özel Ders Konseptli
  • Soru Çözümü Videolu
  • Stratejik Konu Anlatımlı

Stratejik Konu Anlatımı ile Okyanus TYT Matematik Soru Bankası

Soru bankaları ve konu anlatımlı kitaplar sınavlara çalışmak için iki farklı önemli kaynak kitaplardır. Bazı durumlarda öğrenciler soru çözerken küçük bir konu anlatımına ihtiyaç duyabiliyorlar. Bu noktada Okyanus yayınları bu sorunu ortadan kaldırmak için stratejik konu anlatımları ile kitabın içeriğini zenginleştirmiş. Okyanus TYT matematik özel ders konseptli soru bankası içerisinde bazı zor bölümler stratejik, küçük konu anlatımlarına sahip. Böylece öğrenciler takıldıkları veya çözemedikleri zaman bu konu anlatımlarından yararlanabiliyorlar. Okyanus Yayınları özel ders konseptli matematik soru bankasını diğerlerinden ayıran önemli özelliklerden biri küçük konu anlatımına sahip olmasıdır. Öğrenciler, sınava girmeden önce konu anlatımı ile bilgilerini tazelemeli ardından soru bankasından pratik yapmalıdırlar. Okyanus özel ders konseptli matematik TYT kitabı, TYT sınavına hazırlık için oldukça ideal kitaplardandır.

Soru Çözümü Videolu TYT Matematik Soru Bankası

Öğrencilerin test çözme kadar çözemedikleri sorulara odaklanmaları da bir o kadar önemlidir. Okyanus TYT matematik özel ders konseptli soru bankası çözümleri, öğrencilere konforlu videolarla eşlik ediyor. Öğrenciler, anlamadıkları herhangi bir soru için video çözümünü izleyebiliyorlar. Böylece anlaşılmayan noktalar kolay bir şekilde çözülüyor. TYT matematik özel ders konseptli soru bankası Okyanus Yayınları, özel ders konseptini videolu çözümlerden alıyor. Sınava hazırlanan çocuklar için soru çözümlerine kolay bir şekilde ulaşmak oldukça önemli bir noktadır. Üniversiteye giriş sınavları içerisinde bulunan TYT sınavı, AYT sınavı kadar önemli bir sınavdır. Sınavda çıkacak soruların benzerleri ile hazırlanan okyanus matematik özel ders konseptli soru bankası, öğrenciler için sınava hazırlıkta ideal kitaplardandır. Stratejik konu anlatımı ile videolu çözüm özelliği, birçok öğrencinin bu kitabı tercih etmesinin nedenlerindendir.

TYT Matematik Özel Ders Konseptli Soru Bankası Fiyatı

Sınavlara hazırlık kitaplarının fiyatları genel olarak yayınevine, kaliteye ve içeriğe göre farklılaşıyor. Okyanus yayınları TYT matematik özel ders konseptli soru bankası fiyatı da birçok öğrenci bütçesi için uygun fiyatlardandır. Fiyat performans açısından tatmin edici olan bu kitap, sınava hazırlıkta öğrenciler için oldukça ideal kitaplardandır. TYT matematik özel ders konseptli soru bankası içerisinde sınava yönelik sorular bulunur. Bu soru tipleri, sınavda çıkabilecek soru tiplerine en yakın sorulardan oluşur. Böylece öğrenciler, sınava girmeden önce benzer sorular üzerinde pratik yapma deneyimini yaşayabiliyorlar. Birçok öğrencinin aklında olan Okyanus özel ders konseptli soru bankası nasıl sorusunun cevabı kitabın özelliklerinde yer alıyor. Birçok benzer soru, stratejik konu anlatımı ve videolu soru çözümleri öğrencilere en doğru deneyimi vermek için hazırlanmıştır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Okyanus Yayınları özel ders konseptli TYT matematik soru bankası kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Sizler de Trendyol üzerinden U279832 kodu ile bu kitaba ulaşabilirsiniz.