Oleomac Oleo Mac Gsh 51 Benzinli Motorlu Testere Ağaç Kesme

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.250 TL8.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.175 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.063,72 TL

Ürün Bilgileri

Oleomac Oleo Mac Gsh 51 Benzinli Motorlu Testere Ağaç Kesme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİRAİ MAKİNAM Satıcı Ünvanı: MUHAMMED SADIK YURTÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1889300618400019 Vergi Kimlik Numarası: 9860207085
    Bu ürün ZİRAİ MAKİNAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ek bilgi KESİLECEK DAL / GÖVDE TİPİ Orta ve Büyük Çaplı Ağaç Kesme MOTOR TİPİ Benzinli KULLANIM AMACI Yoğun Kullanım GÜÇ 3,0 hp – 2,2 kW SİLİNDİR HACMİ 50,9 cm³ KILAVUZ UZUNLUĞU 45 cm ZİNCİR ÖLÇÜSÜ / DİŞ .325" – 36 YAĞ POMPASI TİPİ Alüminyum / Ayarlanabilir YAĞ / YAKIT DEPO KAPASİTESİ 0,26 / 0,55 lt AĞIRLIK 5,3 kg ToughTech simgesi, genellikle yarı profesyonel yoğun kullanıma uygun makineler için kullanılır. Yoğun bahçe bakımı ve orta çaplı tarım uygulamaları için geliştirilmiş, kullanımı ve bakımı kısmen uzmanlık gerektiren, yoğun kullanıma uygun makineler bu sınıfa girer. Bu tip makineler genelde çim biçme, çapalama, ilaçlama, ağaç ve odun kesme,toprak burgu,yabancı ot temizliği ve diğer bakım uygulamaları gibi işlerde kullanılır. 2T simgesi, 2 zamanlı motorları ifade eder. 2 zamanlı motorlarda, makinenin kullanım kılavuzunda belirtilmiş oranlarda yağ ve benzin karışımı hazırlanarak yakıt deposuna konur. 2 zamanlı yüksek devirli makineler için özel olarak üretilmiş, yüksek devire dayanıklı ve kaliteli 2 zamanlı yağ kullanılması gerekmektedir. Bu tip 2 zamanlı yağlar
  • makinenin performansını arttırır, kullanım ömrünü uzatır. Bu kriterlere sahip olmayan diğer makine yağları, direkt veya dolaylı olarak, makinenize garanti kapsamı dışında tutulan zararları verebilir.
Geri Bildirim Ver