Olimp Gain Bolic 6000 3500 Gr - Çilek

1.990 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Olimp Gain Bolic 6000 3500 Gr - Çilek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Musclemax Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ SPORCU GIDALARI KUYUMCULUK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928029555600012 Vergi Kimlik Numarası: 9280295556
    Bu ürün Musclemax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Glisemik indeksleri farklı karbonhidratlar ile kas gelişimini ve büyümesini destekleyen proteinlerin kompleks bir karışımıdır. Daha etkili sonuç için özenle seçilmiş oranda Kreatin Monohidrat ve Taurin ile zenginleştirilmiştir. Kreatin tüketimi kısa, çok tekrar içeren yüksek yoğunluklu antrenmanlarda performans artışı sağlar (günlük 3g tüketim için). Olimp Gain Bolic 6000® sadece en seçkin içerikleri içerir. Misel kazein, ultra filitre whey proteini ve yumurta proteini gibi. Özenle derlenmiş kreatin, dekstrz ve taurin oranı ürünün gainer olarak anabolik özelliklerini destekler ve hızlandırır. Ürün vitamin ve mineraller ile desteklenmiştir. Gain Bolic 6000®, hızlı kas gelişimi ve güç artışı için gereken bütün önemli besinleri içermektedir. Gain Bolic 6000®, ucuz buğday proteinleri ve laktoz içermez.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
Geri Bildirim Ver