Okyay Teneke Kutu Tahin 2000 G Net 1750 Gr

450 TL
(225 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Okyay Teneke Kutu Tahin 2000 G Net 1750 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öz Toros Satıcı Ünvanı: ÖZ TOROS FIRIN PAZ.GIDA ÜRT.İNŞ.NAK.PET.MADEN TEKS.TEM.TUR.İLETİŞİM EMLEKÇILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662077409600001 Vergi Kimlik Numarası: 6620774096
    Bu ürün Öz Toros tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir.Teneke Kutu Tahin 2000 G Net 1750 gr
Geri Bildirim Ver

Okyay Teneke Kutu Tahin 2000 gr

Tahin, ana maddeleri susam ve tohum olan geleneksel bir besindir. Geniş bir kullanım alanına sahip olan tahin, besin değeri bakımından oldukça zengindir. Tahin çeşitlerinden olan Okyay teneke kutu tahin 2000 g, her öğün için kullanıma uygundur. Kahvaltılarda sıklıkla kullanılan bu çeşni, pekmez veya bal ile karıştırılarak da tüketilir. Dilerseniz kurabiye, kek ve poğaça gibi hamur işlerinizde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bunun gibi pek çok tarifi misafirlerinizin karşısına çıkarabilirsiniz. Tatlı isteğinizi bastırmaya yeterli olan bu besin, lezzetliyle öne çıkar. Bu tahinin üretiminde oldukça kaliteli ve sağlıklı malzemeler kullanılır. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi önerilen Okyay teneke kutu tahin, hiçbir katkı maddesi içermez. Sağlığınız için de faydalı olan bu ürünü tercih ederek lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Zengin besin değeri
  • Kaliteli ambalaj
  • Lezzet deneyimi

Doyurucu Bir Lezzet Olarak Okyay Teneke Kutu Tahin

Doyurucu Bir Lezzet Olarak Okyay Teneke Kutu Tahin

Geniş bir kullanım alanına sahip olan tahini, hem tuzlu hem de tatlı yiyecekleriniz için kullanabilirsiniz. Müşteriler tarafından beğeni toplayan bu ürün, zengin besin değerine sahiptir. İnsan sağlığı bakımından da yararlı olan tahinin ham madesi susamdır. Susam, kalsiyum kaynağı olduğu için kemik gelişimine yardımcı olur. Çeşitli vitaminler ve mineraller bakımından da zengin olan Teneke tahin, kaliteli bir ambalaja sahiptir. Bu çeşni, kış aylarında vücudunuzun direncini sağlayarak enerjik hissetmenize yardımcı olur. Ürünün yapısından dolayı bir zaman sonra üzerinde yağ birikir. Bu birikim sayesinde tahininizin taze olduğunu anlayabilirsiniz. Kullanmadan önce karıştırıp homojen bir kıvam almasını sağlayarak tüketebilirsiniz. Müşteriler bu ürünü, sağlıklı ve lezzetli buldukları için beğenerek tükettiklerini dile getirirler. Siz de bu ürünü tercih ederek hem sağlıklı hem de lezzetli bir tatlı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Faydaları ile Okyay Teneke Kutu Tahin

Faydaları ile Okyay Teneke Kutu Tahin

Lezzetli bir tatlı çeşidi olan tahin, uzun yıllar boyunca kullanılagelen geleneksel bir üründür. Genellikle kahvaltılarda tüketilen bu çeşniyi hamur işlerinize lezzet katmak için de tercih edebilirsiniz. Lezzeti ve kalitesi ile müşterilerin beğenisini kazanan bu ürünün pek çok faydası bulunur. Okyay teneke kutu tahin, çeşitli mineraller ve vitaminler içerir. Bu özelliğiyle hem lezzetli bir tatlı tüketip hem de sağlığınızı korumanızı sağlar. Tahin, yüksek derecede çinko içerir. Bu sayede cildinizin parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda C ve E vitaminleri açısından zengin olan bu ürün, bağışıklık sisteminin güçlenmesine de katkı sağlar. Okyay teneke kutu tahin 2000 g yorumları bölümünde bu ürünü kullanan müşterilerin yorum ve görünüşleri bulunur. Siz de yorumlar kısmını inceleyerek ederek merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Okyay Teneke Kutu Tahin

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Okyay Teneke Kutu Tahin

Tahin, farklı şekillerde kullanıma uygun bir üründür. Lezzeti ve yoğun kıvamıyla beğeni toplayan bu ürünün akışkan bir yapısı vardır. Gün içinde tahini, tatlı ihtiyacınıza göre ekmeğin üzerine sürerek de tüketebilirsiniz. Bu sayede aceleniz olan günlerde hızlı bir şekilde atıştırmalık yapıp zamandan tasarruf edersiniz. Tahin, leziz tadı ve kokusu ile damak zevkinize hitap eder. Pek çok açıdan faydalı olan bu besini gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Sıklıkla tercih edilen Okyay teneke kutu tahin 2000 g fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün uygun bir fiyat aralığında olduğu için bütçenizi zorlamaz. Lezzeti ve zengin besin içerikleriyle öne çıkan bu ürünü çocuklarınıza da gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz. Sağlıklı bir tatlı seçeneği sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.