Oleomac GSH 400 Motorlu Testere

6.742 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.742 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.500 TL

Ürün Bilgileri

Oleomac GSH 400 Motorlu Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAKİNE USTASI Satıcı Ünvanı: BAKIRCIOĞLU ELEKTRİK MAKİNA HIRDAVAT İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0132074524900018 Vergi Kimlik Numarası: 1320745249
    Bu ürün MAKİNE USTASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OLEOMAC GSH400 MOTORLU TESTEREErgonomik tasarımı, rahat kavrayışı ve esnek hareket kabiliyeti ile her türlü kullanıcı ve her uygulama için uygundur. Yeni motor teknolojisi sayesinde daha az bakım gerektirir ve uzun ömürlüdür. Yedek parçaları kolay bulunur ve ekonomiktir. 2.3 beygirlik yüksek motor gücüne ve 3/8' - 91 /28,5 diş zincire sahip olan hem hızlı hem hafif GSH 400 Motorlu Testere ile ağaç kesimi, kütük doğrama, budama ve dilimleme işlerinizde vazgeçilmez yardımcınız olacak. Uygun fiyatı, yüksek performansı, kalitesi sayesinde Oleo-Mac GSH 400 Yeni Nesil Motorlu Testere ile verimli çalışmanın ayrıcalığını yaşayın. Ağırlık 4,4 KG Amortisör Sistemi Var Diş 28,5 Kılavuz Uzunluğu 41 CM Güç 2,3 hp Kılavuz Boyu 41 CM Motor Tipi EURO 5 Düşük Emisyonlu Segman Çift Silindir Hacmi 38,9 cm³ Yakıt Depo Kapasitesi 0.32 lt Yağ Depo Kapasitesi 0.22 lt Yağ Pompası Tipi Otomatık - Ayarlanabilir - Alüminyum Zincir Germe Yandan Zincir Ölçüsü 3/8" - 91

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pala Boyu 35-39
  • Zincir Diş Sayısı 32,5
Geri Bildirim Ver

Oleomac GSH 400 Motorlu Testere P15381S4659

Sert ve güçlü yapıdaki materyalleri kesmek için bazı güçlü aletlere ihtiyacınız olabilir. Testere de bunlardan biridir. Ancak manuel kullanıma uygun olarak tasarlanan modeller de işinizi yeterinde görmeyebilir. Çok sert, kalın ve zorlu malzemeleri kesmek için motorlu testere çok daha iyidir. Oleomac GSH 400, motorlu yapıya sahip güçlü bir testeredir. Üstün özelliklerle donatılmış olmasının yanı sıra ergonomik tasarımı sayesinde oldukça rahat bir şekilde kavranabilir. Esnek bir şekilde hareket ederek herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda çeşitli uygulamalar için de tercih edilebilir. Gelişmiş motor teknolojisi ile geliştirildiği için oldukça uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Ağaç kesimi, budama, dilimleme ve kütük doğrama gibi pek çok işinizde kullanabilirsiniz. Verimli çalışma, konforlu kullanım ve uygun fiyatı bir araya getirir.

  • Geniş Depo Kapasitesi
  • Amortisör ile Güvenli Kullanım
  • Yüksek Motor Gücü

Güçlü Donanım Özellikleri

Güçlü Donanım Özellikleri

Oleomac GSH 400 motorlu testere, oldukça güçlü özelliklerle donatılmış olup verimli kullanım imkanı sunar. Özellikle motorun yüksek gücü sayesinde uzun süre çalışabilir ve işlerinizi daha çabuk bitirebilirsiniz. Bu sayede zahmetsiz kullanım imkanı ve pratiklik sunar. Sahip olduğu amortisör sistemi sayesinde kullanım esnasında daha güvenli ve konforlu çalışmanızı sağlar. 28,5 dişi ve 41 cm’lik kılavuz uzunluğu da kullanım açısından verimlilik sunar. 2,3 Hp güce sahip motoru, özellikle zorlu işlerinizde size kolaylık sağlayarak işlerinizi hızlıca bitirmenize yardımcı olur. Euro 5 düşük emisyonlu motor tipi sayesinde doğa dostu kullanıma uygundur. Az yakıt tüketir ve bu sayede sizi de yarı yolda bırakmaz. GSH 400 motorlu testere silindir hacmi ise 38,9 cm3’tür. Tüm bu özellikleri sayesinde oldukça verimli kullanım imkanı sunarak işlerinizi halletmenize yardımcı olur. Oleo-mac GSH 400 incelemesi için siz de ürünün tüm özelliklerine göz atabilirsiniz.

Oleomac GSH 400 Motorlu Testere Yağ ve Yakıt Deposu Özellikleri

Oleomac GSH 400 Motorlu Testere Yağ ve Yakıt Deposu Özellikleri

Kullanım süresi açısından testerenin yağ ve yakıt deposu hacmi oldukça önemlidir. Oleomac GSH 400 Motorlu Testere P15381S4659, 0,32 litre yakıt depo kapasitesi ve 0,22 litre yağ depo kapasitesine sahiptir. Bu sayede tek seferde işinizi rahatlıkla halledebilmeniz için idealdir. Motor, az yakıt tükettiği için en zorlu işlerinizi bile kesintisiz bir şekilde çalışarak bitirebilirsiniz. Yağ deposu da otomatik ve ayarlanabilir yapıya sahip olduğundan işinize uyum sağlar. Yeni nesil bir motorlu testere olan bu ürün, ekonomik ve bol yedek parçası ile avantaj sağlar. Daha az bakım ihtiyacı vardır; bu sayede zahmetsiz kullanım imkanı sunar. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiş olup darbelere karşı direnç gösterir. Bu sayede uzun ömürlü kullanım yapabilirsiniz. Yağ pompası tipi alüminyumdur; böylece hem hafif hem de dayanıklı bir yapıya sahiptir. Oleomac GSH 400 Motorlu Testere satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Ergonomik ve Hafif Tasarım

Ergonomik ve Hafif Tasarım

4,4 kg ağırlığa sahip olan bu motorlu testereyi oldukça rahat bir şekilde kullanabilir ve kontrol edebilirsiniz. Ayrıca tutuş ve kavrama açısından da kolaylık sunarak kulanım konforu sağlar. Yandan zincir germe sistemine sahiptir; kolay bir şekilde çalıştırılabilir. Önde ve üstte bulunan kolları sayesinde iki elinizi de kullanarak daha rahat çalışabilirsiniz. Oleo-mac GSH 400 özellikleri, tasarımsal açıdan size avantaj sağlar. Hem hızlı hem de hafif bir ürün olduğu için farklı işlerinizi yapmak için kullanabilirsiniz. Özellikle zorlu ağaç kesme ve budama işleriniz için idealdir. Küçük olmasına rağmen güçlü motoru ile işlevseldir. Aynı zaman kompakt tasarıma sahip olması, muhafaza etme ve taşıma konusunda da kolaylık sağlar. Küçük alanlarda bile rahatlıkla saklayabilir ve dilediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz. Oleo-mac GSH 400 fiyat ve Oleo-mac GSH 400 yorum bilgileri için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.