Oleomac Motorlu Yan Tırpan

9.580 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.542,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oleomac Motorlu Yan Tırpan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİRAİ MAKİNAM Satıcı Ünvanı: MUHAMMED SADIK YURTÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1889300618400019 Vergi Kimlik Numarası: 9860207085
    Bu ürün ZİRAİ MAKİNAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motorlu Yan Tırpan Ağırlık : 8,1 kg Boru Çapı : 26 mm Güç : 2,0 hp Kesim Aparatları : Otomatik misina başlığı Tap'n&Go Ø 130 mm, Ø2,40 mm misina ile 3 dişli disk Ø255 mm Motor Tipi : Euro 2 Düşük Emisyonlu Şaft Tipi : DüzSegman : Çift Silindir Hacmi : 40,2 cm³ Tutma Kolu : Bisiklet Yakıt Depo Kapasitesi : 0,86 lt

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver

Oleomac PRA-1178465-3353 Bch 40 T Oleo Mac Motorlu Tırpan

Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bir üründür. Güçlü bıçaklara sahip olan bu makine farklı alanlarda kullanılmak için uygun bir yapıdadır. Cihazın ön kısmında yer alan bıçaklar ot, çalı gibi parçaların kolay bir biçimde temizlenmesini sağlar. Ürün, ergonomik bir tasarıma sahip olduğu için kolay kullanılabilir. Makinenin başlığı değiştirilebilir bir yapıdadır. Bu özellik sayesinde farklı alanlarda yüksek performans sağlanabilir. Kullanışlı ve güvenli bir tasarıma sahip olan bu ürünle bahçenizi veya arsanızı otlardan arındırabilirsiniz.

  • Euro 2 Motor Tipi
  • Çift Silindir Hacmi : 40,2 cm³
  • Boru ağırlığı: 8,1 KG

Oleomac Oleo Mac Bch 40 T Motorlu Tırpanın Özellikleri

Oleomac Oleo Mac Bch 40 T Motorlu Tırpanın Özellikleri

Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan kolay taşınabilir yapısıyla dikkat çeken bir üründür. Makinenin boru ağırlığı 8,1 KG'dır. Bu ağırlık cihazın kolaylıkla kaldırılabilmesini ve kullanılmasını sağlar. Makinenin keser başlığı ince ve uzun bir boru üzerine takılır. 26 mm'lik boru sapı dar yerlere girerek buraların temizlenmesini sağlar. Üründe bisiklet adı verilen bir tutma kolu tasarımı vardır. Bu tasarım, ergonomik bir yapıya sahiptir. Kolay tutulabilen bu kol bıçağın vücuttan uzak olmasını sağlar. Bu sayede kaza ve yaralanma riski en aza indirilir. Makine, düz segment motor ile donatılır. Bu motor, sızdırmazlık sağlar ve makineyi sorunsuz bir biçimde çalıştırır. Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan depo kapasitesi 0,86 lt'dir. Bu ürünü çalışır hâle getirmek için benzin ve yağ kullanmak gerekir.

Oleomac Bch 40 T Motorlu Tırpan Aparat Seçenekleri Neler?

Oleomac Bch 40 T Motorlu Tırpan Aparat Seçenekleri Neler?

Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan demonte olarak teslim edilir. Makineyi çalışır hâle getirmek için kurulumunu yapmak gerekir. Kurulum talimatları paketten çıkan kullanma kılavuzunda belirtilir. Bu talimatları takip ederek cihazı çalıştırmak mümkündür. Bu ürün aynı zamanda farklı aparatlar ile kullanılabilir bir yapıdadır. Bıçağın yer aldığı misina kafası değiştirilebilir. Ürün paketinde 130 mm ölçüsünde bir başlık bulunur fakat dilerseniz farklı ölçülerde olan aparatları kullanabilirsiniz. Bu kısmı değiştirmek için özel kilitleme pulu mevcuttur. Pulu taktıktan sonra misina kafasını üzerine monte edebilirsiniz. Ürün için farklı ölçülerde başlıklar bulunur. Bu başlıklar biçer kısmını çalıştırır. Misina kafasını yerleştirirken iyice sıkmanız gerekir. Ayrıca ürünü güvenli kullanmak için koruma siperliği de takılmalıdır.

Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan değiştirilebilir başlık özelliği sayesinde farklı yerlerde kullanılabilir.

Oleomac Bch 40 T Motorlu Tırpan Nerelerde Kullanılabilir?

Oleomac Bch 40 T Motorlu Tırpan Nerelerde Kullanılabilir?

Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürünün temel işlevi uzun otları ve çalıları keserek bölgenin bunlardan temizlenmesini sağlamaktır. Yüksek bir performansa sahip olan bu cihaz tarla temizliğinde kullanılabilir. Ot ve çalıları kısa süre içinde temizleyen makine, tarlayı ekime hazır hâle getirir. Arsa temizliği de ürünün kullanılabileceği başka bir alandır. Arsanızı inşaata hazır hâle getirmek için tırpan ile detaylı bir biçimde temizleyebilirsiniz. Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan ürünü bahçe ve peyzaj düzenlemeleri için de idealdir. Bu tırpan, yabani bitkilerin temizlenerek ortamın güzel bir görünüme sahip olmasını sağlar. Makine, özel tasarımı sayesinde kolay kullanılabilen bir yapıya sahiptir. Ayrıca keskin bıçaklar temizliğin kısa sürmesini sağlar. Dış mekânları yabani otlardan kurtararak güzel bir görünüm kazandırmak için bu ürünü Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz. Ürüne dair kullanıcı deneyimlerini öğrenmek isterseniz Oleo Mac BCH 40 T motorlu tırpan yorumlarını da okuyabilirsiniz.